Повезане вести

"Хтео сам да га убијем или би он: Мене!" Михајловић открио детаље легендарног сукоба са Ибрахимовићем који се више од…

"Хтео сам да га убијем или би он: Мене!" Михајловић открио детаље легендарног сукоба са Ибрахимовићем који се више од…

Спортал блиц 21.11.2020
, српски фудбалски тренер, говорио је о анегдоти која се деценијама препричава у Италији. Велики играч, велики шмекер, али и изузетно темперамента, Миха је кроз каријеру често улазио у сукобе са противничким нападачима… »
Миха хтео да убије ибрахимовића: Кренуо сам ка свлачионици, спречио ме Буфон у последњем моменту!

Миха хтео да убије ибрахимовића: Кренуо сам ка свлачионици, спречио ме Буфон у последњем моменту!

Мондо 21.11.2020
Још шокантних детаља из каријере Синише Михајловића. Још шокантних детаља из каријере Синише Михајловића. На промоцији аутобиографије Синише Михајловића откривени су многи непознати детаљи из каријере срског тренера и… »
Михајловић: Желео сам да убијем Златана, било је он или ја

Михајловић: Желео сам да убијем Златана, било је он или ја

Нова 21.11.2020
Синиша Михајловић је промовисао аутобиографију, а приликом представљања књиге осврнуо се на бројне теме из богате каријере. Посебну пажњу јавности кад је Михајловић у питању привлачи његово пријатељство са Ибрахимовићем… »
Буфон спречио тучу Михе и Ибре!

Буфон спречио тучу Михе и Ибре!

Спортске.нет 21.11.2020
Синиша Михајловић открио неке занимљиве детаље на представљању своје аутобиграфије... Синиша Михајловић је открио на презентацији своје аутобиографије шта се све дешавало између њега и Ибрахимовића. Први пут су хтели да се… »
Када се посвађају два Балканца: Буфон спречио Миху да не убије Ибру

Када се посвађају два Балканца: Буфон спречио Миху да не убије Ибру

Вечерње новости 21.11.2020
СИНИША Михајловић је открио на презентацији своје аутобиографије шта се све дешавало између њега и Златана Ибрахимовића. Први сусрет је био виуше него занимљив, прави судар два Балканца. Михајловић је прошлог лета желео… »

Вести дана »