Povezane vesti

Magla na više putnih pravaca, oprez u vožnji zbog snega do pet centimetara

RTS 22.11.2020
Zbog pojave magle i sumaglice, smanjena je vidljivost na više putnih pravaca, saopštilo je jutros JP "Putevi Srbije". Auto-put E-75, petlja Sirig – Novi Sad – petlja Beška – petlja Novi Banovci. Savetuje se maksimalan oprez pri vožnji i mole… »

Magla na putevima Srbije, AMSS posebno upozorava na pojedine delove zemlje

B92 22.11.2020
Magla jutros smanjuje vidljivost na putevima pored reka i u kotlinama, a najviše na području Beograda, Palića, Kopaonika i Zlatibora, saopštio je AMSS. Sporija i oprezna vožnja preporučuje se i zbog poledice u planinskim predelima, upozorio je AMSS… »

Na Pančevačkom mostu, u smeru ka Pančevu, radovi do 18 sati

B92 22.11.2020
Beograd -- Na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd-Pančevo, danas od 6 do 18 časova, radovi na popravci dilatacionih spojnica. Saobraćaj će se odvijati desnom slobodnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Kneževići - Bela Zemlja… »

Na Pančevačkom mostu, smer ka Pančevu, radovi do 18 časova

Dnevnik 22.11.2020
BEOGRAD: Na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd-Pančevo, danas od 6 do 18 časova, radovi na popravci dilatacionih spojnica. Saobraćaj će se odvijati desnom slobodnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Kneževići - Bela Zemlja -… »

Izbegavajte pančevački most danas ako možete

Nova 22.11.2020
Na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd-Pančevo, danas od 6 do 18 časova, radovi na popravci dilatacionih spojnica. Saobraćaj će se odvijati desnom slobodnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Kneževići – Bela Zemlja –… »

Vozači oprez: Magla na više putnih pravaca

Blic 22.11.2020
Zbog pojave magle i sumaglice smanjena je vidljivost na više putnih pravaca, saopštilo je jutros JP "Putevi Srbije". Posebna pažnja na deonici Auto-put E-75, petlja Sirig - Novi Sad - petlja Beška - petlja Novi Banovci. Savetuje se maksimalan oprez… »

Magla na putu, još uvek zatvorena petlja Nova Pazova

Radio 021 22.11.2020
Magla otežava saobraćaj na većini putnih pravaca, a naročito na auto-putu E-75. Maglovito je na petlji Sirig - Novi Sad - petlja Beška - petlja Novi Banovci, kažu u "Putevima Srbije". Na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd-Pančevo, danas su do 18… »

Oprez u vožnji zbog snega do 5 cm i vlažnih kolovoza

Nova 22.11.2020
Deonice na kojima je kolovoz vlažan i snega ima do pet centimetara, pa se preporučuje oprezna vožnja su Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, zatim Nova Varoš - Aljinovići i Jošanička Banja - Kopaonik, saopstilo je jutros JP "Putevi Srbije". Na… »

Vesti dana »