Povezane vesti

Uhapšen po Interpolovoj poternici

Politika pre 11 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M. L. (42) iz Kotora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo udruživanje… »

Saznajemo: Ko je Crnograc uhapšen u Kraljevu? "Pao" zbog 840 kilograma kokaina na brodu, drogu švercovao iz Amerike sa krimi…

Blic pre 11 dana
Kotoranin uhapšen u Kraljevu po međunarodnoj Interpolovoj poternici zbog sumnje da je bio povezan sa krijumčarenjem 840 kilograma kokaina je Mario Lazović (42), nezvanično saznaje Blic. Lazoviću je određen ekstradicioni pritvor, dok je on prethodno… »

U Kraljevu uhapšen Kotoranin zbog učešće u krijumčarenju 840 kilograma kokaina

RTV pre 11 dana
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M. L. (42) iz Kotora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

MUP: Po poternici Interpola uhapšen osumnjičeni za šverc 840 kg kokaina

N1 Info pre 11 dana
Pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M.L. (42) iz Kotora, zbog osnova sumnje da je bio povezan sa krijumčarenjem 840 kilograma kokaina. Ministarstvo unutrašnjih poslova… »

Kotoranin uhapšen u Srbiji - za njim bila izdata Interpolova poternica

B92 pre 11 dana
Pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M.L. (42) iz Kotora. On je uhapšen zbog osnova sumnje da je bio povezan sa krijumčarenjem 840 kilograma kokaina. Ministarstvo… »

Uhapšen crnogorski državljanin za kojim traga Interpol

RTS pre 11 dana
Pripadnici MUP-a uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M.L. (1978) iz Kotora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnog dela. On se sumnjiči da je bio povezan… »

Uhapšen osumnjičeni za šverc 840 kg kokaina po Interpolovoj poternici

Radio 021 pre 11 dana
Pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M.L. (42) iz Kotora, osumnjičenog da je bio povezan sa krijumčarenjem 840 kilograma kokaina koji je zaplenjen na katamaranu… »

Uhapšen crnogorski državljanin zbog krijumčarenja kokaina

Dnevnik pre 11 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M.L. (1978) iz Kotora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo udruživanje… »

Uhapšen crnogorac sa interpolove poternice Kotoranin osumnjičen za šverc 840 kg kokaina: Godinama ga jurilo pola Evrope

Kurir pre 11 dana
Pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M.L. (42) iz Kotora zbog postojanja sumnje da je počinio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnog dela. MUP Srbije je… »

Osmorka pala kao al kapone - na porezu! Imali razrađenu šemu, evo kako su od Srbije hteli da uzmu više od 13 miliona

Kurir pre 11 dana
UŽICE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u saradnji sa Poreskom policijom u ovom gradu, podneli su krivičnu prijavu protiv osam osoba iz Sevojna, Užica, Požege i Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično… »

MUP: Osumnjičeni za šverc 840 kg kokaina uhapšen po Interpolovoj poternici

IndeksOnline pre 11 dana
BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M. L. (42) iz Kotora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

840 Kilograma kokaina na brodu: Kotoranin uhapšen po Interpolovoj poternici, sumnjiči se da je povezan sa krijumčarenjem…

Blic pre 11 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M. L. (42) iz Kotora, zbog sumnje da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja… »

Uhapšen Crnogorac po poternici zbog šverca 840 kg kokaina

Nova pre 11 dana
Policajci Uprave kriminalističke policije, uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M.L. (1978) iz Kotora, zbog sumnje da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnog dela, saopštio je MUP. On se… »

Uhapšen u Kraljevu po Interpolovoj poternici: Dovodi se u vezu sa slučajem na katamaranu "Florida 2"

Mondo pre 11 dana
Osumnjičeni je priveden sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Kraljevu. Osumnjičeni je priveden sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Kraljevu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su po… »

MUP: Hapšenje po Interpolovoj poternici za šverc 840 kilograma kokaina

Novi magazin pre 11 dana
Pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M.L. (42) iz Kotora, zbog osnova sumnje da je bio povezan sa krijumčarenjem 840 kilograma kokaina . Ministarstvo unutrašnjih… »

U Srbiji po Interpolovoj poternici uhapšen Crnogorac osumnjičen za šverc 840kg kokaina

Telegraf pre 11 dana
On se sumnjiči da je bio povezan sa krijumčarenjem 840 kilograma kokaina. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su po međunarodnoj Interpolovoj poternici crnogorskog državljanina M. L. (42) iz Kotora… »

Vesti dana »