Повезане вести
Легендарни фудбалер брани ФСС: Кокеза није крив за неуспех Србије!
Вечерње новости 22.11.2020
ВЕЛИКУ прашину у јавности подигао је Немања Видић својом изјавом о Фудбалском савезу Србије. Један од оних који је стао у одбрану руководства ФСС-а је некадашњи нападач репрезентације и бивши спортски директор репрезентације… »
Чувени српски голгетер стао уз кокезу: ‘Није он крив, никада нећу пљувати по савезу!’
Хот спорт 22.11.2020
Прослављени фудбалер Црвене звезде Дарко Ковачевић стао је у одбрану Славише Кокезе. После критика на рачун Славише Кокезе и руководства Фудбалског савеза Србије стигла је и подршка упркос неуспеху у квалификацијама за Европско… »
Кокеза није крив за неуспех Србије: Легендарни нападач подржао ФСС, замера само отказ Крстајићу!
Мондо 22.11.2020
"Никад нећу говорити против Фудбалског савеза Србије и људи који тамо раде" "Никад нећу говорити против Фудбалског савеза Србије и људи који тамо раде" Велику буру у јавности дигло је отворено писмо Немање Видића. Легендарни… »
Јавио се и Љубинко Друловић: Да сам остао селектор играли бисмо на Европском првенству
Вести онлине 22.11.2020
После Славољуба Муслина јавио се још један бивши селектор и прокоментарисао актуелну ситуацију у српском фудбалу. Србија ни после 20 година неће играти на Европском првенству, а Љубинко Друловић сматра да би историја била… »
"Да сам остао селектор Србије, данас бисмо имали озбиљан тим!"
Спортске.нет 22.11.2020
Занимљиве речи некадашњег селектора репрезентације Србије. Љубинко Друловић је успео својевремено да са омладинском репрезентацијом Србије освојио злато на ЕП у Литванији 2013. године. У јеку великих напада на Фудбалски савез… »
Огласио се још један бивши селектор: Друловић тврди самоуверено – ‘Да сам ја остао, пласирали бисмо се на ЕУРО!’
Хот спорт 22.11.2020
Некадашњи селектор омладинске репрезентације Србије Љубинко Друловић прокоментарисао је тренутно дешавање у српском фудбалу. Искусни стручњак је истакао да би се Србија квалификовала на ЕУРО да је остао селектор. – Ушао сам у… »
Љубинко Друловић: Да сам остао селектор отишли бисмо на ЕП, свако ко је постигао неки успех склоњен је из националног тима
Вечерње новости 22.11.2020
БИВШИ селектор репрезентације Србије Љубинко Друловић осврнуо се на све што се дешава у српском фудбалу у последње време. Овај 52-годишњи стручњак је у разговору за "Ало" истакао како сматра да би се Србија квалификовала на… »
Кад пукне братска љубав у српском спорту
Нова 22.11.2020
Многи су претходне недеље могли са горчином да дочекају саопштење Марка Пантелића као одговор Фудбалског савеза Србије Немањи Видићу. Некадашњи легендарни репрезентативац и култна личност Манчестер јунајтеда, Немања Видић… »
Муслин: Стојим иза свих Видићевих речи; Друловић: Свако ко је постигао успех склоњен је из репрезентације
Моззарт спорт 22.11.2020
"То је највећи проблем у нашем фудбалу", додаје шампион с Орлићима из 2013. године. Одавно у српском фудбалу нешто није одјекнуло као отворено писмо Немања Видића. Некадашњи капитен Црвене звезде и један од најважнијих… »
Не смирује се фудбалска бура: Друловић: "Да сам остао селектор, данас бисмо имали тим!" Ковачевић: "Што сте сменили Крстајића…
Спортал блиц 22.11.2020
Бура у српском фудбалу се не стишава и како ствари стоје, мораће да прође још доста воде Савом и Дунавом како би се све средило. Већ затегнуту ситуацију у српском фудбалу, усталасало је отворено писмо Немање Видића у којем се… »
Вести дана »

Ровити Ђоковић није могао против Синера, Италијан у финалу Вимблдона против Алкараза
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Вучић: Нећемо никад дати полицији зелено светло да оштрије реагује према демонстрантима
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана