Повезане вести
Виртус показује моћ, Пефијева ракета и нова победа Будућности!
Спортске.нет 20.11.2020
Нема равних Виртусу ове сезоне у Еврокупу. Виртус је стигао до нове победе у Еврокупу пошто је вечерас савладао Лијеткабелис нашег Ненада Чанка резултатом 82:73. На тај начин Виртус је остао једини непоражени тим у Еврокупу ове… »
Ђоковић након победе: ‘Имао сам између пет и седам година када сам размишљао о освајању Вимблдона’
Хот спорт 20.11.2020
Новак се пласирао у полуфинале! У оквиру трећег кола групне фазе завршног турнира у Лондону, Новак Ђоковић је савладао Сашу Зверева. Меч је завшрен резултатом 6:3, 7:6. Најбољи тенисер света је разговор са новинарима почео са… »
„Ту сам за Зверева, ако хоће да попричамо“: Новак понудио помоћ колеги у тешким моментима
Вести онлине 20.11.2020
Новак Ђоковић истакао је да не зна шта се десило у случају Александра Зверева и оптужби да је злостављао бившу девојку, али је спреман да му помогне психолошки, разговором. Ђоковић је победио Зверева са 2:0 у групи завршног… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Дмитровић поново сачувао мрежу, Еспањол поново победио
Спорт клуб пре 21 минутајош 97 повезаних
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 34 повезане
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 1 сатјош 51 повезана
Партизан везао другу победу без Жељка Обрадовиц́а – Бонга разбио Румуне
Спутник пре 16 минутајош 37 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 7 сатијош 26 повезаних