Povezane vesti
Virtus pokazuje moć, Pefijeva raketa i nova pobeda Budućnosti!
Sportske.net 20.11.2020
Nema ravnih Virtusu ove sezone u Evrokupu. Virtus je stigao do nove pobede u Evrokupu pošto je večeras savladao Lijetkabelis našeg Nenada Čanka rezultatom 82:73. Na taj način Virtus je ostao jedini neporaženi tim u Evrokupu ove sezone sa svih sedam… »
Đoković nakon pobede: ‘Imao sam između pet i sedam godina kada sam razmišljao o osvajanju Vimbldona’
Hot sport 20.11.2020
Novak se plasirao u polufinale! U okviru trećeg kola grupne faze završnog turnira u Londonu, Novak Đoković je savladao Sašu Zvereva. Meč je zavšren rezultatom 6:3, 7:6. Najbolji teniser sveta je razgovor sa novinarima počeo sa pričom iz mlađih… »
„Tu sam za Zvereva, ako hoće da popričamo“: Novak ponudio pomoć kolegi u teškim momentima
Vesti online 20.11.2020
Novak Đoković istakao je da ne zna šta se desilo u slučaju Aleksandra Zvereva i optužbi da je zlostavljao bivšu devojku, ali je spreman da mu pomogne psihološki, razgovorom. Đoković je pobedio Zvereva sa 2:0 u grupi završnog Mastersa u Londonu i… »
Vesti dana »
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 41 minutajoš 50 povezanih
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
(VIDEO) Opozicija i aktivisti blokirali radove na Starom savskom mostu, ubuduće među „čuvarima“ i poslanici
N1 Info pre 16 minutajoš 29 povezanih
Napadnut izrael! Bombe padaju na Tel aviv? Na meti Ašdod, Haifa i drugi gradovi! Rakete ciljaju vojne baze, ljudi beže! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu: "Vesić i dalje štrajkuje glađu"
NIN pre 6 satijoš 22 povezane