Повезане вести
Још један удар на Србе: Обијен средњовековни манастир, задужбина краља Драгутина Немањића!
Мондо 21.11.2020
Оскрнављена српска светиња... Оскрнављена српска светиња... Средњовековни манастир Возућица из 14. века у ФБиХ у федералној општини Завидовићи, и црквена продавница у приземљу звоника непосредно уз храм, обијени су, преноси… »
Обијен средњовековни српски манастир у ФБиХ
Политика 21.11.2020
ВОЗУЋА - Средњовековни манастир Возућица из 14. века у федералној општини Завидовићи, и црквена продавница у приземљу звоника непосредно уз храм, обијени су, преноси Срна позивајући се на изјаве мештана. Агенција наводи да је… »
Нови удар на Србе у федерацији бих: Опљачкан манастир Возућица у Завидовићима!
Курир 21.11.2020
Средњовековни манастир Возућица из 14. века у федералној општини Завидовићи, и црквена продавница у приземљу звоника непосредно уз храм, обијени су, преноси Срна позивајући се на изјаве мештана. Агенција наводи да је то… »
Оскрнавили српски манастир из средњег века: Оно што је урађено у задужбини Драгутина Немањића је срамно
Србија данас 21.11.2020
Манастир Света Тројица - Возућица био је уништен након последњег рата, а након деветогодишње обнове, освештан 2015. године. Средњовековни манастир Возућица из 14. века у федералној општини Завидовићи, и црквена продавница у… »
Обијен средњовековни српски манастир у ФБиХ
РТВ 21.11.2020
ВОЗУЋА - Средњовековни манастир Возућица из 14. века у федералној општини Завидовићи, и црквена продавница у приземљу звоника непосредно уз храм, обијени су, преноси Срна позивајући се на изјаве мештана. Агенција наводи да је… »
Вести дана »
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане
Временска прогноза за среду 14. јануар 2026: Топлије, температура до 12 степени
Бета пре 3 сатајош 2 повезане
"Упуцани само зато што су Срби" Огласила се Канцеларија за КиМ: Напад показује колико су српски повратници угрожени на простору Косова и Метохије
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
"Радујемо се да га поново дочекамо" Трамп ће предводити највећу америчку делегацију икада на овом самиту!
Курир пре 11 минутајош 1 повезана