Повезане вести

Немања Радоњић: После Русије бол још јача

Немања Радоњић: После Русије бол још јача

Спортски журнал 21.11.2020
- Још боли и болеће као највећа спортска рана коју можете да имате. Много ми је криво, мислим да смо ипак заслужили пласман… – казао је Радоњић. Ране још нису залечене. Утисак је да после фантастичног тријумфа над Русијом – 5:0… »
Радоњић брани Савез: Сами смо криви, да смо отишли на Еуро борили бисмо се за врх

Радоњић брани Савез: Сами смо криви, да смо отишли на Еуро борили бисмо се за врх

Моззарт спорт 21.11.2020
“Тај грч ћемо носити у стомаку цео живот”, каже крило Марсеља. Одлична утакмица против Норвешке, изванредна против Русије. Али када је требало, а требало је против Шкотске, репрезентативци Србије су – устукнулли. Немања… »
Радоњић отворио душу, ко је крив?

Радоњић отворио душу, ко је крив?

Спортске.нет 21.11.2020
Српски репрезентативац отворено о свему. Фудбалер Олимпик Марсеја Немања Радоњић отворио је душу после још једне пропуштене шансе да се наша репрезентација пласира на ЕП. Проклетство одлазака на ЕП траје већ 20 година и сигурно… »
Немања Радоњић врло јасан: Нису играли ни селектор ни руководство, ми играчи смо криви!

Немања Радоњић врло јасан: Нису играли ни селектор ни руководство, ми играчи смо криви!

Хот спорт 21.11.2020
Србија је поразом од Шкотске пропустила шансу да се након 20 година пласира на Европско првенство, а колико га боли тај неуспех говорио је Немања Радоњић, крилни нападач који је одиграо одлично против Русије (5:0). – Тај грч… »
"Ми играчи смо криви, имали смо максималну подршку: Савеза!" Радоњић говорио о поразу од Шкотске и истакао да је одговорност…

"Ми играчи смо криви, имали смо максималну подршку: Савеза!" Радоњић говорио о поразу од Шкотске и истакао да је одговорност…

Спортал блиц 21.11.2020
Србија је поразом од Шкотске пропустила шансу да се након 20 година пласира на Европско првенство, а о тој живој рани говорио је , крилни нападач који је бљеснуо против Русије (5:0). Крилни нападач је тада начео Русе сјајним… »
Много боли, сами смо криви: Радоњић за мондо искрено о Шкотској!

Много боли, сами смо криви: Радоњић за мондо искрено о Шкотској!

Мондо 21.11.2020
"Тај грч ћемо носити у стомаку цео живот. Сви смо плакали, али идемо даље - сви заједно!", рекао је Немања Радоњић за наш портал у осврту на неуспех "орлова" у утакмици деценије. "Тај грч ћемо носити у стомаку цео живот. Сви… »
Станковића још боли пораз орлова: Тресао сам се после испадања од Шкотске

Станковића још боли пораз орлова: Тресао сам се после испадања од Шкотске

Вечерње новости 21.11.2020
ЈОШ пеку ране после неуспеха фудбалске репрезентације у баражу за одлазак на Европско првенство. Меч против Шкотске је и даље главна тема, иако су “орлови” после тога одиграли још два меча. Тренер Црвене звезде Дејан Станковић… »

Вести дана »