Povezane vesti
Episkop bački Irinej: Patrijarh je bio čovek mira
Vesti online 22.11.2020
„Mi smo u danima kada se u svetu govori, viče i kliče, piše, objavljuje o miru, možda više nego u svekolikoj istoriji čovečanstva, a opet, u ove naše dane, ni spoljašnji, kao odustvo ratovanja, bolesti, a pogotovo kao mir duhovni kao da nikada nije bio… »
Episkop bački Irinej: Patrijarh je zračio jevanđeljskom dobrotom
Sputnik 22.11.2020
Episkop bački Irinej rekao je u besedi da je patrijarh Irinej bio omiljen kod većine ljude, kao i da su svi „razumevali tu dobrotu, jevanđeljsku, kojom je njegova ličnost zračila“. „Umeo je da, ne samo sačuva hladnokrvnost, nego da uzvrati pažnjom i… »
Beseda episkopa bačkog: Mnogi su ga nepravedno osuđivali, a naš patrijarh je bio ovaploćenje mira - On nije umro, on spava
Večernje novosti 22.11.2020
EPISKOP bački Irinej održao je besedu na sahrani patrijarha Irineja. - Draga braćo i sestre, odlukom Svetog Sinoda, pada mi u dužnost da ovim i u isto vreme radosnim povodom uputim nekoliko reči prikladnih za ovaj trenutak. Mi smo u danima kada se u… »
Vesti dana »
"Obrati pažnju, Donalde" Demokrate slave Orbanov pad, Tramp se ne oglašava: "Njegove ulizice i ekstremisti MAGA su sledeći"
Blic pre 28 minutajoš 162 povezane
Skoro dve trećine Izraelaca protiv trajnog prekida vatre, zahteva se nastavak borbe protiv Hezbolaha
Politika pre 18 minutajoš 42 povezane
(Foto) Ovo je Nataša (19) koja je poginula kod Aleksinca: Roditelji zavijeni u crno zbog smrti jedinice
Mondo pre 53 minutajoš 28 povezanih
Stižu nam pljuskovi i vetar, evo kada preti jače zahlađenje: Čubrilo otkriva šta nas čeka tokom aprila
Mondo pre 28 minutajoš 25 povezanih