Povezane vesti
Voditeljka Jutarnjeg završila u bolnici zbog korone: "Dva dana sam bila dobro, a onda vas udari gde ste najslabiji"
Blic 21.11.2020
Voditeljka Jutarnjeg programa Marija Savić Stamenić završila je u bolnici zbog korona virusa, nakon čega se oglasila na svom Instagramu i otkrila kako se sada oseća. - Nešto kao grip. Tako sam ja mislila. I tako sam odgovarala drugim ljudima koji su… »
Srpska voditeljka završila u bolnici zbog korone: Otkrila kako se oseća - "imam upalu pluća, udara gde ste najslabiji"!
Mondo 21.11.2020
Marija se oglasila na Instagramu i podelila svoje iskustvo. Marija se oglasila na Instagramu i podelila svoje iskustvo. Marija Savić Stamenić nedavno je saznala da je zaražena korona virusom. Voditeljka se putem svog Instagrama oglasila ovim povodom i… »
Voditeljka jutarnjeg na Prvoj hospitalizovana zbog korone
Nova 21.11.2020
Voditeljka Jutarnjeg programa Marija Savić Stamenić potvrdila je da je bila hospitalizovana zbog koronavirusa. Kako je rekla, provela je nekoliko dana u bolnici sa obostranom upalom pluća. “Nešto kao grip. Tako sam ja mislila. I tako sam odgovarala… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Predstavnički dom SAD izglasao sankcionisanje Međunarodnog krivičnog suda zbog Izraela
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 5 satijoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 7 satijoš 1 povezana
Pretukao verenicu ispod ostroga, napao komšije sekirom: Filip (27) napravio krvavi pir, komšije u šoku: "Nekad je bio dobro dete"
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana