Povezane vesti
U užičkoj bolnici hospitalizovano 25 pacijenata: Osam osoba nalazi se na respiratorima
RINA 21.11.2020
Užice – U Opštoj bolnici u Užicu trenutno je hospitalizovano 25 pacijenata pozitivnih ili suspektnih na korona virus. Na odeljenju intenzivne nege nalazi se 13 osoba, od kojih je njih 8 na respiratoru. RINA… »
Na bolničkom lečenju 216 kovid pacijenata
Zoom UE 21.11.2020
UŽICE- U Opštoj bolnice Užice hospitalizovano je 25 pacijenata pozitivnih ili suspektnih na Covid 19.Od tog broja 13 pacijenata je na intenzivnoj nezi, od kojih je 8 na respiratoru . U Požegi se leči 48 kovid pacijenta,a u privremenoj kovid bolnici u… »
Vesti dana »
VJT demantuje ponovni dolazak policije na Filozofski fakultet, dekan potvrdio preuzimanje dokumenta
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 4 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 52 povezane