Povezane vesti

Zapalila se boca s kiseonikom u KC Niš, više osoba povređeno

N1 Info pre 12 dana
Oko 14 sati na prijemnom odeljenju kovid bolnice u zgradi Kliničkog centra Niš zapalila se boca sa kiseonikom na koju je medinsko osoblje krenulo da priključi pacijenta, saznaje N1. Izvor: N1 Direktor KC Niš Zoran Perišić rekao je da se boca… »

Eksplodirala boca sa kiseonikom u KC Niš, ima povređenih

Južne vesti pre 12 dana
U jednoj od kovid bolnica u Kliničkom centru u Nišu eksplodirala je boca sa kisonikom, kažu u niškoj policiji. Kako kaže direktor KC Niš povređena su tri zdravstvena radnika tokom transporta pacijenta. Vatrogasci su požar ugasili, a uviđaj je u… »

U Kliničkom centru Niš zapalila se boca sa kiseonikom, ima povređenih

Telegraf pre 12 dana
Povređene su 3 osobe. U Kliničkom centru Niš, danas oko 13.30 časova došlo je do teškog incidenta u kojem su tri osobe povređene. Eksplodirala je boca sa kiseonikom u kovid bolnici, a zatim je izbio požar. Povređena su tri medicinska radnika… »

Požar u bolnici u Nišu, eksplodirala boca sa kiseonikom; Oglasio se direktor KC Niš

B92 pre 12 dana
U Kliničkom centru Niš, danas oko 13.20 časova došlo je do incidenta u kojem je povređeno više osoba. Kako saznajemo, zapalila se boca sa kiseonikom u kovid bolnici, a zatim je izbio požar. Povređena su tri medicinska radnika i jedan pacijent… »

U eksploziji boce sa kiseonikom u kovid bolnici KC Niš povređeno više osoba

Politika pre 12 dana
Prema prvim informacijama razlog eksplozije neispravni ventili na boci. NIŠ –Oko 13.30 časova, u jednoj od kovid bolnica u sklopu niškog Kliničkog centra došlo je do eksplozije u kojoj je prema prvim informacijama povređeno više osoba. Kako nam… »

Direktor KC Niš nakon eksplozije: Lakše povređena tri radnika tokom transporta pacijenta do stacionara

Insajder pre 12 dana
Tokom transporta ugroženog pacijenta sa prijema do stacionara u novoj zgradi Kliničkog centra u Nišu zapalila se boca sa kiseonikom i tri zdravstvena radnika imaju lakše opekotine, kaže direktor Zoran Perišić, a prenose Južne vesti. Tvrdi da nije… »

U kovid bolnici u Nišu eksplodirala boca sa kiseonikom, direktor KC kaže da će incident biti ispitan

Radio 021 pre 12 dana
U Kliničkom centru Niš, danas oko 13.30 časova došlo je do incidenta u kojem je povređeno više osoba. Kako saznaje Blic, zapalila se boca sa kiseonikom u kovid bolnici, a zatim je izbio požar. Povređeno je 5 osoba u eksploziji, među njima su i… »

Niš: Zapalila se boca sa kiseonikom, povređena tri medicinska radnika i jedan pacijent

RTV pre 12 dana
NIŠ - U niškom Kliničkom centru danas je eksplodirala boca sa kiseonikom i izazvala požar, u kome se manje povrede zadobile tri zdravstvene radnice, dok pacijent nije povređen. Kako je rekao direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić, incident… »

Zapalila se boca sa kiseonikom u kovid ambulanti u Nišu, troje lakše povređeno

RTS pre 12 dana
Troje zdravstvenih radnika Kliničkog centra "Niš" zadobilo je lakše povrede pošto se zapalila boca sa kiseonikom, saznaje RTS. Boca se zapalila prilikom ukazivanja pomoći pacijentu u kovid ambulanti, ali je on nepovređen. Direktor Kliničkog centra… »

"Incident će se ispitati": Direktor KC Niš: Svi su dobro, dve doktorke i anestetičarka imaju manje povrede

Blic pre 12 dana
U niškom Kliničkom centru danas je eksplodirala boca sa kiseonikom i izazvala požar, u kome se manje povrede zadobile tri zdravstvene radnice, dok pacijent nije povređen. Kako je rekao direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić, incident se… »

Eksplozija u niškoj kovid bolnici! Zapalila se boca sa kiseonikom, incident će se ispitati!

Mondo pre 12 dana
U niškom Kliničkom centru danas je eksplodirala boca sa kiseonikom i izazvala požar, u kome se manje povrede zadobile tri zdravstvene radnice. U niškom Kliničkom centru danas je eksplodirala boca sa kiseonikom i izazvala požar, u kome se manje… »

Prve slike iz kovid bolnice u Nišu nakon incidenta: Sestre su uzele bocu i onda je došlo do požara (foto)

Večernje novosti pre 12 dana
U KLINIČKOM centru Niš, danas oko 13.30 časova došlo je do incidenta u kojem je povređeno više osoba. Kako saznaju "Novosti" sve se dogodilo na prvom spratu gde je doveden pacijent sa niskom seturacijom. Sestre su uzele bocu koja je do tada bila… »

Zapalila se boca sa kiseniokom u KC Niš, povređena tri medicinska radnika

Jugmedia pre 12 dana
U Kliničkom centru Niš danas je oko 13.30 sati došlo je do incidenta kada se iz nepoznatih razloga zapalila boca sa kiseonikom i kada su povređena tri medicinska rdnika, koja su uspela da zaštite teško bolesnog pacijneta, potvrđeno je JuGmedii… »

Zapalila se boca sa kiseonikom, povređena tri zdravstena radnika

Danas pre 12 dana
U kovid objektu Kliničkog centra Niš danas oko 13.30 časova zapalila se boca sa kiseonikom i tom prilikom su lakše povređena tri zdravstvena radnika, potvrđeno je Danasu u upravi KC. U upravi su kazali da je pacijent nakon urađene trijaže na… »

U kovid bolnici u Nišu tri zdravstvena radnika povređena u požaru boce sa kiseonikom

Medijska kutija pre 12 dana
U kovid objektu Kliničkog centra(KC) Niš danas oko 13.30 časova zapalila se boca sa kiseonikom i tom prilikom su lakše povređena tri zdravstvena radnika, saopštio je portparol ove zdravstvene ustanove Nikola Marković. On je objasnio da se požar… »

Incident u kovid bolnici u Nišu: Boca sa kiseonikom izazvala požar, povređeno više osoba

Blic pre 12 dana
U Kliničkom centru Niš, danas oko 13.30 časova došlo je do incidenta u kojem je povređeno više osoba. Dva lekara Kliničkog centra u Nišu i jedna medicinska sestra zadobili su opekotine prilikom gašenja priručne boce sa kiseonikom koja se danas… »

Incident u kovid bolnici u Nišu: Boca sa kiseonikom izazvala požar, povređeno više osoba

Blic pre 12 dana
U Kliničkom centru Niš, danas oko 13.30 časova došlo je do incidenta u kojem je povređeno više osoba. Dva lekara Kliničkog centra u Nišu i jedna medicinska sestra zadobili su opekotine prilikom gašenja priručne boce sa kiseonikom koja se danas… »

Niš:Zapalila se boca sa kiseonikom, povređene četiri osobe

Dnevnik pre 12 dana
NIŠ: Četiri osobe povređene su kada se u Kliničkom centru Niš zapalila boca sa kiseonikom. Incident se dogodio oko 13.30 kada je boca prvo eksplodirala, a zatim nastao požar, prenosi Blic. Kako se navodi, povređena su tri medicinska radnika i jedan… »

Eksplodirala boca sa kiseonikom u KC Niš, petoro povređenih

Nova pre 12 dana
Eksplozija boce sa kiseonikom, danas oko 13.30 sati u kovid bolnici u KC Niš prouzrokovala je požar u kome je povređeno petoro ljudi, potvrđeno je našem portalu iz Policijske uprave Niš. “Poiciji je prijavljeno da je u kovid bolnici došlo do… »

Incident u kovid bolnici u Nišu: Prilikom intervencije zapalila se boca sa kiseonikom, lakše povređeno troje medicinskih…

Kurir pre 12 dana
U kovid bolnici u Nišu zapalila se boca s kiseonikom oko 13,30 sati, a pritom je lakše povređeno troje zdravstvenih radnika. Prve informacije su bile da je povređen i jedan pacijent, ali to nam nije potvrđeno. Nikola Marković, portparol Kliničkog… »

Incident u kovid bolnici u Nišu: Boca sa kiseonikom izazvala požar, povređeno više osoba

Večernje novosti pre 12 dana
U Kliničkom centru Niš, danas oko 13.30 časova došlo je do incidenta u kojem je povređeno više osoba. Kako saznajemo, zapalila se boca sa kiseonikom u kovid bolnici, a zatim je izbio požar. Lakše su povređena su tri medicinska radnika, a nijedan… »

Vesti dana »