Povezane vesti
Makron: Francuska se pridružuje svim Srbima u žalosti zbog smrti patrijarha
Danas 20.11.2020
Francuska se pridružuje svim Srbima u žalosti, poručio je predsednik Francuske Emanuel Makron u saučešću koje je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputio povodom smrti patrijarha srpskog Irineja. „Pozvao sam predsednika Aleksandra Vučića da mu izrazim… »
Makron na srpskom jeziku, ćirilicom, izrazio saučešće povodom smrti patrijarha: "Pozvao sam Vučića, Francuska se pridružuje…
Blic 20.11.2020
Predsednik Francuske Emanuel Makron na Tviteru je na srpskom jeziku i ćiriličnim pismom izrazio saučešće Srbima zbog smrti patrijarha Irineja. - Pozvao sam predsednika Aleksandra Vučića da mu izrazim saučešće po saznanju tužne vesti o odlasku patrijarha… »
Vesti dana »
Snežna oluja u regionu: Orkanska bura od 100 km/h nosi sve pred sobom, vejavica pravi haos
Telegraf pre 6 minutajoš 29 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajina objavila kompletan mirovni plan od 20 tačaka napravljen sa Amerikom; Raketni napad na Zaporožje
RTV pre 16 minutajoš 28 povezanih
Jokić blistao, ali uzalud - Votson promašio šut za pobedu! Pogledajte fotografije sa utakmice Dalas - Denver! (galerija)
Kurir pre 2 satajoš 22 povezane
Nije pomogao ni Nikola Jokić: Srpski as postigao 29 poena u porazu Denvera u Dalasu
Dnevnik pre 46 minutajoš 17 povezanih