Povezane vesti
Dodik odbrusio: Incko ništa ne može da nametne!
Pravda 22.11.2020
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas da visoki predstavnik u BiH Valentin Incko više ništa ne može da nametne niti ima razloga. Dodik je ocenio i da to zapadna Evropa ne može da prihvati. "Njega nešto ''popali'' u Sarajevu i on… »
Dodik: Incko više ništa ne može da nametne
Dnevnik 22.11.2020
BANjALUKA: Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas da visoki predstavnik u BiH Valentin Incko više ništa ne može da nametne niti ima razloga i ocenio da to zapadna Evropa ne može da prihvati. "Njega nešto ''popali'' u Sarajevu i… »
Incko: Spreman sam da nametnem Zakon o zabrani negiranja genocida
Danas 22.11.2020
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko izjavio je da je spreman da nametne Zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini. „Sve evropske zemlje imaju Zakon o zabrani negiranja holokausta, u mojoj zemlji je jedan engleski istoričar dobio tri… »
Incko spreman da “nametne” zabranu negiranja genocida u BiH
Nova 22.11.2020
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko izjavio je da je spreman da nametne zakon o zabrani negiranja genocida u toj zemlji. Incko je to rekao za Al džaziru Balkans, a na pitanje zašto to nije učinio do sada, odgovorio da “godišnjica traje godinu dana i… »
Vesti dana »
Ministar Selaković: Radujem se suđenju, prava meta nisam ja nego Vučić
Beta pre 2 satajoš 68 povezanih
Ministar: Plate prosvetnim radnicima veće za 5,1 odsto od 1. januara 2026.
Beta pre 3 satajoš 38 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Merc: Šanse za postizanje stvarnog mira u Ukrajini sada bliže nego ikada
Euronews pre 31 minutajoš 90 povezanih
Raspisan novi javni konkurs za generalnog direktora RTS-a: Nijedan kandidat nije dobio većinu
Nova pre 30 minutajoš 20 povezanih
Vrhovna tužiteljka Dolovac će podneti tužbu protiv poslanika Mrdića zbog povrede časti i ugleda
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih