Повезане вести

Ја сам Наташа, жена од 100 КГ и жешће ме је срамота: Водитељка се скинула у доњи веш и почела експеримент! (фото)

Ја сам Наташа, жена од 100 КГ и жешће ме је срамота: Водитељка се скинула у доњи веш и почела експеримент! (фото)

Мондо 23.11.2020
"Велика је борба испред мене. Даћу све од себе", навела је у објави. "Велика је борба испред мене. Даћу све од себе", навела је у објави. Водитељка Наташа Аксентијевић, познатија као Наташа ДНК, недавно је открила да планира да… »
"Имам више од 100 кг, велика је борба испред мене": Водитељка Наташа Аксентијевић се скинула у купаћи: "Жешће ме је срамота!"…

"Имам више од 100 кг, велика је борба испред мене": Водитељка Наташа Аксентијевић се скинула у купаћи: "Жешће ме је срамота!"…

Блиц 23.11.2020
Водитељка Наташа Аксентијевић обавестила је све своје пратиоце на Инстаграму да жели да направи промену на себи и смрша, јер тренутно има више од 100 килограма, а затим је објавила фотографију у купаћем и показала све своје… »
Ово сам ја, жена од преко 100 КГ! Наташа ДНК се скинула у купаћи: Срамота је што се сликала, али јавно је једно обећала! (фото)…

Ово сам ја, жена од преко 100 КГ! Наташа ДНК се скинула у купаћи: Срамота је што се сликала, али јавно је једно обећала! (фото)…

Курир 23.11.2020
Наташа Аксентијевић (Наташа ДНК) без проблема се скинула и позирала за друштвене мреже. Водитељка је посетила један спа центар, па је обукла црни бикини и направила селфи у огледалу. "Ћао, ово сам ја Ната, жена од преко 100… »

Вести дана »