Повезане вести

Огласио се и Георгиев: Монтенегрини ме изједначили са терористом

Огласио се и Георгиев: Монтенегрини ме изједначили са терористом

Вести онлине 23.11.2020
Музичар Влада Георгиев, коме је Управа полиције Херцег Нови забранила улазак у Црну Гору до 2030. године, каже да су га изједначили са терористима и криминалцима, и то само због његових просрпских ставова. – Па молим вас, они су… »
Владу Георгиеву забрањен улазак у Црну Гору: Певач "непожељан" наредних десет година!

Владу Георгиеву забрањен улазак у Црну Гору: Певач "непожељан" наредних десет година!

Мондо 23.11.2020
Забрана важи 10 година! Забрана важи 10 година! Управа полиције Херцег Нови забранила је певачу Владу Георгиеву улазак у Црну Гору до 2030. године, саопштила је адвокатска канцеларија Томановић, која заступа Георгиева. Из ове… »
Георгиев за Нова.рс: Изједначили ме с терористима

Георгиев за Нова.рс: Изједначили ме с терористима

Нова 23.11.2020
"Па молим вас, они су мене изједначили с терористима и криминалцима, с јако опасним људима. А зашто? Зато што им смета мој Твитер налог на коме јавно изражавам своје про српске ставове, врло умерене притом, а ова олигархијска… »
Канцеларија Томановић: Влади Георгиеву након усвајања жалбе поново забрањен улазак у Црну Гору

Канцеларија Томановић: Влади Георгиеву након усвајања жалбе поново забрањен улазак у Црну Гору

Данас 23.11.2020
Министарство унутрашњих послова Црне Горе усвојило је жалбу Адвокатске канцеларије Томановић која заступа певача Владу Георгиева и поништило Решење о забрани уласка у Црну Гору, али је Управа полиције Херцег Нови поново… »
Георгиеву забранили улаз у Црну Гору на 10 година

Георгиеву забранили улаз у Црну Гору на 10 година

Нова 23.11.2020
Министарство унутрашњих послова Црне Горе усвојило је жалбу адвокатске канцеларије Томановић која заступа Влада Георгиева и поништило је Решење о забрани уласка у Црну Гору, али је Управа полиције Херцег Нови поново забранила… »

Вести дана »