Повезане вести

Инцко спреман да донесе закон о забрани негирања геноцида

Инцко спреман да донесе закон о забрани негирања геноцида

Спутник 22.11.2020
Високи представник у БиХ Валентин Инцко изјавио је да је спреман да он донесе закон о забрани негирања геноцида, уколико то домаће институције не ураде. Инцко је то рекао за „Ал Џазиру Балканс“, а на питање зашто то није… »
Антисрпски план високог представника: Инцко планира да наметне закон народима у БиХ

Антисрпски план високог представника: Инцко планира да наметне закон народима у БиХ

Вечерње новости 22.11.2020
ВИСОКИ представник у БиХ Валентин Инцко изјавио је да је спреман да наметне закон о забрани негирања геноцида у тој земљи. Инцко је то рекао за Ал џазиру Балканс, а на питање зашто то није учинио до сада, одговорио да… »
Намеће се закон о негирању геноцида у Сребреници: Више Брисела, мање Дејтона

Намеће се закон о негирању геноцида у Сребреници: Више Брисела, мање Дејтона

Правда 22.11.2020
Високи представник у БиХ Валентин Инцко изјавио је да је спреман да наметне закон о забрани негирања геноцида у тој земљи. Инцко је то рекао за Ал џазиру Балканс, а на питање зашто то није учинио до сада, одговорио да… »
Инцко: Спреман сам да наметнем Закон о забрани негирања геноцида у БиХ

Инцко: Спреман сам да наметнем Закон о забрани негирања геноцида у БиХ

Н1 Инфо 22.11.2020
Високи представник у БиХ Валентин Инцко изјавио је да је спреман да наметне Закон о забрани негирања геноцида у Босни и Херцеговини. "Све европске земље имају Закон о забрани негирања холокауста, у мојој земљи је један… »
Инцко спреман да наметне закон о негирању геноцида у БиХ

Политика 22.11.2020
Високи представник у БиХ Валентин Инцко изјавио је да је спреман да наметне закон о забрани негирања геноцида у тој земљи. Инцко је то рекао за Ал џазиру Балканс, а на питање зашто то није учинио до сада, одговорио да… »
Инцко би да наметне закон о негирању геноцида у БиХ: Да будемо јасни, ја сам спреман да то урадим!

Инцко би да наметне закон о негирању геноцида у БиХ: Да будемо јасни, ја сам спреман да то урадим!

Курир 22.11.2020

РТС 22.11.2020

Вести дана »