Povezane vesti
Delovi bulevara na Novom naselju bez vode zbog havarije
Dnevnik 23.11.2020
Delovi Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Jovana Dučića nemaju vode zbog havarije. Deo Bulevara vojvode Stepe, od broja 32 do broja 41, bez vode će biti do 13 časova, dok će do 13:30 časova biti deo Bulevara Jovana Dučića, od broja 39 do broja 47. Kako… »
Delovi bulevara na Novom naselju bez vode zbog havarije
Radio 021 23.11.2020
Delovi Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Jovana Dučića nemaju vode zbog havarije. Deo Bulevara vojvode Stepe, od broja 32 do broja 41, bez vode će biti do 13 časova, dok će do 13:30 časova biti deo Bulevara Jovana Dučića, od broja 39 do broja 47. Kako… »
Deo Novog naselja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 23.11.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti deo Bulevara vojvode Stepe – od broja 32 do broja 41. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Veliki požar na auto-putu od Niša ka Beogradu, saobraćaj zaustavljen (video)
Jugmedia pre 13 minutajoš 129 povezanih
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 18 minutajoš 24 povezane
Mali: Prosečna plata za mart 121.650 dinara, realan rast od 9,5 odsto
NIN pre 53 minutajoš 25 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 18 minutajoš 9 povezanih
Ovo je mesto havarije u koje sa strepnjom gleda pola Zapadne Srbije: Desetine hiljada ljudi ostalo bez vode
Telegraf pre 8 minutajoš 25 povezanih