Povezane vesti

Italija: Raste broj preminulih

Dnevnik pre 11 dana
RIM: U poslednja 24 sata u Italiji je 37.000 osoba inficiano korona virusom, hiljadu više nego predhodnog dana, piše agencija Ansa. Već sedam dana broj novozaraženih od kovida-19 u Italiji oscilira oko 30 i nešto hiljada, stabilan je, a to je, prema… »

Predlog da sve radi do 17 časova, rekao član Kriznog štaba!

U centar pre 11 dana
PREDLOG kriznog štaba je da se skrati radno vreme do 17 časova za sve , osim za benzinske pumpe i apoteke, rekao je za RTS dr Srđa Janković, imunolog i član Kriznog štaba, pišu novosti O ovim predlozima trebalo bi već danas da odlučuje Vlada… »

Zatvaranje posle 17h? Dr Kon upozorava: Imaćemo više od 50 umrlih dnevno

Telegraf pre 11 dana
"Brzina uspona ukazuje na to da mere nisu adekvatno poštovane" Epidemiolog Predrag Kon je, gostujući u Jutarnjem programu na TV Pink, izrazio je zabrinutost zbog trenutne situacije sa korona virusom. - Predlog za ograničenje rada objekata do 17 sati je… »

Situacija s koronom alarmantna, a na nove, usvojene mere ipak se čeka do utorka

N1 Info pre 11 dana
Iako je situacija sa pandemijom zabrinjavajuća, pooštrene mere koje je usvojila Vlada Srbije počeće da važe tek za tri dana. Zbog čega su se odlučili na taj korak, nadležni nisu obrazložili. Poručuju da je ključno da se građani pridržavaju… »

Predloženo da objekti rade do 17 sati

Politika pre 11 dana
Dva najvažnija predloga Kriznog štaba - ograničenje radnog vremena,uz neke izuzetke, i prelazak na onlajn nastavu, posebno za srednje škole. Mere oročene na dve nedelje, pa nova analiza. Imunolog i član Kriznog štaba Srđa Janković izjavio je… »

7 Mera na snazi od utorka, ali ovu osmu Krizni štab još razmatra: Evo o čemu je reč, a roditelje zanima najviše

Kurir pre 11 dana
BEOGRAD - Medicinski Krizni štab predložio je da srednje škole pređu na onlajn nastavu, a mediji prenose da bi o tome ministri trebalo da se izjasne u ponedeljak. Vlada Srbije donela je danas sedam novih mera, ali ne i onu koja se odnosi na nastavu… »

U Italiji 37.000 novih žrtava korone, preminulo 699

Radio 021 pre 11 dana
U poslednja 24 sata u Italiji je 37.000 osoba inficirano korona virusom, hiljadu više nego predhodnog dana. Već sedam dana broj novozaraženih od kovida-19 u Italiji oscilira na oko 30 i nešto hiljada, stabilan je, a to je, prema rečima šefa civilne… »

Onlajn nastava ili produženi raspust? Razmatra se još mera

B92 pre 11 dana
Medicinski Krizni štab predložio jeda srednje škole pređu na onlajn nastavu, a mediji prenose da bi o tome ministri trebalo da se izjasne u ponedeljak. Vlada Srbije donela je danas sedam novih mera, ali ne i onu koja se odnosi na nastavu. Jedna od… »

Hrvatska: 3.537 novozaraženih, 47 umrlih

Dnevnik pre 11 dana
ZAGREB: U Hrvatskoj je u poslednja 24 sata zabeleženo rekordnih 3.573 nova slučaja korona virusa, a broj aktivnih slučajeva infekcije dostigao je 19.079. Hospitalizovan je 1.981 pacijenat, od kojih je 213 na respiratoru. Preminulo je 47 osoba, prenosi… »

Kon: Krizni štab tražio onlajn nastavu

B92 pre 11 dana
Epidemiolog Predrag Kon je potvrdio da je na sastanku Kriznog štaba medicinski deo tog tela tražio skraćenje rada većine komercijalnih objekata do 17 časova. On je rekao i da su lekari "jasno rekli da se sastanak ne može završiti bez pojačavanja… »

Korona razara Hrvatsku: U poslednja 24 sata više od 3.500 zaraženih, alarmantno veliki broj mrtvih!

Mondo pre 11 dana
Epidemija ne jenjava u susednoj Hrvatskoj. Epidemija ne jenjava u susednoj Hrvatskoj. Nacionalni stožer civilne zaštite danas je izdao saopštenje s najnovijim podacima o stanju epidemije korona virusa u Hrvatskoj. "U poslednja 24 sata zabeležena su… »

Kon: Moramo da pojačamo mere, kontrole trebale da budu usmerene na rizična mesta

Novi magazin pre 11 dana
Epidemilog Predrag Kon danas je potvrdio da je na sastanku Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa medicinski deo tog tela tražio skraćenje rada većine komercijalnih objekata do 17 časova, kao i da su lekari "jasno rekli da se sastanak ne može… »

Štab predlaže dve nove mere: ograničenje radnog vremena do 17 časova i onlajn nastavu

RTV pre 11 dana
BEOGRAD - Epidemilozi Srđa Janković i Predrag Kon otkrili su dva najvažnija predloga Kriznog štaba - ograničenje radnog vremena do 17 časova, uz neke izuzetke, i prelazak na onlajn nastavu, posebno za srednje škole. Janković je danas precizirao da… »

Štab predlaže dve nove mere

IndeksOnline pre 11 dana
BEOGRAD – Epidemilozi Srđa Janković i Predrag Kon otkrili su dva najvažnija predloga Kriznog štaba – ograničenje radnog vremena do 17 časova,uz neke izuzetke, i prelazak na onlajn nastavu, posebno za srednje škole. Janković je danas precizirao… »

Čeka se potez Vlade Srbije, traži se prelazak na onlajn nastavu

Prva pre 11 dana
U Srbiji se epidemija koronavirusa ne smiruje, a zabeleženo je ponovo više od 6.000 novozaraženih i čak 30 novih žrtava. Medicinski deo Kriznog štaba predložio je rigoroznije mere. U toku dana očekuje se da Vlada prihvati nove mere. Srđa… »

„Krizni štab traži da se pređe na onlajn nastavu“

Vesti online pre 11 dana
Epidemiolog Predrag Kon je potvrdio da je na sastanku Kriznog štaba medicinski deo tog tela tražio skraćenje rada većine komercijalnih objekata do 17 časova. On je rekao i da su lekari „jasno rekli da se sastanak ne može završiti bez pojačavanja… »

Imunolog Janković: Predložili smo da objekti u Srbiji rade do 17 časova

Slobodna Evropa pre 11 dana
Imunolog i član Kriznog štaba Vlade Srbije, Srđa Janković, izjavio je da je medicinski deo Štaba predložio Vladi Srbije 20. novembra da svi objekti, osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi, rade do 17 časova. Janković je za Radio-televiziju… »

Evo koje mere je Krizni štab predložio Vladi Srbije

Moj Novi Sad pre 11 dana
Imunolog Srđa Janković rekao da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da svi objekti – osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi – rade do 17 časova. – Razmatran je predlog Kriznog štaba, određeno povećanje mera je potrebno. Ja bih… »

Janković: Predložili smo da objekti rade do 17 časova

N1 Info pre 11 dana
Imunolog Srđa Janković rekao je za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da svi objekti – osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi – rade do 17 časova. Nada se da će Vlada danas usvojiti mere. Izvor: RTS Srđa Janković je za… »

"Imam obavezu da ovo kažem": Dr Kon uživo upozorio, ovo su sada najopasnija mesta koja seju koronu

Mondo pre 11 dana
Situacija je posebno loša, čak katastrofalna kako kaže epidemiolog dr Kon, u Beogradu. Situacija je posebno loša, čak katastrofalna kako kaže epidemiolog dr Kon, u Beogradu. Gostujući u Jutarnjem programu na TV Pink, vodeći srpski epidemiolog… »

Kon: Moramo da pojačamo mere, kontrole da budu usmerene na rizična mesta

Danas pre 11 dana
Epidemilog Predrag Kon danas je potvrdio da je na sastanku Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa medicinski deo tog tela tražio skraćenje rada većine komercijalnih objekata do 17 časova, kao i da su lekari „jasno rekli da se sastanak ne može… »

Dr Kon se jutros pojavio na TV s važnom porukom: Imaćemo mrtvih 50 i više, a danas i sutra čeka nas dodatni korona rizik

Kurir pre 11 dana
BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon očekuje da predlog Kriznog štaba, koji se tiče uvođenja restriktivnijih mera, među kojima je ona da svi objekti, osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi, rade do 17 časova, danas ili sutra bude ozvaničen. Kon je… »

Kon predlaže potpuni prelazak na online nastavu

Nova pre 11 dana
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je predloženo da đaci pređu na onlajn nastavu, posebno kada je reč o srednjim školama. “Za razliku od virusa gripa gde se virus umnožava i prenosi u porodice, ovde imamo obrnuto – iz porodica se… »

Janković: Predložili smo radno vreme do 17 časova

Danas pre 11 dana
Medicinski deo Kriznog štaba predložio je Vladi da svi objekti – osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi – rade do 17 časova, a očekuje se da će Vlada danas usvojiti i objaviti nove mere, izjavio je član Kriznog štaba Srđa Janković… »

Kon: Mere oročene na dve nedelje, pa nova analiza

IndeksOnline pre 11 dana
BEOGRAD – Epidemiolog Predrag Kon očekuje da predlog Kriznog štaba, koji se tiče uvođenja restriktivnijih mera, među kojima je ona da svi objekti, osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi, rade do 17 časova, danas ili sutra bude ozvaničen. Kon… »

Krizni štab predložio radno vreme ugostitelja do 17 sati

Bujanovačke pre 11 dana
Bujanovac, Beograd, 21. novembar 2020. (Foto arhiva ilustracija)- Imunolog Srđa Janković rekao je za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da svi objekti – osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi – rade do 17 časova umesto do… »

Dramatično upozorenje Dr Kona: Imaćemo 50 mrtvih svakog dana, možda čak i više

Blic pre 11 dana
Kasnilo se sa uvođenjem restriktivnih mera, a koje će sada biti pojačane, sve je dovelo do naglog širenja zaraze. Ne bih da prognoziram, ali sam vrlo sklon uverenju dr Ivanuše da ćemo imati i do 50 mrtvih dnevno, a čak je moguće da taj broj bude i… »

Krizni štab predložio nove mere: Objekti da rade do 17 sati

Nova pre 11 dana
Krizni štab za borbu protiv korona virusa predložio je Vladi Srbije da donese odluku prema kojoj bi svi prodajni objekti trebalo da ograniče radno vreme do 17 sati. Ovo je jutros izjavio doktor Srđa Janković, imunolog i član Kriznog štaba… »

Čeka se odluka vlade o novim merama: Predloženo da đaci pređu na onlajn nastavu!

Mondo pre 11 dana
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je predloženo da đaci pređu na onlajn nastavu, posebno kada je reč o srednjim školama. Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je predloženo da đaci pređu na onlajn nastavu, posebno kada je reč o… »

Biće više od 50 mrtvih dnevno: Dramatično upozorenje Kona

Nova pre 11 dana
Ne bih da prognoziram, ali sam vrlo sklon uverenju doktora Ivanuše da ćemo imat i do 50 mrtvih dnevno, a čak je moguće da taj broj bude i veći, upozorio je jutros epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon. Povodom pogoršanja epidemiološke… »

Sve će raditi samo do 17 časova? Doktor Srđa Janković otkrio šta je Krizni štab predložio Vladi Srbije

Večernje novosti pre 11 dana
IMUNOLOG i član Kriznog štaba Srđa Janković izjavio je danas da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da svi objekti, osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi, rade do 17 časova. Janković je, u Jutarnjem programu RTS-a, rekao da je… »

Predložen potpuni prelazak na onlajn nastavu: Doktor Kon otkrio još jednu meru o kojoj razmatra Vlada Srbije

Večernje novosti pre 11 dana
EPIDEMIOLOG Predrag Kon izjavio je danas da je predloženo da đaci pređu na onlajn nastavu, posebno kada je reč o srednjim školama. - Za razliku od virusa gripa gde se virus umnožava i prenosi u porodice, ovde imamo obrnuto - iz porodica se prenosi u… »

O novim merama danas: Sve će raditi samo do 17 časova

Sputnik pre 11 dana
Imunolog Srđa Janković rekao je da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da svi objekti – osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi – rade do 17 časova. Srđa Janković je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, rekao da pojačanje mera… »

Janković: Predložili smo da objekti rade do 17 sati

Prva pre 11 dana
Imunolog i član Kriznog štaba Srđa Janković izjavio je danas da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da svi objekti, osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi, rade do 17 časova. Janković je, u Jutarnjem programu RTS rekao da je… »

Sve će raditi samo do 17 časova? Doktor Srđa Janković otkrio šta je Krizni štab predložio Vladi Srbije

Pravda pre 11 dana
Predlog kriznog štaba je da se skrati radno vreme do 17 časova za sve , osim za benzinske pumpe i apoteke, rekao je za RTS dr Srđa Janković, imunolog i član Kriznog štaba. O ovim predlozima trebalo bi već danas da odlučuje Vlada Srbije. Janković… »

Sve se zatvara u 17h? Dr Janković otkrio šta je Krizni štab predložio vladi: Nove mere moraju da stupe na snagu što pre

Blic pre 11 dana
Imunolog Srđa Janković izvjavio je jutros da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da svi objekti - osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi - rade do 17 časova. Srđa Janković je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, rekao da… »

Srđa Janković: Krizni štab predložio tri rigoroznije mere

B92 pre 11 dana
Imunolog Srđa Janković kazao je da je Krizni štab predložio skraćenje radnog vremena do 17h, zabranu okupljanja i nošenje maski svuda gde može doći do kontakta. "Posle 17 h radile bi samo prehrambene prodavnice, apoteke i benzinske pumpe", kazao… »

Janković: Preložili smo da objekti rade do 17 sati

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Imunolog i član Kriznog štaba Srđa Janković izjavio je danas da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da svi objekti, osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi, rade do 17 časova. Janković je u Jutarnjem programu RTS-a rekao da… »

Srđa Janković o novim merama: Predložili smo da objekti u Srbiji rade do 17 časova, čekamo odgovor Vlade!

Mondo pre 11 dana
Imunolog Srđa Janković rekao da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da svi objekti – osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi – rade do 17 časova. Imunolog Srđa Janković rekao da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da… »

Ovo su nove rigoroznije mere koje predlaže krizni štab Dr Srđa otkriva šta je struka napisala premijerki, evo kad se sve…

Kurir pre 11 dana
BEOGRAD - Imunolog i član Kriznog štaba Srđa Janković izjavio je danas da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da svi objekti, osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi, rade do 17 časova. Janković je, u Jutarnjem programu RTS, rekao da… »

Janković: Predložili smo jednoglasno da objekti rade do 17 časova

Radio 021 pre 11 dana
Imunolog Srđa Janković rekao je za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da svi objekti, osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi rade do 17 časova. Janković je za RTS rekao da pojačanje mera jeste potrebno pre svega kada je reč… »

Dr kon uživo poslao dramatično upozorenje: Imaćemo i više od 50 mrtvih svakog dana

Mondo pre 11 dana
Povodom pogoršanja epidemiološke situacije u Srbiji, juče je vanredno zasedao Krizni štab, a donete su odluke o pooštravanju protivepidemioloških mera. Povodom pogoršanja epidemiološke situacije u Srbiji, juče je vanredno zasedao Krizni štab, a… »

Preti li nam uvođenje policijskog časa!?

U centar pre 11 dana
Deo Kriznog štaba insistira na uvođenju mere ograničenog kretanja od 21 do 05 časova, saznajemo nezvanično. U Vladi otpor takvoj ideji. Danas se saopštavaju „rigoroznije“ mere. Epidemiolog Predrag Kon rekao je da je medicinski deo Kriznog štaba… »

Vesti dana »