Повезане вести

Победили Новака и Рафу, па одиграли сјајно финале - Медведеву титула!

Победили Новака и Рафу, па одиграли сјајно финале - Медведеву титула!

Спортске.нет 22.11.2020
Турбулентна сезона завршена у великом стилу. Победник завршног турнира Мастерс серије у Лондону је руски тенисер Данил Медведев! Он је вечерас у узбудљивом финалу савладао Аустријанца Доминика Тима са 2:1, по сетовима 4:6, 7:6… »
Историја у Лондону: Медведев освојио Завршни мастерс

Историја у Лондону: Медведев освојио Завршни мастерс

Н1 Инфо 22.11.2020
Данил Медведев нови ја шампион Завршног мастерса! Рус је до титуле у Лондону дошао победом над Аустријанцем Домиником Тимом 4:6, 7:6 (2), 6:4. Медведев је освојио највећу титулу у каријери - девету у каријери, другу ове сезоне… »
"Новак је у томе био најбољи целу каријеру": Мареј открио шта је Ђоковићу фалило у Лондону и на Ролан Гаросу!

"Новак је у томе био најбољи целу каријеру": Мареј открио шта је Ђоковићу фалило у Лондону и на Ролан Гаросу!

Мондо 22.11.2020
Троструки гренд слем освајач се осврнуо на завршетак сезоне најбољег играча света. Троструки гренд слем освајач се осврнуо на завршетак сезоне најбољег играча света. Новак Ђоковић је завршио 2020. годину поразом у полуфиналу… »
“Оставите Новака на миру, не може увек да побеђује”

“Оставите Новака на миру, не може увек да побеђује”

Нова 22.11.2020
Енди Мари, некада први тенисер света, није ове године као неких ранијих играо на АТП Тур финалу у Лондону, али се зато нашао у улози стручног коментатора. Британац, који је 2016. у Лондону славио против Новака Ђоковића баш у… »
Медведев хоће као Ђоковић у Монтреалу 2007: Такав подвиг у тенису није виђен 13 година!

Медведев хоће као Ђоковић у Монтреалу 2007: Такав подвиг у тенису није виђен 13 година!

Мондо 22.11.2020
Ово је права реткост, а у недељу увече би могао да је оствари руски тенисер. Ово је права реткост, а у недељу увече би могао да је оствари руски тенисер. Данил Медведев у последњем мечу АТП тура у 2020. години има прилику да… »
Лице словака све говори! Хватао се за главу, није веровао шта се дешава: Марјан Вајда је овако преживео од 4:0 за Новака до…

Лице словака све говори! Хватао се за главу, није веровао шта се дешава: Марјан Вајда је овако преживео од 4:0 за Новака до…

Спортал блиц 22.11.2020
Српски тенисерније успео да се пласира у финале Завршног мастерса у Лондону где га је зауставио трећи рекет света Доминик Тим. Овим поразом Новак је изгубио шансу да изједначи рекорд Роџера Федерера по броју титула у АТП… »
Рафа о подлози на Завршном турниру: Није време за то

Рафа о подлози на Завршном турниру: Није време за то

Вести онлине 22.11.2020
Рафаел Надал, други тенисер света, каже да је био веома близу пласмана у финале Завршног турнира у Лондону. Шпански тенисер заустављен је у полуфиналу од стране Данила Медведева и после меча је рекао: – Мислим да је Данил на… »
Рафа: Велику сам прилику пропустио

Рафа: Велику сам прилику пропустио

Н1 Инфо 22.11.2020
Други тенисер света Рафаел Надал није успео да се пласира у финале Завршног Мастерса у Лондону, пошто га је елиминисао Данил Медведев, а после меча истакао је да му је жао јер није успео да искористи сјајну шансу да освоји први… »
Рафа задовољан, каква је његова рачуница?

Рафа задовољан, каква је његова рачуница?

Спортске.нет 22.11.2020
Поразом у полуфиналу завршног турнира Рафа је завршио учешће у овој сезони. Рафаел Надал је поражен у полуфиналном мечу завршног турнира у Лондону, Данил Медведев је био бољи ривал и славио је са 2:1 у сетовима након преокрета… »
Надал одбрусио критичарима: Добио сам много тежих мечева

Надал одбрусио критичарима: Добио сам много тежих мечева

Нова 22.11.2020
Рафаел Надал је, баш као и Новак Ђоковић, заустављен у полуфиналу Завршног мастерса у Лондону. Од Шпанца је био успешнији Данил Медведев 3:6, 7:6 (4), 6:3. Надалова елиминација пре финала била је повод за многе да почну да га… »
"Довољно сам постигао и победио у битнијим мечевима": Рафаел Надал после неочекиване елиминације у Лондону жестоко одговорио…

"Довољно сам постигао и победио у битнијим мечевима": Рафаел Надал после неочекиване елиминације у Лондону жестоко одговорио…

Спортал блиц 22.11.2020
Финале ове сезоне ће проћи без "велике тројке", пошто је , као и заустављен у полуфиналу, док се није ни појавио због опоравка од повреде. , Руса који је у финишу сезоне подигао форму и који је фаворит да је заврши освајањем… »
Надал после пораза одбрусио критичарима: Довољно сам постигао, побеђивао сам ја и када је било теже!

Надал после пораза одбрусио критичарима: Довољно сам постигао, побеђивао сам ја и када је било теже!

Мондо 22.11.2020
Рафаел Надал не сматра неуспехом испадаје у полуфиналу завршног мастерса. Рафаел Надал не сматра неуспехом испадаје у полуфиналу завршног мастерса. Мастерс у Лондону ће ове године у финалу бити без "велике тројке". Роџер Федерер… »

Вести дана »