Povezane vesti
Ova bolest je kao ruski rulet, žarku je život visio o koncu: Milica Milša o strašnim detaljima borbe sa koronom (video)
Mondo 22.11.2020
Oglasila se nakon što je njen muž napustio bolnicu. Oglasila se nakon što je njen muž napustio bolnicu. Glumica Milica Milša pre nekoliko nedelja otkrila je da su i ona i suprug pozitivni na kovid, kao i da se nalaze na kućnom lečenju i poručila da "… »
Život mu je visio o koncu! Užasno je, bolest je podmukla! Milica Milša otkrila jezive detalje borbe sa koronom (kurir…
Kurir 22.11.2020
Nedavno je procurila vest da su srpska glumica Milica Milša i njen partner Žarko Jokanović zaraženi kovidom 19. O užasnom iskustvu kroz koji su prošli tokom tokom bolesti, glumica je govorila u "Pulsu Srbije". - Meni nije bilo strašno, ja sam imala… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Sveže večeri i hladna noć, pretežno sunčano sa promenljivom oblačnošću i lokalnom kišom na jugu
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 34 povezane

"Jeftine" korpice bez premijera i ministra finansija: Vučić predstavio ekonomske mere iako je nenadležan
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih

MUP objavio snimak incidenta kod Vrčina: Vozač prevozio migrante, probio rampu, trojica policajaca suspendovana VIDEO
Nova pre 16 minutajoš 9 povezanih

AMSS: Višesatna zadržavanja za automobile na granicama, na Batrovcima šest sati
Novi magazin pre 5 satijoš 25 povezanih