Повезане вести
Серија а: Велики преокрет Интера против Торина, Рома демолирала Парму
Хот спорт 22.11.2020
Интер је остварио велику победу на Ђузепе Меаци у 8. колу Серије А, а тим који су поразили био је Торино и то са убедљивих 4:2. “Црно-плави” губили 2:0, а потом направили велики преокрет и савладали Торино. Преко 60 минута Интер… »
Интер има моћ да чини невероватне ствари: Од 0:2 до 3:2 за 20 минута! Сасуоло није случајни лидер, Мхитаријан игра као да је…
Моззарт спорт 22.11.2020
Неразури руриозном завршницом надокнадили заостатак против Торина, Саусоло на врху, Рома у налету. Можда не делује доминантно и још узвек није уверио љубитеље италијанског фудбала да може до шампионске титуле ове сезоне, али… »
Интер из понора до победе, Сасуоло и Рома не посустају, Миха славио у Ђенови!
Спортске.нет 22.11.2020
Узбудљиво поподне у Серији А, поготово на ''Меаци''! После преокрета у другом полувремену, Интер је успео да надокнади два гола заостатка и на крају убедљиво савлада Торино са 4:2! Изненађење је најавио Симоне Заза, који је у… »
Интер слави лукакуа: Болоња славила на гостовању, убедљива Рома
Вечерње новости 22.11.2020
МЕЧЕВИ који су у Серији А почели од 15 часова су завршени. Рома је савладала Парму 3:0. Повели су домаћи у 28. минуту, Борја Мајорал је био стрелац. Четири минута касније уписао се Хенрик Миктаријан, Мајорал се овога пута нашао у… »
Вести дана »
Онај одозго ме чува, знам да радим све како треба: Конференција за медије која је упалила Америку!
Хот спорт пре 1 сатјош 45 повезаних
Један корак је делио до исписивања историје српског тениса: Александра Крунић без титуле у женском дублу на Аустралијан опену
Данас пре 1 сатјош 25 повезаних
"Ми смо држава кандидат" Апостоловић о европском путу Србије: Максимално убрзавамо испуњавање обавеза ка Европској унији
Блиц пре 1 сатјош 10 повезаних
Превозници задовољни предлогом Европске комисије: "Добијаћемо електронске визе и то брзо"
Невсмакс Балканс пре 16 минутајош 7 повезаних