Povezane vesti
Oglasio se i Georgiev: Montenegrini me izjednačili sa teroristom
Vesti online 23.11.2020
Muzičar Vlada Georgiev, kome je Uprava policije Herceg Novi zabranila ulazak u Crnu Goru do 2030. godine, kaže da su ga izjednačili sa teroristima i kriminalcima, i to samo zbog njegovih prosrpskih stavova. – Pa molim vas, oni su mene izjednačili s… »
Vladu Georgievu zabranjen ulazak u Crnu Goru: Pevač "nepoželjan" narednih deset godina!
Mondo 23.11.2020
Zabrana važi 10 godina! Zabrana važi 10 godina! Uprava policije Herceg Novi zabranila je pevaču Vladu Georgievu ulazak u Crnu Goru do 2030. godine, saopštila je advokatska kancelarija Tomanović, koja zastupa Georgieva. Iz ove advokatske kancelarije… »
Georgiev za Nova.rs: Izjednačili me s teroristima
Nova 23.11.2020
"Pa molim vas, oni su mene izjednačili s teroristima i kriminalcima, s jako opasnim ljudima. A zašto? Zato što im smeta moj Tviter nalog na kome javno izražavam svoje pro srpske stavove, vrlo umerene pritom, a ova oligarhijska odlazeća ekipa ne… »
Kancelarija Tomanović: Vladi Georgievu nakon usvajanja žalbe ponovo zabranjen ulazak u Crnu Goru
Danas 23.11.2020
Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore usvojilo je žalbu Advokatske kancelarije Tomanović koja zastupa pevača Vladu Georgieva i poništilo Rešenje o zabrani ulaska u Crnu Goru, ali je Uprava policije Herceg Novi ponovo zabranila ulazak Vladi Georgievu… »
Georgievu zabranili ulaz u Crnu Goru na 10 godina
Nova 23.11.2020
Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore usvojilo je žalbu advokatske kancelarije Tomanović koja zastupa Vlada Georgieva i poništilo je Rešenje o zabrani ulaska u Crnu Goru, ali je Uprava policije Herceg Novi ponovo zabranila ulazak Georgievu i to na… »
Vesti dana »
Bez žrtava u novoj eskalaciji Irana i Izraela, Tel Aviv najavljuje veliku mobilizaciju
Beta pre 6 minutajoš 21 povezana
Gogić: Izbori vratili političku scenu na Kosovu na stanje iz februara prošle godine
Insajder pre 11 minutajoš 15 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih
AMSS: Dobri uslovi za vožnju, kamioni na prelazima Batrovci i Šid čekaju pet sati
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih