Povezane vesti
"Hteo sam da ga ubijem ili bi on: Mene!" Mihajlović otkrio detalje legendarnog sukoba sa Ibrahimovićem koji se više od…
Sportal blic 21.11.2020
, srpski fudbalski trener, govorio je o anegdoti koja se decenijama prepričava u Italiji. Veliki igrač, veliki šmeker, ali i izuzetno temperamenta, Miha je kroz karijeru često ulazio u sukobe sa protivničkim napadačima. Najčuveniji je onaj sukob sa… »
Miha hteo da ubije ibrahimovića: Krenuo sam ka svlačionici, sprečio me Bufon u poslednjem momentu!
Mondo 21.11.2020
Još šokantnih detalja iz karijere Siniše Mihajlovića. Još šokantnih detalja iz karijere Siniše Mihajlovića. Na promociji autobiografije Siniše Mihajlovića otkriveni su mnogi nepoznati detalji iz karijere srskog trenera i fudbalera. Pričao je o… »
Mihajlović: Želeo sam da ubijem Zlatana, bilo je on ili ja
Nova 21.11.2020
Siniša Mihajlović je promovisao autobiografiju, a prilikom predstavljanja knjige osvrnuo se na brojne teme iz bogate karijere. Posebnu pažnju javnosti kad je Mihajlović u pitanju privlači njegovo prijateljstvo sa Ibrahimovićem. Ekscentrični dvojac… »
Bufon sprečio tuču Mihe i Ibre!
Sportske.net 21.11.2020
Siniša Mihajlović otkrio neke zanimljive detalje na predstavljanju svoje autobigrafije... Siniša Mihajlović je otkrio na prezentaciji svoje autobiografije šta se sve dešavalo između njega i Ibrahimovića. Prvi put su hteli da se potuku. "Igrali su… »
Kada se posvađaju dva Balkanca: Bufon sprečio Mihu da ne ubije Ibru
Večernje novosti 21.11.2020
SINIŠA Mihajlović je otkrio na prezentaciji svoje autobiografije šta se sve dešavalo između njega i Zlatana Ibrahimovića. Prvi susret je bio viuše nego zanimljiv, pravi sudar dva Balkanca. Mihajlović je prošlog leta želeo Ibrahimovića u… »
Vesti dana »
Sneg će tek zavejati: Ove predele Srbije očekuje i više od 30 centimetara
Telegraf pre 4 satijoš 24 povezane
Kako izgleda Notr Dam: Prve fotografije obnovljene katedrale, uskoro otvara vrata posetiocima (FOTO)
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Strani turisti hrle na ove dve srpske planine: Broj gostiju veći za trećinu, najviše ima Rusa i Kineza
Mondo pre 2 satajoš 19 povezanih