Povezane vesti

Objavljen snimak: Pogledajte kako je izgledalo hapšenje Nikšićanina i Beograđanina za ubistvo Bojana Mirkovića! (video)

Večernje novosti pre 11 dana
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su slobode I.N. (1981) rođenog u Nikšiću, R. Crna Gora, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (1983)… »

Osumnjičeni za ubistvo na Novom Beogradu biće ispitivani večeras

B92 pre 11 dana
Beograd -- Osumnjičeni za učešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana na Novom Beogradu, večeras će da budu privedeni na saslušanje. Oni će biti ispitani u Višem javnom tužilaštvu Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu… »

Osumnjičeni za ubistvo Bojana Mirkovića pred tužiocem

Nova pre 11 dana
Osumnjičeni za učešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana na Novom Beogradu, večeras će da budu privedeni na saslušanje. Oni će biti ispitani u Višem javnom tužilaštvu Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. Uhapšeni su u… »

Ubicama iz belvila sledi doživotna robija? Večeras saslušanje osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu

Mondo pre 11 dana
Osumnjičeni za učešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana na Novom Beogradu, večeras će da budu privedeni na saslušanje. Osumnjičeni za učešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana na Novom Beogradu, večeras će da budu… »

Preti im doživotni zatvor? Osumnjičeni za ubistvo Mirkovića večeras kod tužioca

Večernje novosti pre 11 dana
OSUMNjIČENI za učešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana na Novom Beogradu, večeras će da budu privedeni na saslušanje. Oni će biti ispitani u Višem javnom tužilaštvu Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. Podsetimo… »

Ubica Mirkovića bežao na biciklu do Jakova i onda nestao

Nova pre 11 dana
Operativci beogradske policije u subotu ujutru su u okolini glavnog grada priveli osumnjičene, koji se dovode u vezu sa brutalnim ubistvom Bojana Mirkovića (34). Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, a identitet će biti saopšten danas kada će… »

Jataci sačekali bojanovog ubicu u jakovu? Novi detalji ubistva kod "Delta sitija" - Našli DNK, kamera rešava zločin!

Mondo pre 11 dana
Mirković je usmrćen 12. novembra u garaži zgrade Jorgovan u Novom Beogradu pored "Delta sitija", a likvidaciju su zabeležile i kamere video-nadzora. Mirković je usmrćen 12. novembra u garaži zgrade Jorgovan u Novom Beogradu pored "Delta sitija", a… »

Jataci ubicu sačekali u jakovu? Policija pronašla DNK i pregledala snimke - detalji hašenja ubica Bojana Mirkovića

Večernje novosti pre 11 dana
OPERATIVCI beogradske policije u subotu ujutru su u okolini glavnog grada priveli osumnjičene, koji se dovode u vezu sa brutalnim ubistvom Bojana Mirkovića (34). Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, a identitet će biti saopšten u nedelju kada… »

Ubice Mirkovića čeka 40 godina iza rešetaka? Saslušanje osumnjičenih sutra u Višem javnom tužilaštvu

Večernje novosti pre 12 dana
VIŠE osoba koje su večeras uhapšene pod sumnjom da su upucale i ubile Bojana Mirkovića na Novom Beogradu biće sutra saslušane u Višem javnom tužilaštvu. Osumnjičeni se terete za teško ubistvo za koje im preti kazna od 40 godina zatvora… »

Ubicama iz belvila preti doživotni zatvor: Saslušanje osumnjičenih sutra u Višem javnom tužilaštvu

Blic pre 12 dana
Više osoba koja su večeras uhapšena pod sumnjom da su upucali i tako ubili Bojana Mirkovića u naselju Belvil na Novom Beogradu biće sutra saslušani u Višem javnom tužilaštvu. Osumnjičeni se terete za teško ubistvo za koje je zaprećena… »

Uhapšeni osumnjičeni ubistvo u belvilu: Egzekutor pucao u Bojana pa se odvezao električnim trotinetom

Blic pre 12 dana
Policija je danas uhapsila osobe osumnjičene za ubistvo Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil. Podsetimo, Bojan Mirković ubijen je 12. novembra u popodnevnim časovima. Njegovo ubistvo zabeležile su i kamere u garaži ove zgrade pored Tržnog centra… »

Vesti dana »