Повезане вести
Ердоган: Турска види себе као део Европе, ЕУ треба да испуни обећања
Политика 22.11.2020
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да Турска види себе као део Европе, али да ЕУ треба да испуни обећања у вези с кандидатуром те земље за чланство и са избеглицама. „Ми себе увек посматрамо као део Европе. Ми… »
Ердоган: Турска нераздвојиви део Европе, али неће попустити пред нападима
Н1 Инфо 22.11.2020
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да Турска, која је званично кандидат за чланство у Европској унији, себе види као нераздвојиви део Европе, али не намерава да попусти пред нападима и двоструким стандардима… »
Ердоган: Турска је неодвојиви дио Европе
Ал Јазеера 22.11.2020
Европска унија треба одржати обећања дата приликом рјешавања проблема миграната и Турску примиту у чланство. Турски предсједник Рецеп Таииип Ердоган изјавио је у недјељу како Анкара себе сматра неодвојивим дијелом Европе… »
Ердоган: ЕУ би требало да одржи обећање дато у мигрантској кризи и прими Турску у Унију!
Курир 22.11.2020
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас да Анкара себе сматра неодвојивим делом Европе. Ердоган је приликом обраћања члановима своје владајуће странке рекао да би Европска унија требало да одржи своја обећања… »
Вести дана »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 1 сатјош 34 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 4 сатијош 49 повезаних