Повезане вести

Сека Алексић имала корону: Били заражен и супруг и синови?! "Имали смо благе симптоме, све је прошло без компликација"

Сека Алексић имала корону: Били заражен и супруг и синови?! "Имали смо благе симптоме, све је прошло без компликација"

Мондо 20.11.2020
Певачица открила у Јутарњем. Певачица открила у Јутарњем Певачица Светлана Сека Алексић укључила се јутрос у Јутарњи програм ТВ Прве и открила да су и она и супруг и синови имали корону. Сека је рекла да нису имали тешке… »
"Моја породица и ја смо имали корону": Сека прележала опасни вирус, ево какве је симптоме имала

"Моја породица и ја смо имали корону": Сека прележала опасни вирус, ево какве је симптоме имала

Телеграф 20.11.2020
Певачица и њена породица прележали су корону. Певачица Сека Алексић открила је да су она и њена породица имали корона вирус, а испричала је и какве симптоме су имали. Сека се укључила у јутарњи програм "Прве" телевизије, где… »
Сека Алексић имала корона вирус: "Моја породица и ја смо то превазишли", а ево шта је рекла о симптомима

Сека Алексић имала корона вирус: "Моја породица и ја смо то превазишли", а ево шта је рекла о симптомима

Блиц 20.11.2020
Певачица Сека Алексић открила је да је прележала корона вирус. Приликом укључења у јутарњи програм "Прве" телевизије, Сека Алексић испричала је да њу и њену породицу, нажаост, вирус није заобишао, али да су срећом имали… »

Вести дана »