Повезане вести

Познати глумац Мустафа Надаревић преминуо у 77. години

Познати глумац Мустафа Надаревић преминуо у 77. години

Санџак хабер 22.11.2020
Познати босанскохерцеговачки глумац Мусатафа Надаревић преминуо је у 77. години након дуге борбе са тешком болешћу. Вијест о Надаревићевој смрти потврдио је и бх. глумац Моамер Касумовић, његов дугогодишњи партнер у популарној… »
Преминуо глумац Мустафа Надаревић

Слободна Европа 22.11.2020
Један од најзначанијих босанскохерцеговачких и регионалних глумаца Мустафа Надаревић преминуо је у Загребу у 77. години, након дуге борбе са тешком болешћу, потврдио је за Радио Слободна Европа (РСЕ) директор сарајевског Камерног… »

Екапија 22.11.2020
Мустафа Надаревић, познати босанскохерцеговачки глумац, преминуо је након дуге борбе са тешком болешћу у 77. години. Вест о његовој смрти потврдио је глумац Моамер Касумовић. Надаревићу је дијагностификован карцином плућа… »

Н1 Инфо 22.11.2020
Познати глумац Мустафа Надаревић преминуо је након борбе с дугом и тешком болести у 78. години живота, јавља Дневник.хр. Извор: Н1 Сарајево Вест о његовој смрти потврдио је глумац Моамер Касумовић за портал Радиосарајево.ба… »
Као дете је остао без оца, живео у немаштини са бабом и дедом: Тешка судбина Мустафе Надаревића, потресни детаљи које мало ко…

Као дете је остао без оца, живео у немаштини са бабом и дедом: Тешка судбина Мустафе Надаревића, потресни детаљи које мало ко…

Курир 22.11.2020
Глумац Мустафа Надаревић, најпознатији по улози Изета Фазлиновића у серији "Луд, збуњен, нормалан", преминуо је у 77. години након дуге и тешке болести. Надаревић је током дуге и богате каријере одиграо много великих позоришних… »
Колеге се опраштају од Надаревића: "Део мене је отишао с њим, памтиће га генерације"

Колеге се опраштају од Надаревића: "Део мене је отишао с њим, памтиће га генерације"

Телеграф 22.11.2020
Мустафа Надаревић преминуо је у 77. години. Познати глумац Мустафа Надаревић преминуо је након дуге борбе са тешком болешћу у 77. години. Његове колеге са тугом су примиле ову вест. Босанскохерцеговачки глумац Емир… »
Збогом Изете: Преминуо глумац Мустафа Надаревић

Збогом Изете: Преминуо глумац Мустафа Надаревић

Прва 22.11.2020
Познати глумац Мустафа Надаревић преминуо је након дуге борбе са тешком болешћу у 77. години. Боловао је од карцинома плућа, недавно је отпуштен из болнице и био је у кући у Загребу, а како су писали медији није излазио нигде… »
Мустафа Надаревић се за живота једног плашио: Надам се да нећемо да поновимо пакао деведесетих, боље да буде смак света

Мустафа Надаревић се за живота једног плашио: Надам се да нећемо да поновимо пакао деведесетих, боље да буде смак света

Блиц 22.11.2020
Мустафа Надаревић је у једном интервјуу за "Блиц" пре четири године говорио о глуми, каријери и деведесетим годинама. Преносимо делове о његовим личним ставовима. - Мислим да је глума, с једне стране гледано, јако близу болести… »
У јануару саопштио да се бори са карциномом: Кад сам схватио да је болест део живота, онда сам је прихватио

У јануару саопштио да се бори са карциномом: Кад сам схватио да је болест део живота, онда сам је прихватио

Мондо 22.11.2020
Чак је и 77. рођендан прославио у тешком стању у болници. Чак је и 77. рођендан прославио у тешком стању у болници. Славни глумац Мустафа Надаревић преминуо је у 77. години у Загребу, након борбе са раком плућа. Дуже време… »
Одлазак Мустафе Надаревића – “Много пута глумио сам смрт”

Одлазак Мустафе Надаревића – “Много пута глумио сам смрт”

Нова 22.11.2020
Када бих од сваке своје улоге узео по мало саставио би се један добар човек, сложен и интересантан, говорио је глумац Мустафа Надаревић, који је преминуо данас у 77. години у Загребу после дуге и тешке болести. Познатом глумцу и… »
Естрада у сузама због смрти мустафе надаревића: Опраштају се од глумца емотивним речима, а ево шта је написала Шабанова удовица…

Естрада у сузама због смрти мустафе надаревића: Опраштају се од глумца емотивним речима, а ево шта је написала Шабанова удовица…

Курир 22.11.2020
Глумац Мустафа Надаревић преминуо је у 77. години у Загребу, а његова ћерка потврдила је тужну вест. Он је водио битку са карциномом плућа, а о својој болести је увек отворено говорио. Многе познате личности опраштају се од… »
Животна трагедија је обележила живот Мустафе Надаревића: Највећа љубав му је умрла на рукама

Животна трагедија је обележила живот Мустафе Надаревића: Највећа љубав му је умрла на рукама

Блиц 22.11.2020
Мустафа Надаревић, босански глумац, умро је у 77. години након тешке болести, а 2012. године изубио је своју велику љубав, супругу Славицу Радовић. Супруга Мустафе Надаревића се више од десет година храбро се борила с раком… »
Жена коју је покојни Мустафа заволео, преминула је од рака. Рано је остао без оца и био је сиромашан

Жена коју је покојни Мустафа заволео, преминула је од рака. Рано је остао без оца и био је сиромашан

Телеграф 22.11.2020
Због сиромаштва је рано напустио мајку, те отишао у Загреб да живи с баком и дедом. Глумац Мустафа Надаревић, кога су млађе генерације заволеле као Изета Фазлиновића из серије "Луд, збуњен, нормалан", умро је након дуге борбе са… »
Мустафа Надаревић преминуо у 77. години

Мустафа Надаревић преминуо у 77. години

ИндексОнлине 22.11.2020
САРАЈЕВО – Познати босански и југословенски глумац Мустафа Надаревић преминуо је у 77. години у Загребу након дуге и тешке болести.То је загребачком порталу Индекс потврђено у кругу породице. Како пише портал Кликс, Надаревић се… »
Преминуо Мустафа Надаревић

Вести онлине 22.11.2020
Познати босански и југословенски глумац Мустафа Надаревић преминуо је данас у 77. години у Загребу након дуге и тешке болести. То је загребачком порталу Индекс потврђено у кругу породице. Како пише портал Кликс, Надаревић се од… »

Спутник 22.11.2020
Познати глумац Мусатафа Надаревић преминуо је након дуге борбе са тешком болешћу у 77. години. Вест о његовој смрти потврдио је колега Моамер Касумовић за портал Радиосарајево.ба. Како преноси "Јутарњи лист" дијагностификован… »

Нови магазин 22.11.2020
Познати глумац Мустафа Надаревић преминуо је након дуге борбе са тешком болешћу у 77. години. Боловао је од карцинома плућа, недавно је отпуштен из болнице и био је у кући у Загребу, а како су писали медији није излазио из куће… »
Ова улога је обележила каријеру мустафе надаревића: Млађе генерације су га знале по овом лику

Ова улога је обележила каријеру мустафе надаревића: Млађе генерације су га знале по овом лику

Курир 22.11.2020
Легендарни глумац Мустафа Надаревић преминуо је у 77. години, након што је дијагностикован карцином плућа. Одиграо је преко 150 позоришних улога, а млађе генерације и многи га знају као Изета Фазлиновића из серије "Луд, збуњен… »

Данас 22.11.2020
Велики босанскохерцеговачки глумац Мустафа Надаревић преминуо је данас у 77. години. Вест о Надаревићевој смрти потврдио је за Кликс.ба његов дугогодишњи колега и пријатељ, глумац Емир Хаџихафизбеговић. Легендарни глумац рођен… »

Ал Јазеера 22.11.2020
Иако је живио и радио у многим градовима бивше Југославије, највећи дио живота провео је у Загребу. Након дуге и тешке болести у 77. години преминуо је глумац Мустафа Надаревић, пише хрватски портал Индекс.хр. Вијест о смрти… »
Мустафи је био дијагностикован карцином плућа, а овако је говорио о својој болести: Прихватио сам то с љубављу, то је део…

Мустафи је био дијагностикован карцином плућа, а овако је говорио о својој болести: Прихватио сам то с љубављу, то је део…

Курир 22.11.2020
Познати глумац Мустафа Надаревић преминуо је након дуге борбе са тешком болешћу у 77. години. Њему је био дијагностикован карцином плућа, али након тог сазнања ведар дух га никад није напустио. Он је у једном недавном интервјуу… »
Стигла тужна вест: Преминуо Мустафа Надаревић

Стигла тужна вест: Преминуо Мустафа Надаревић

Мондо 22.11.2020
Легендарни глумац Мусатафа Надаревић преминуо је након дуге борбе са тешком болешћу у 77. години. Легендарни глумац Мусатафа Надаревић преминуо је након дуге борбе са тешком болешћу у 77. години. Славни глумац Мустафа Надаревић… »
Ћерка мустафе надаревића скрхана болом: Потврдила да јој је отац преминуо и поручила ово

Ћерка мустафе надаревића скрхана болом: Потврдила да јој је отац преминуо и поручила ово

Вечерње новости 22.11.2020
ГЛУМАЦ Мустафа Надаревић преминуо је данас у Загребу након дуге борбе с опаком болешћу. За хрватске медије огласила се и његова ћерка која је потврдила да јој је отац преминуо. Нана Надаревић, како јављају медији из Загреба… »
Када сам схватио да је то део живота... Овако је говорио Мустафа Надаревић када је сазнао да је тешко болестан

Када сам схватио да је то део живота... Овако је говорио Мустафа Надаревић када је сазнао да је тешко болестан

У ЗАГРЕБУ је умро славни глумац Мустафа Надаревић (77), након краће борбе са раком плућа. Дуже време провео је у болници, свестан да је болест већ узнапредовала, а недавно је пуштен кући где је и преминуо. - Када сам схватио да… »
Преминуо Мустафа Надаревић: Чувени Изет изгубио најважнију битку у 77. години

Преминуо Мустафа Надаревић: Чувени Изет изгубио најважнију битку у 77. години

ПОЗНАТИ глумац Мустафа Надаревић преминуо је након дуге борбе са тешком болешћу у 77. години. Боловао је од карцинома плућа, недавно је отпуштен из болнице и био је у кући у Загребу, а како су писали медији није излазио из куће… »
Најбоље улоге Мустафе Надаревића: Југа га је знала по драмама, у комедији је заблистао

Најбоље улоге Мустафе Надаревића: Југа га је знала по драмама, у комедији је заблистао

Телеграф 22.11.2020
Од "Оца на службеном путу" до "Већ виђено"... Свуда је показивао завидан таленат. Чувени југословенски и босанскохерецеговачки глумац Мустафа Надаревић преминуо је данас у 77. години, јавили су регионални медији. Иако је рођен у… »
Преминуо легендарни глумац Мустафа Надаревић

Преминуо легендарни глумац Мустафа Надаревић

Телеграф 22.11.2020
Мустафа је преминуо у Загребу. Легендарни глумац Мусатафа Надаревић преминуо је након дуге борбе са тешком болешћу у 77. години, јавља Радио Сарајево. Вест о његовој смрти потврдио је глумац Моамер Касумовић за портал… »

Вести дана »