Povezane vesti

Poslednje zbogom velikom glumcu: Ivan Bekjarev sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Telegraf pre 11 dana
Na Novom groblju okupili su se porodica i kolege. Ceca Bojković oprostila se emotivnim govorom. Proslavljeni glumac Ivan Bekjarev, koji je preminuo prošle nedelje u 74. godini, sahranjen je danas na beogradskom Novom groblju. Zbog nepovoljne… »

Sahranjen Ivan Bekjarev u Aleji zaslužnih građana: Glumac ispraćen na večni počinak (kurir TV)

Kurir pre 11 dana
Bard srpskog glumišta i profesor Ivan Bekajrev je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, a kovčeg je položen u Aleji zaslužnih građana. Kako i dolikuje doajenu pozorišta, filma i televizije, ispratili su ga prijatelji, kolege, bivši studenti… »

Potresne reči cece Bojković na sahrani bekjareva Teško mi je da prihvatim da se ugasio takav život: Njene reči odzvanjale…

Kurir pre 11 dana
Legendarni glumac Ivan Bekjarev koji je umro u ponedeljak 16. novembra u 74. godini, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a porodica, prijatelji i kolege se opraštaju od njega. Koleginica Svetlana Ceca Bojković održala je potresni… »

Svi su mrtvi, samo sam ja ostala živa: Eva Ras slomljena na sahrani Ivana Bekjareva, njene reči bole (video)

Kurir pre 11 dana
Glumac Ivan Bekjarev sahranjen je Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, gde su se okupili njegovi članovi porodice, kolege i prijatelji kako bi ga ispratili na večni počinak. Glumica Eva Ras prisustvovala je sahrani kolege, a tom prilikom se… »

Ivan Bekjarev sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Nova pre 11 dana
Ivan Bekjarev sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a od poznatog glumca, preminulog u 74. godini, u kapeli na Novom groblju oprostili su se članovi porodice, prijatelji i kolege. Tiho i bez mnogo zadržavanja pred kapelom… »

Poslednje zbogom ivanu bekjarevu: Porodica, kolege i prijatelji se opraštaju od legendarnog glumca! (foto)

Mondo pre 11 dana
Veliki glumac biće sahranjen danas na Novom groblju. Veliki glumac biće sahranjen danas na Novom groblju. Veliko ime srpskog glumišta i profesor Ivan Bekajrev biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu, a kovčeg s njegovim posmrtnim ostacima… »

Potresan govor studentkinje Ivana Bekjareva: Profesore, čuvali ste nas tolike godine, sada ćemo mi čuvati vas

Večernje novosti pre 11 dana
GLUMAC Ivan Bekjarev, koji je preminuo 16. novembra, sahranjen je danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, a jedna studentkinja je održala potresan govor i oprostila se od voljenog profesora. - Kapetane, naš kapetane. Naš prvi učitelj… »

Ivan Bekjarev sahrana: Prizor iz kapele slama srca, a posebna poruka na vencu nateraće vam suze na oči (video)

Blic pre 11 dana
Legendarni glumac Ivan Bekjarev, koji je umro u ponedeljak 16. novembra u 74. godini, danas će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Naime, u kapeli na Novom groblju porodica prima saučešće, a u skladu sa trenutnom… »

Udovica ivana bekjareva skrhana bolom Mikica sva u crnom, ne ispušta glumčevu sliku iz ruku: Tugu i bol nije mogla da sakrije

Kurir pre 11 dana
Bard srpskog glumišta i profesor Ivan Bekajrev je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, a kovčeg je položen u Aleji zaslužnih građana Kovčeg je prekriven belim cvećem, a njegova udovica Mikica je bila sva u crnom i skrhana bolom. Ona je u rukama… »

Suze i muk na Novom groblju: Sahranjen Ivan Bekjarev, pored kovčega simbol koji mnogo govori o njemu (foto)

Večernje novosti pre 11 dana
BROJNI članovi porodice, prijatelji i kolege glumci okupili su se danas na beogradskom Novom groblju gde je sahranjen naš proslavljeni glumac Ivan Bekjarev. Kovčeg s posmrtnim ostacima glumca koji je u ponedeljak u 74. godini preminuo od posledica… »

Sahrana ivana bekjareva: Porodica, kolege i prijatelji se opraštaju od čuvenog glumca (foto/video)

Večernje novosti pre 11 dana
GLUMAC Ivan Bekajrev biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu, a kovčeg s njegovim posmrtnim ostacima biće položen u Aleji zaslužnih građana. Na Novom groblju pristigli su brojni prijatelji, kolege, bivši studenti, supruga Mikica i sin… »

Danas sahrana Ivana Bekjareva, u Aleji zaslužnih građana

B92 pre 11 dana
Glumac Ivan Bekjarev biće danas sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, gde će se od njega oprostiti članovi porodice, prijatelji i kolege. Povodom smrti glumca Ivana Bekjareva biće organizovan i komemorativni skup u… »

Poslednje zbogom velikom glumcu: Ivan Bekjarev će biti sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana

Večernje novosti pre 11 dana
GLUMAC Ivan Bekjarev biće danas sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, gde će se od njega oprostiti članovi porodice, prijatelji i kolege. Povodom smrti glumca Ivana Bekjareva biće organizovan i komemorativni skup u… »

Vesti dana »