Povezane vesti

Saslušani osumnjičeni za svirepo ubistvo Mirkovića

Politika pre 12 dana
Osumnjičeni za učešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana u naselju „Belvil”, I.N. (39) i B.K. (37), saslušani su u Višem javnom tužilaštvu Beogradu, koje je nakon toga predložilo sudu da im odredi pritvor iz svih zakonskih razloga… »

Osumnjičenima za ubistvo Mirkovića određen pritvor

Politika pre 12 dana
Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana osumnjičenima za saučešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana u beogradskom naselju „Belvil”, I.N. (39) i B.K. (37). Prema B.K. pritvor je određen po svim zakonskim osnovima, zbog… »

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u naselju „Belvil”

Politika pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su slobode dvojicu osumnjičenih za nedavno ubistvo u naselju „Belvil”, a ministar Aleksandar Vulin poručuje da… »

Osumnjičenima za ubistvo u Belvilu određen pritvor

B92 pre 11 dana
Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana osumnjičenima I.N. (39) i B.K. (37) za saučešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil. Prema B.K. pritvor je određen po svim zakonskim osnovima, zbog opasnosti od opasnosti od… »

Određen pritvor osumnjičenima za ubistvo Mirkovića u "Belvilu"

RTS pre 12 dana
Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana dvema osobama osumnjičenim za saučestvovanje u ubistvu Bojana Mirkovića pre deset dana u beogradskom naselju "Belvil". MUP je prethodno saopštio da je policija u saradnji sa Višim javnim… »

Posebnim uređajem pratili ubijenog Bojana Mirkovića? Saslušani Beograđanin i Nikšićanin, evo kako su se branili pred…

Kurir pre 12 dana
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana osumnjičenima za saučešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana u beogradskom naselju Belvil, I.N. (39) i B.K. (37). Prema B.K. pritvor je određen po svim zakonskim… »

Osumnjičenima za ubistvo Mirkovića mesec dana pritvora

Nova pre 12 dana
Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana osumnjičenima za saučešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana u beogradskom naselju Belvil, I.N. (39) i B.K. (37). Prema B.K. pritvor je određen po svim zakonskim osnovima, zbog… »

Osumnjičenima za ubistvo Mirkovića određen pritvor

RTV pre 12 dana
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana osumnjičenima za saučešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana u beogradskom naselju Belvil, I.N. (39) i B.K. (37). Prema B.K. pritvor je određen po svim zakonskim… »

Mirkovića pratili mesec dana pre ubistva: Saslušani osumnjičeni za likvidaciju u Belvilu - poznati i novi detalji!

Večernje novosti pre 12 dana
DANAS je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, povodom ubistava izvršenog dana 12.11.20. godine, u naselju Belvil nad oštećenim, a sada pokojnim Bojanom Mirkovićem, obavljeno saslušanje dva lica, B.K. i I.N. Osumnjičeni su krivično delo, koje je… »

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Belvilu VIDEO

B92 pre 12 dana
Pripadnici MUP-a u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su slobode dvojicu osumnjičenih za ubistvo u naselju Belvil. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručuje da pripadnici MUP-a ozbijno i… »

Otkriven identitet osumnjičenih za likvidaciju u belvilu: Nikšićanin i Beograđanin uhapšeni zbog ubistva Bojana Mirkovića…

Blic pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su slobode I.N. (39) rođenog u Nikšiću sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (37) rođenog u Beogradu, zbog… »

Saslušani osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

Vesti online pre 12 dana
Osumnjičeni za učešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana u naselju Belvil, I.N. (39) i B.K. (37), saslušani su u Višem javnom tužilaštvu Beogradu, koje je nakon toga predložilo sudu da im odredi pritvor iz svih zakonskih razloga. Njih… »

Dve osobe uhapšene zbog ubistva u Belvilu, za još jednom se traga

N1 Info pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su I.N. (39) rođenog u Nikšiću, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.К. (37) iz Beograda, zbog sumnje da su kao saizvršioci… »

Mirkovića pre ubistva 12 dana pratili posebnim uređajem

Nova pre 12 dana
Na saslušanju osumnjičenih koji se dovode u vezu sa ubistvom Bojana Mirkovića u naselju Belvil 12. novembra ove godine isplivali su i neki detalji tokom saslušanja. Osumnjičeni za učešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana u naselju… »

Saslušani osumnjičeni za svirepo ubistvo Mirkovića: Pratili ga posebnim uređajem, poznati detalji

Telegraf pre 12 dana
Mirković je ubijen u četvrtak 12. novembra u garaži zgrade Belvilu na Novom Beogradu. Osumnjičeni za učešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana u naselju Belvil, I.N. (39) i B.K. (37), saslušani su večeras u Višem javnom tužilaštvu… »

Uhapšena dvojica zbog ubistva u Belvilu

Dnevnik pre 12 dana
BEOGRAD: Beogradska policija uhapsila je I.N (1981.) i B.K (1983.), koji se sumnjiče da su kao saizvršioci učestvovali u ubistvu Bojana Mirkovića u novobeogradskom naselju Belvil, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), dok je… »

Pratili žrtvu mesec dana pre likvidacije: Saslušani osumnjičeni za ubistvo Mirkovića, policija traga za još jednom osobom

Blic pre 12 dana
Osumnjičeni za ubistvo Bojana Mirkovića u naselju Belvil na Novom Beogradu B. K. i I. N. saslušani su danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Osumnjičeni su krivično delo, koje je kvalifikovano kao teško ubistvo na svirep i podmukao način iz… »

Beograđanin i nikšićanin uhapšeni zbog ubistva u belvilu Novi detalji istrage, traga se za trećim licem dramatičan snimak…

Kurir pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su slobode I.N. (1981) rođenog u Nikšiću, R. Crna Gora, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (1983)… »

VIDEO UKP na ulici pohapsio osumnjičene za ubistvo Mirkovića

Nova pre 12 dana
Pripadnici Uprave kriminalističke policije u spektakularnoj akciji uhapsili su dvojicu osumnjičenih za ubistvo Bojana Mirkovića. Naime, uhapšeni su I.N. (1981) rođen u Nikšiću, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (1983) rođen u… »

Uhapšena dvojica zbog ubistva u Belvilu, Vulin tvrdi da se policija približava "Vučićevom cilju"

Radio 021 pre 12 dana
Policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada uhapsila je I. N. (39) rođenog u Nikšiću, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B. K. (37) rođenog u Beogradu, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu… »

Osumničeni za ubistvo Mirkovića na saslušanju: Nismo krivi

Nova pre 12 dana
Osumnjičeni za učešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) pre 10 dana u naselju Belvil, I.N. (39) i B.K. (37), saslušani su večeras u Višem javnom tužilaštvu Beogradu, koje je nakon toga predložilo sudu da im odredi pritvor iz svih zakonskih… »

Žrtvu pratili pomoću posebnog uređaja: Saslušani osumnjičeni za ubistvo Bojana Mirkovića kod Delta sitija!

Mondo pre 12 dana
Evo kako se branio jedan od osumnjičenih. Evo kako se branio jedan od osumnjičenih Danas je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, povodom ubistava izvršenog dana 12. novembra, u naselju Belvil nad oštećenim, a sada pokojnim Bojanom Mirkovićem… »

Nikšićanin i Beograđanin sumnjiče se za ubistvo Mirkovića

Nova pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su slobode I.N. (1981) rođenog u Nikšiću, R. Crna Gora, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (1983)… »

Pogledajte filmsku akciju srpske policije: Hapšenje zbog likvidacije u Belvilu! (video)

Mondo pre 12 dana
Objavljen snimak hapšenja osumnjičenih za ubistvo Bojana Mirkovića u novobeogradskom naselju Belvil. Objavljen snimak hapšenja osumnjičenih za ubistvo Bojana Mirkovića u novobeogradskom naselju Belvil Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u… »

MUP: Hapšenja zbog ubistva u Belvilu

Danas pre 12 dana
Policija je uhapsila I.N. (1981), rodjenog u Nikšiću sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i Beograđanina B.K. (1983), dok se za još jednim licem intenzivno traga, zbog sumnje da su saučesnici u teškom ubistvu koje se dogodilo 12. novembra… »

MUP saopštio: Beograđanin i Nikšićanin uhapšeni za ubistvo Bojana Mirkovića

Večernje novosti pre 12 dana
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada uhapsili su I.N. (1981) rođenog u Nikšiću, R. Crna Gora, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (1983) rođenog u… »

Ministar Vulin: Aleksandar Vučić i Srbija objavili su rat mafiji, a MUP se uspešno bori protiv kriminala!

Srbija danas pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju kriminalnih radnji. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su slobode I.N… »

Ovo su uhapšeni za ubistvo u Belvilu: Policija lišila slobode Nikšićanina i Beograđanina

Telegraf pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su… »

Vesti dana »