Povezane vesti
"Pljušte" devize na srpskim granicama: Carinici do sada zaplenili više od 6 miliona evra! (foto)
Mondo 23.11.2020
Carinici Srbije su od početka godine sprečili krijumčarenje deviza u vrednosti većoj od šest miliona evra, saopšteno je danas iz Uprave carina Srbije. Carinici Srbije su od početka godine sprečili krijumčarenje deviza u vrednosti većoj od šest miliona… »
Horgoš: Putnici i dalje najčešće krijumčare devize
RTV 23.11.2020
HORGOŠ - Ako je suditi po učestalosti otkrivanja, ali i prema ukupnoj vrednosti od preko šest miliona zaplenjenih evra od početka godine, čime je odavno premašen prošlogodišnji rezultat, nameće se zaključak da je krijumčarenje deviza u stalnom porastu… »
Vesti dana »

BLOG „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 1 satjoš 63 povezane

Američke sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra, pregovori ne daju rezultate
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 11 minutajoš 53 povezane

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 8 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih