Povezane vesti
Živi od penzije 33.000 dinara i brine o autističnom unuku! Maja Odžaklijevska: "Pronašla sam svoj mir i srećna sam"
Mondo 23.11.2020
"Nemam kuću na Dedinju i bazene, živim 35 godina u malom stanu i zadovoljna sam time", kaže pevačica, koja je uprkos svim poteškoćama postigla sopstveno zadovoljstvo. "Nemam kuću na Dedinju i bazene, živim 35 godina u malom stanu i zadovoljna sam… »
Maja Odžaklijevska o životu sa penzijom od 33.000 dinara: Zavidim monasima, na vreme su shvatili...
Telegraf 23.11.2020
Miran život nema cenu. Zavidim monasima, oni su se na vreme setili da imaju mir. Mi smo stalno u nekim nemirima i haosu - kaže pevačica. Pevačica Maja Odžaklijevska bila je jedna od najvećih jugoslovenskih zvezda, koja je svojim raskošnim vokalom… »
"Zavidim monasima, nemam kuću na dedinju i bazene": Pevačica sa autističnim unukom živi od male penzije: "Miran život nema…
Blic 23.11.2020
Pevačica Maja Odžaklijevska smatra da su ljudi sa prevelikim ambicijama dubinski nesrećni i zato je ona zahvalna što ima krov nad glavom, šta da jede i obuče, te ljubav autističnog unuka o kojem brine. Maja kaže da je tokom penzionerskih dana… »
Vesti dana »
Opozicija na protestu na Slaviji: Na skupu bili predstavnici svih većih partija koje nisu deo vladajuće većine
Euronews pre 42 minutajoš 73 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 6 satijoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 4 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane