Povezane vesti
Podnosim ovo jako loše: Katarina Živković zabrinuta zbog oca - "operisan je, ali mu se karcinom vratio"
Mondo 23.11.2020
"Dodatno me plaši ova situacija gde su svi bolnički centri pretvoreni u kovid-bolnice. Sad nema mesta za onkološke bolesnike, ne smeš ni najobičniji grip da imaš" "Dodatno me plaši ova situacija gde su svi bolnički centri pretvoreni u kovid-bolnice. Sad… »
"Neću da lažem da sam srećna, dok ne bude bolje ne pojavljujem se u javnosti": Katarina Živković priznala da je očajna - otac…
Blic 23.11.2020
Pevačica Katarina Živković u iskrenoj ispovesti otkrila je da više ne može da glumi da je srećna i zadovoljna kada se zapravo oseća potpuno drugačije. Osim što je pogođena finansijski zbog toga što nema nastupe, oni joj nedostaju i kao vid… »
Vesti dana »
Oglasio se direktor sektora U kom je Željko Mitrović izdelio otkaze! Obratio mu se potpuno iskreno i javno, uputio brutalne reči
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Dijana Hrka i Milomir Jaćimović udružuju snage: Pozivaju građane da se pridruže protestu u subotu
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane
Tabaković: Delez izneo iz Srbije 130 miliona evra bez plaćanja poreza
Nova pre 3 satajoš 71 povezana
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih