Повезане вести

"Луна је олош, било ми је жао Анабеле" Надица проговорила о особи која је њеној Кији уништила брак

"Луна је олош, било ми је жао Анабеле" Надица проговорила о особи која је њеној Кији уништила брак

Телеграф 22.11.2020
Гаги ишао да види пријатеље, замисли који је то блам у Зрењањину. Кијин отац је башта до њих - рекла је Кијина мама. Надица Зељковић дотакла се о љубавном троуглу своје ћерке Кије Коцкар у који је увучена због бившег… »
Кијина мајка жали анабелу, али не штеди луну: Кад сам гледала хтела сам да умрем, она је олош! (видео)

Кијина мајка жали анабелу, али не штеди луну: Кад сам гледала хтела сам да умрем, она је олош! (видео)

Мондо 22.11.2020
Присетила се дешавања из претходних сезона. Присетила се дешавања из претходних сезона. Мајка Кристине Кије Коцкар, Надица Зељковић, отворено је причала са задругарима о Луни Ђогани. Познато је да је тадашњи Кијин муж Слоба… »
Она је олош, било ми је жао Анабеле! Кијина мама кивна на Луну због ружног понашања према мајци, па оплела жестоко по њој…

Она је олош, било ми је жао Анабеле! Кијина мама кивна на Луну због ружног понашања према мајци, па оплела жестоко по њој…

Курир 22.11.2020
Надица Зељковић и Марко Ђедовић су се присетили Луниних нервних сломова и ружних речи које је упутила родитељима. "Олош Луна, вама је свима ње жао, ј*бава се са ожењенима, мајци прича да п*ши к*рац", рекао је Ђедовић. "Ја… »

Вести дана »