Повезане вести
Дачић: Иринеј обављао дужност патријарха у тешком периоду
Данас 21.11.2020
Мислим да смо, за време патријарха Иринеја, имали процес стабилизације и јачања наше цркве и да је његова смрт велики губитак за нас, рекао је председник Народне скупштине Ивица Дачић, оценивши да је патријарх имао „толико… »
Дачић: Иринеј допринео јачању и стабилизацији СПЦ
Курир 21.11.2020
БЕОГРАД - Председник Скупштине Србије Ивица Дачић рекао је да је за време мандата патријарха Иринеја на челу Српске православне цркве текао процес стабилизације и јачања српске цркве. "Заборављамо какав је био моменат када је… »
Дачић: Иринеј допринео јачању и стабилизацији СПЦ
Нова 21.11.2020
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић рекао је да је за време мандата патријарха Иринеја на челу Српске православне цркве текао процес стабилизације и јачања српске цркве. “Заборављамо какав је био моменат када је патријарх… »
Дачић: Иринеј обављао дужност патријарха у тешком периоду
Н1 Инфо 21.11.2020
Мислим да смо, за време патријарха Иринеја, имали процес стабилизације и јачања наше цркве и да је његова смрт велики губитак за нас, рекао је председник Народне скупштине Ивица Дачић, оценивши да је патријарх имао "толико… »
Вести дана »
Поноћна лудница у Новом Пазару! Читав град дочекао Лалатовића и екипу после победе над Вошом, све "горело"!
Телеграф пре 2 сатајош 4 повезане
Нвора одушевио и насмејао све, поклонио медаљу дечаку из публике: "Славићу како ми кажу у аутобусу..."
Нова пре 3 сатајош 3 повезане
Украјина одговорила Словачкој и Мађарској: "Ултиматуме треба послати Кремљу, а не Кијеву"
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане