Povezane vesti

"Hteo sam da ga ubijem ili bi on: Mene!" Mihajlović otkrio detalje legendarnog sukoba sa Ibrahimovićem koji se više od…

Blic sport 21.11.2020
, srpski fudbalski trener, govorio je o anegdoti koja se decenijama prepričava u Italiji. Veliki igrač, veliki šmeker, ali i izuzetno temperamenta, Miha je kroz karijeru često ulazio u sukobe sa protivničkim napadačima. Najčuveniji je onaj sukob sa… »

Miha hteo da ubije ibrahimovića: Krenuo sam ka svlačionici, sprečio me Bufon u poslednjem momentu!

Mondo 21.11.2020
Još šokantnih detalja iz karijere Siniše Mihajlovića. Još šokantnih detalja iz karijere Siniše Mihajlovića. Na promociji autobiografije Siniše Mihajlovića otkriveni su mnogi nepoznati detalji iz karijere srskog trenera i fudbalera. Pričao je o… »

"Hteo sam da ga ubijem – ili bi ubio on mene, ko zna"

B92 21.11.2020
Siniša Mihajlović, srpski fudbalski trener, dotakao se zanimljive teme iz svoje karijere. Mihajlović je promovisao svoju autobiografiju "Životna utakmica". Jedna od tema bio je i prvi susret sa Zlatanom Ibrahimovićem, "lošim dečkom" evropskog… »

Mihajlović: Želeo sam da ubijem Zlatana, bilo je on ili ja

Nova 21.11.2020
Siniša Mihajlović je promovisao autobiografiju, a prilikom predstavljanja knjige osvrnuo se na brojne teme iz bogate karijere. Posebnu pažnju javnosti kad je Mihajlović u pitanju privlači njegovo prijateljstvo sa Ibrahimovićem. Ekscentrični dvojac… »

Bufon sprečio tuču Mihe i Ibre!

Sportske.net 21.11.2020
Siniša Mihajlović otkrio neke zanimljive detalje na predstavljanju svoje autobigrafije... Siniša Mihajlović je otkrio na prezentaciji svoje autobiografije šta se sve dešavalo između njega i Ibrahimovića. Prvi put su hteli da se potuku. "Igrali su… »

Kada se posvađaju dva Balkanca: Bufon sprečio Mihu da ne ubije Ibru

Večernje novosti 21.11.2020
SINIŠA Mihajlović je otkrio na prezentaciji svoje autobiografije šta se sve dešavalo između njega i Zlatana Ibrahimovića. Prvi susret je bio viuše nego zanimljiv, pravi sudar dva Balkanca. Mihajlović je prošlog leta želeo Ibrahimovića u… »

Vesti dana »