Povezane vesti

Seka Aleksić imala koronu: Bili zaražen i suprug i sinovi?! "Imali smo blage simptome, sve je prošlo bez komplikacija"

Seka Aleksić imala koronu: Bili zaražen i suprug i sinovi?! "Imali smo blage simptome, sve je prošlo bez komplikacija"

Mondo 20.11.2020
Pevačica otkrila u Jutarnjem. Pevačica otkrila u Jutarnjem Pevačica Svetlana Seka Aleksić uključila se jutros u Jutarnji program TV Prve i otkrila da su i ona i suprug i sinovi imali koronu. Seka je rekla da nisu imali teške simptome, ali da je… »
"Moja porodica i ja smo imali koronu": Seka preležala opasni virus, evo kakve je simptome imala

"Moja porodica i ja smo imali koronu": Seka preležala opasni virus, evo kakve je simptome imala

Telegraf 20.11.2020
Pevačica i njena porodica preležali su koronu. Pevačica Seka Aleksić otkrila je da su ona i njena porodica imali korona virus, a ispričala je i kakve simptome su imali. Seka se uključila u jutarnji program "Prve" televizije, gde je ispričala da je… »
Seka Aleksić imala korona virus: "Moja porodica i ja smo to prevazišli", a evo šta je rekla o simptomima

Seka Aleksić imala korona virus: "Moja porodica i ja smo to prevazišli", a evo šta je rekla o simptomima

Blic 20.11.2020
Pevačica Seka Aleksić otkrila je da je preležala korona virus. Prilikom uključenja u jutarnji program "Prve" televizije, Seka Aleksić ispričala je da nju i njenu porodicu, nažaost, virus nije zaobišao, ali da su srećom imali blage simptome. -… »

Vesti dana »