Повезане вести
Огласио се и Георгиев: Монтенегрини ме изједначили са терористом
Вести онлине 23.11.2020
Музичар Влада Георгиев, коме је Управа полиције Херцег Нови забранила улазак у Црну Гору до 2030. године, каже да су га изједначили са терористима и криминалцима, и то само због његових просрпских ставова. – Па молим вас, они су… »
Владу Георгиеву забрањен улазак у Црну Гору: Певач "непожељан" наредних десет година!
Мондо 23.11.2020
Забрана важи 10 година! Забрана важи 10 година! Управа полиције Херцег Нови забранила је певачу Владу Георгиеву улазак у Црну Гору до 2030. године, саопштила је адвокатска канцеларија Томановић, која заступа Георгиева. Из ове… »
Георгиев за Нова.рс: Изједначили ме с терористима
Нова 23.11.2020
"Па молим вас, они су мене изједначили с терористима и криминалцима, с јако опасним људима. А зашто? Зато што им смета мој Твитер налог на коме јавно изражавам своје про српске ставове, врло умерене притом, а ова олигархијска… »
Канцеларија Томановић: Влади Георгиеву након усвајања жалбе поново забрањен улазак у Црну Гору
Данас 23.11.2020
Министарство унутрашњих послова Црне Горе усвојило је жалбу Адвокатске канцеларије Томановић која заступа певача Владу Георгиева и поништило Решење о забрани уласка у Црну Гору, али је Управа полиције Херцег Нови поново… »
Георгиеву забранили улаз у Црну Гору на 10 година
Нова 23.11.2020
Министарство унутрашњих послова Црне Горе усвојило је жалбу адвокатске канцеларије Томановић која заступа Влада Георгиева и поништило је Решење о забрани уласка у Црну Гору, али је Управа полиције Херцег Нови поново забранила… »
Вести дана »
Вучић у Бакуу: Градња гасне електране код Ниша са Азербејџаном могла би да почне следеће године
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 39 повезаних
'Случај Сењак': Полиција претражује терен, пронађен аутомобил у вези са несталим мушкарцем
BBC News пре 9 минутајош 81 повезана
Два дана сунце, па опет могућа киша: Какво нас време очекује наредне недеље?
Данас пре 3 сатајош 44 повезане
Велики напад Кијева дроновима на Московску регију, четворо мртвих
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних