Povezane vesti

Mačvan ekspresno napustio Partizan

B92 21.11.2020
Milan Mačvan je letos odlučio da završi karijeru, a u avgustu je saopšteno da je prvi angažman u formi savetnika pronašao u Partizanu. Obavljao je ulogu savetnika predsednika Ostoje Mijailovića za sportska pitanja, ali je tri meseca kasnije… »

Mačvan napustio KK Partizan

Dnevnik 21.11.2020
BEOGRAD: Nekadašnji košarkaš Partizana i reprezentativac Milan Mačvan posle samo tri meseca napustio je poziciju savetnika predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića za sportska pitanja sa akcentom na mlađe kategorije. Kako prenosi Sportski žurnal… »

Drugačije vizije: Mačvan otišao iz Partizana

N1 Info 21.11.2020
Milan Mačvan više nije savetnik predsednika Partizana Ostoje Mijailovića, javlja Sportski žurnal. Nekadašnji košarkaš crno-belih letos je preuzeo ulogu po kojoj je trebalo da se bavi sportskim pitanjima sa akcentom na mlađe kategorije. Ipak, samo… »

Mačvan napustio Partizan

Vesti online 21.11.2020
Milan Mačvan je letos odlučio da završi karijeru, a u avgustu je saopšteno da je prvi angažman u formi savetnika pronašao u Partizanu. Obavljao je ulogu savetnika predsednika Ostoje Mijailovića za sportska pitanja, ali je tri meseca kasnije… »

Završena kratka saradnja: Milan Mačvan napustio Partizan!

Hot sport 21.11.2020
Srpski košarkaš Milan Mačvan je letos odlučio da završi profesionalnu karijeru, a u avgustu je saopšteno da je prvi angažman u formi savetnika pronašao u Partizanu. Obavljao je ulogu savetnika predsednika Ostoje Mijailovića za sportska pitanja… »

Mačvan više nije u Partizanu

Sportski žurnal 21.11.2020
Zbog „razmimoilaženja u idejama” nekada sjajni krilni centar, napustio klub iz Humske 1. Početkom juna, Milan Mačvan se oprostio od košarke. Kao igrač. Imao je veliku želju da ostane vezan za igru koja je bila ceo njegov život. Tada je u… »

Mačvan napustio Partizan

Nova 21.11.2020
Košarkaški klub Partizan i Milan Mačvan rastali su se usled razmimoilaženja u idejama. Po završetku igračke karijere Mačvan je preuzeo ulogu savetnika predsednika Ostoje Mijailovića za sportska pitanja, ali se na toj funkciji zadržao samo… »

Pukla ljubav mačvana i Partizana: Proslavljeni košarkaš treći put napustio Humsku

Večernje novosti 21.11.2020
MILAN Mačvan je kao igrač dva puta nosio dres Partizana, a onda se posle povlačenja sa terena vratio u klub u kome je ostavio dubok trag. Mačvan je u avgustu ove godine dobio ulogu savetnika predsednika Ostoje Mijailovića za sportska pitanja, a… »

Mačvan već otišao iz Partizana: Napustio crno-bele, razlog je drugačija vizija!

Mondo 21.11.2020
Nekadašnji krilni centar napustio je klub po treći put. Nekadašnji krilni centar napustio je klub po treći put. Milan Mačvan je kao igrač dva puta nosio dres Partizana, a onda se posle povlačenja sa terena vratio u klub u kome je ostavio dubok… »

Vesti dana »