Povezane vesti

Papa: Hitno promeniti ekonomski model

B92 pre 11 dana
Rim -- Papa Franja poručio je juče da je hitno potrebno napraviti drugačiji ekonomski model koji bi uključio siromašne i marginalizovane. On je u video-poruci na forumu mladih u Asisiju, pozvao mlade ekonomiste, preduzetnike i biznismene da… »

Papa Franja: Siromašne uključiti u ekonomske modele oporavka, najviše su pogođeni pandemijom

Radio 021 pre 11 dana
Papa Franja poručio je da je hitno potrebno napraviti drugačiji ekonomski model koji bi uključio siromašne i marginalizovane. On je u video-poruci na forumu mladih u Asisiju pozvao mlade ekonomiste, preduzetnike i biznismene da promovišu… »

Papa o posledicama pandemije: Hitno promeniti ekonomski model, uključiti siromašne

Večernje novosti pre 12 dana
PAPA Franja poručio je danas da je hitno potrebno napraviti drugačiji ekonomski model koji bi uključio siromašne i marginalizovane. On je u video-poruci na forumu mladih u Asisiju, pozvao mlade ekonomiste, preduzetnike i biznismene da promovišu… »

Papa: Hitno promeniti ekonomski model, uključiti siromašne

Blic pre 12 dana
Papa Franja poručio je danas da je hitno potrebno napraviti drugačiji ekonomski model koji bi uključio siromašne i marginalizovane. On je u video-poruci na forumu mladih u Asisiju, pozvao mlade ekonomiste, preduzetnike i biznismene da promovišu… »

Papa Franja poručuje: Hitno promeniti ekonomski model, uključiti siromašne i marginalizovane

Kurir pre 12 dana
RIM - Papa Franja poručio je danas da je hitno potrebno napraviti drugačiji ekonomski model koji bi uključio siromašne i marginalizovane. On je u video-poruci na forumu mladih u Asisiju, pozvao mlade ekonomiste, preduzetnike i biznismene da promovišu… »

Vesti dana »