Povezane vesti

Prvi sneg doneo i prve nevolje: Automobil sleteo s puta i završio u kanalu, apel vozačima da prilagode vožnjuu uslovima puta

Kurir 21.11.2020
Prve pahulje najpre na Kopaoniku, a potom i u još nekoliko mesta širom Srbije, obradovale su mnoge, a posebno najmlađe, međutim stvorile su i velike probleme na putevima. Na putu Sjenica - Nova Varoš u popodnevnim satima došlo je do saobraćajne… »

Prvi sneg i prvi udes zbog padavina: Kod Sjenice automobil sleteo s puta i završio u kanalu

Blic 21.11.2020
Prve pahulje najpre na Kopaoniku, potom i u još nekoliko mesta u Srbiji, obradovale su mnoge, posebno najmlađe, ali su stvorile i velike probleme na putevima. Na putu Sjenica - Nova Varoš u popodnevnim satima došlo je do saobraćajne nezgode. Kako se… »

Na putu Sjenica-Nova Varoš automobil završio u kanalu

Nova 21.11.2020
Na putu Sjenica -Nova Varoš danas popodne došlo je do saobraćajnog udesa u kome je jedno vozilo zbog snega na kolovozu sletelo sa puta. Naime, “Sjeničke novine”, na društvenoj mreži Fejsbuk objavile su niz fotogafija udesa u kome se vidi… »

Sneg veje u Srbiji: Prve pahulje već izazvale saobraćajnu nesreću! (foto)

Mondo 21.11.2020
U mnogim srpskim mestima danas je pao sneg, a temperature otišle u minus. U mnogim srpskim mestima danas je pao sneg, a temperature otišle u minus. Prve pahulje najpre na Kopaoniku, potom i u još nekoliko mesta u Srbiji, obradovale su mnoge, posebno… »

Prvi sneg i udes zbog padavina: Automobil sleteo s puta i završio u kanalu

Večernje novosti 21.11.2020
PRVE pahulje najpre na Kopaoniku, potom i u još nekoliko mesta u Srbiji, obradovale su mnoge, posebno najmlađe, ali su stvorile i velike probleme na putevima. Na putu Sjenica - Nova Varoš u popodnevnim satima došlo je do saobraćajne nezgode. Kako se… »

Tek se zabelelo, a sneg već pravi probleme na putevima: Saobraćajka kod Sjenice, kola upala u kanal

Telegraf 21.11.2020
Iz JP "Putevi Srbije" zbog snežnih padavina apeluju na sve učesnike u saobraćaju da prilagode vožnju uslovima puta. Na putu Sjenica - Nova Varoš u popodnevnim satima došlo je do saobraćajne nezgode prouzrokovane snegom koji je danas zabeleo… »

Vesti dana »