Povezane vesti

DS: Preći na onlajn nastavu

Dnevnik 22.11.2020
Demokratska stranka saopštila je danas da od ministra prosvete Srbije Branka Ružića i Vlade Republike Srbije da zbog izuzetno loše epidemiološke situacije zahteva da sve osnovne i srednje škole u narednih 15 dana pređu na onlajn nastavu. Prema… »

Bor: Srednje škole prelaze na onlajn nastavu

Nova 22.11.2020
Na teritoriji grada Bora za poslednja dva dana registrovano je još 107 novoobolelih od virusa korona i trenutno je ukupno 493 aktivnih slučajeva na ovaj virus. S obzirom da se povećava broj dece i nastavnika koji su van nastave, gradski štab za… »

U poslednja dva dana u Boru registrovano još 107 inficiranih

Danas 22.11.2020
U protekla dva dana na području grada Bora registrovano je 107 novoinficiranih korona virusom, izlečeno je osam i trenutno su 493 osobe aktivno pozitivne, saopštili su gradski i zvaničnici borskih zdravstvenih ustanova na današnjoj konferenciji za… »

DS zatražila prelazak na onlajn nastavu

Danas 22.11.2020
Demokratska stranka (DS) zatražila je od ministra prosvete Branka Ružića i Vlade Srbije da zbog izuzetno loše epidemiološke situacije sve osnovne i srednje škole u narednih 15 dana pređu na onlajn nastavu. „U trenutku kada se Srbija nalazi u… »

DS zatražila prelazak na onlajn nastavu

Beta 22.11.2020
Demokratska stranka (DS) zatražila je od ministra prosvete Branka Ružića i Vlade Srbije da zbog izuzetno loše epidemiološke situacije sve osnovne i srednje škole u narednih 15 dana predju na onlajn nastavu. "U trenutku kada se Srbija nalazi u… »

DS zatražila prelazak na onlajn nastavu

Nova 22.11.2020
Demokratska stranka je zatražila od ministra prosvete Branka Ružića i Vlade Srbije da zbog izuzetno loše epidemiološke situacije sve osnovne i srednje škole u narednih 15 dana pređu na onlajn nastavu. “U trenutku kada se Srbija nalazi u evropskom… »

DS zatražila prelazak na onlajn nastavu

Novi magazin 22.11.2020
Demokratska stranka (DS) zatražila je od ministra prosvete Branka Ružića i Vlade Srbije da zbog izuzetno loše epidemiološke situacije sve osnovne i srednje škole u narednih 15 dana pređu na onlajn nastavu. "U trenutku kada se Srbija nalazi u… »

Vesti dana »