Повезане вести

Последње збогом великом глумцу: Иван Бекјарев сахрањен у Алеји заслужних грађана

Последње збогом великом глумцу: Иван Бекјарев сахрањен у Алеји заслужних грађана

Телеграф 21.11.2020
На Новом гробљу окупили су се породица и колеге. Цеца Бојковић опростила се емотивним говором. Прослављени глумац Иван Бекјарев, који је преминуо прошле недеље у 74. години, сахрањен је данас на београдском Новом гробљу… »
Сахрањен Иван Бекјарев у Алеји заслужних грађана: Глумац испраћен на вечни починак (курир ТВ)

Сахрањен Иван Бекјарев у Алеји заслужних грађана: Глумац испраћен на вечни починак (курир ТВ)

Курир 21.11.2020
Бард српског глумишта и професор Иван Бекајрев је сахрањен на Новом гробљу у Београду, а ковчег је положен у Алеји заслужних грађана. Како и доликује доајену позоришта, филма и телевизије, испратили су га пријатељи, колеге… »
Сви су мртви, само сам ја остала жива: Ева Рас сломљена на сахрани Ивана Бекјарева, њене речи боле (видео)

Сви су мртви, само сам ја остала жива: Ева Рас сломљена на сахрани Ивана Бекјарева, њене речи боле (видео)

Курир 21.11.2020
Глумац Иван Бекјарев сахрањен је Алеји заслужних грађана на Новом гробљу, где су се окупили његови чланови породице, колеге и пријатељи како би га испратили на вечни починак. Глумица Ева Рас присуствовала је сахрани колеге, а… »
Потресне речи цеце Бојковић на сахрани бекјарева Тешко ми је да прихватим да се угасио такав живот: Њене речи одзвањале…

Потресне речи цеце Бојковић на сахрани бекјарева Тешко ми је да прихватим да се угасио такав живот: Њене речи одзвањале…

Курир 21.11.2020
Легендарни глумац Иван Бекјарев који је умро у понедељак 16. новембра у 74. години, сахрањен је у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу, а породица, пријатељи и колеге се опраштају од њега. Колегиница Светлана Цеца… »
Иван Бекјарев сахрањен у Алеји заслужних грађана

Иван Бекјарев сахрањен у Алеји заслужних грађана

Нова 21.11.2020
Иван Бекјарев сахрањен је данас у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу, а од познатог глумца, преминулог у 74. години, у капели на Новом гробљу опростили су се чланови породице, пријатељи и колеге. Тихо и без много… »
Потресан говор студенткиње Ивана Бекјарева: Професоре, чували сте нас толике године, сада ћемо ми чувати вас

Потресан говор студенткиње Ивана Бекјарева: Професоре, чували сте нас толике године, сада ћемо ми чувати вас

Вечерње новости 21.11.2020
ГЛУМАЦ Иван Бекјарев, који је преминуо 16. новембра, сахрањен је данас на Новом гробљу у Алеји заслужних грађана, а једна студенткиња је одржала потресан говор и опростила се од вољеног професора. - Капетане, наш капетане… »
Удовица ивана бекјарева скрхана болом Микица сва у црном, не испушта глумчеву слику из руку: Тугу и бол није могла да сакрије

Удовица ивана бекјарева скрхана болом Микица сва у црном, не испушта глумчеву слику из руку: Тугу и бол није могла да сакрије

Курир 21.11.2020
Бард српског глумишта и професор Иван Бекајрев је сахрањен на Новом гробљу у Београду, а ковчег је положен у Алеји заслужних грађана Ковчег је прекривен белим цвећем, а његова удовица Микица је била сва у црном и скрхана… »
Иван Бекјарев сахрана: Призор из капеле слама срца, а посебна порука на венцу натераће вам сузе на очи (видео)

Иван Бекјарев сахрана: Призор из капеле слама срца, а посебна порука на венцу натераће вам сузе на очи (видео)

Блиц 21.11.2020
Легендарни глумац Иван Бекјарев, који је умро у понедељак 16. новембра у 74. години, данас ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу. Наиме, у капели на Новом гробљу породица прима саучешће, а у складу са… »
Сузе и мук на Новом гробљу: Сахрањен Иван Бекјарев, поред ковчега симбол који много говори о њему (фото)

Сузе и мук на Новом гробљу: Сахрањен Иван Бекјарев, поред ковчега симбол који много говори о њему (фото)

БРОЈНИ чланови породице, пријатељи и колеге глумци окупили су се данас на београдском Новом гробљу где је сахрањен наш прослављени глумац Иван Бекјарев. Ковчег с посмртним остацима глумца који је у понедељак у 74. години… »
Последње збогом великом глумцу: Иван Бекјарев ће бити сахрањен данас у Алеји заслужних грађана

Последње збогом великом глумцу: Иван Бекјарев ће бити сахрањен данас у Алеји заслужних грађана

ГЛУМАЦ Иван Бекјарев биће данас сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, где ће се од њега опростити чланови породице, пријатељи и колеге. Поводом смрти глумца Ивана Бекјарева биће организован и… »

Вести дана »