Povezane vesti
Dao 150 hiljada evra za ćerkin album, pa otvorio dušu: Elena je moja investicija, za nju bih dao sve pare sveta!
Mondo 21.11.2020
Mile Kitić nahvalio ćerku! Mile Kitić nahvalio ćerku! Elena Kitić sve je popularnija na domaćoj muzičkoj sceni, a kako su mediji nedavno pisali njen otac Mile Kitić platio je 150.000 evra Džali Bratu i Bubi Koreliju kako bi joj napravili album. Folker ne… »
Mile Kitić ulaže u Eleninu karijeru: Za nju bih dao sve pare ovog sveta, voleo bih da uspe
Telegraf 21.11.2020
Pevač ne žali novac kada je njegova naslednica u pitanju. Ćerka Mileta Kitića, Elena Kitić, vredno radi na svojoj muzičkoj karijeri, a na osnovu njenih pesma i spotova jasno je da ulaže veliki novac u svoj napredak. Elenin otac otvoreno je pričao da… »
Ulažem u svoju ćerku, to mi je jedina investicija sada! Mile Kitić otvorio dušu o ćerki Eleni: Sada je vreme da njoj pomognem!…
Kurir 21.11.2020
Ćerkla Mileta Kitića, Elena Kitić, podigla je veliku prašinu na javnoj sceni, a sada je Mile otvoreno pričao o njoj i njenoj karijeri. "Stvarno ulažem u svoju ćerku, to mi je jedina investicija sada. Ja sam dugo pevao i ulagao u sebe, sada je vreme da… »
Vesti dana »
Pašinijan proglasio pobedu u Jermeniji, stigli rezultati sa petine birališta
N1 Info pre 45 minutajoš 34 povezane
Razoran zemljotres pogodio Filipine: Najmanje 12 poginulih i više od 200 povređenih; Upozorenje na opasnost od cunamija
Insajder pre 31 minutajoš 30 povezanih
uživo Eskalacija na Bliskom istoku: Izrael gađao Iran posle raketnog napada, Teheran najavio "veliku bitku"
NIN pre 30 minutajoš 20 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 46 minutajoš 13 povezanih
Izmenjen režim saobraćaja na auto-putu kod Velike Plane zbog radova
Insajder pre 2 satajoš 13 povezanih