Povezane vesti

Nemanja Radonjić: Posle Rusije bol još jača

Nemanja Radonjić: Posle Rusije bol još jača

Sportski žurnal 21.11.2020
- Još boli i boleće kao najveća sportska rana koju možete da imate. Mnogo mi je krivo, mislim da smo ipak zaslužili plasman… – kazao je Radonjić. Rane još nisu zalečene. Utisak je da posle fantastičnog trijumfa nad Rusijom – 5:0 još više bole. Pogotovo… »
Radonjić brani Savez: Sami smo krivi, da smo otišli na Euro borili bismo se za vrh

Radonjić brani Savez: Sami smo krivi, da smo otišli na Euro borili bismo se za vrh

Mozzart sport 21.11.2020
“Taj grč ćemo nositi u stomaku ceo život”, kaže krilo Marselja. Odlična utakmica protiv Norveške, izvanredna protiv Rusije. Ali kada je trebalo, a trebalo je protiv Škotske, reprezentativci Srbije su – ustuknulli. Nemanja Radonjić, koji u finalu baraža… »
Radonjić otvorio dušu, ko je kriv?

Radonjić otvorio dušu, ko je kriv?

Sportske.net 21.11.2020
Srpski reprezentativac otvoreno o svemu. Fudbaler Olimpik Marseja Nemanja Radonjić otvorio je dušu posle još jedne propuštene šanse da se naša reprezentacija plasira na EP. Prokletstvo odlazaka na EP traje već 20 godina i sigurno da ćemo morati da… »
Nemanja Radonjić vrlo jasan: Nisu igrali ni selektor ni rukovodstvo, mi igrači smo krivi!

Nemanja Radonjić vrlo jasan: Nisu igrali ni selektor ni rukovodstvo, mi igrači smo krivi!

Hot sport 21.11.2020
Srbija je porazom od Škotske propustila šansu da se nakon 20 godina plasira na Evropsko prvenstvo, a koliko ga boli taj neuspeh govorio je Nemanja Radonjić, krilni napadač koji je odigrao odlično protiv Rusije (5:0). – Taj grč ćemo nositi u stomaku ceo… »
"Mi igrači smo krivi, imali smo maksimalnu podršku: Saveza!" Radonjić govorio o porazu od Škotske i istakao da je odgovornost…

"Mi igrači smo krivi, imali smo maksimalnu podršku: Saveza!" Radonjić govorio o porazu od Škotske i istakao da je odgovornost…

Sportal blic 21.11.2020
Srbija je porazom od Škotske propustila šansu da se nakon 20 godina plasira na Evropsko prvenstvo, a o toj živoj rani govorio je , krilni napadač koji je bljesnuo protiv Rusije (5:0). Krilni napadač je tada načeo Ruse sjajnim pogotkom sa vrha kaznenog… »
Mnogo boli, sami smo krivi: Radonjić za mondo iskreno o Škotskoj!

Mnogo boli, sami smo krivi: Radonjić za mondo iskreno o Škotskoj!

Mondo 21.11.2020
"Taj grč ćemo nositi u stomaku ceo život. Svi smo plakali, ali idemo dalje - svi zajedno!", rekao je Nemanja Radonjić za naš portal u osvrtu na neuspeh "orlova" u utakmici decenije. "Taj grč ćemo nositi u stomaku ceo život. Svi smo plakali, ali idemo… »
Stankovića još boli poraz orlova: Tresao sam se posle ispadanja od Škotske

Stankovića još boli poraz orlova: Tresao sam se posle ispadanja od Škotske

Večernje novosti 21.11.2020
JOŠ peku rane posle neuspeha fudbalske reprezentacije u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo. Meč protiv Škotske je i dalje glavna tema, iako su “orlovi” posle toga odigrali još dva meča. Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je dugo bio… »

Vesti dana »

Prvo car pa vojna parada: „Jedinstvo“ podeljene Srbije

Prvo car pa vojna parada: „Jedinstvo“ podeljene Srbije

Vreme pre 36 minutajoš 18 povezanih
Topao septembarski dan, posle oblačnog jutra pretežno sunčano

Topao septembarski dan, posle oblačnog jutra pretežno sunčano

Glas Zaječara pre 26 minutajoš 18 povezanih
Jak zemljotres pogodio Bugarsku

Jak zemljotres pogodio Bugarsku

Telegraf pre 41 minutajoš 11 povezanih
Ovo je Trampova poruka Izraelu posle napada u Kataru

Ovo je Trampova poruka Izraelu posle napada u Kataru