Povezane vesti
"Dobro se osećam": Predsednik Ukrajine se potpuno oporavio od korone
Blic 23.11.2020
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da se potpuno oporavio od Kovid-19. - Dobro sam raspoložen; temperatura mi je 36,6. Osećam se optimistično, jer je moj test negativan - rekao je Zelenski na svom kanalu Telegram. - Ja sam u (Ulici)… »
Vladimir Zelenski pobedio koronu Dobio negativan test i vratio se na posao: Dobro se osećam, pozitivno sam raspoložen
Kurir 23.11.2020
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski, koji je bio zaražen virusom korona, saopštio je da je dobio negativan test i da se vratio na posao. „Dobro se osećam, temperatura mi je 36,6 stepeni Celzijusa. Pozitivno sam raspoložen, jer je test negativan… »
Vesti dana »

Uživo ove zemlje su sledeće na udaru cunamija! Proglašeno vanredno stanje, talasi od 15 metara, eruptirao vulkan, nuklearka evakuisana: Zemljotres jačine 8,8 u Rusiji napravio haos (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 227 povezanih

„Osećam euforiju i nadam se da će to biti ozbiljan talas koji će se produžiti“: Blagojević ima molbu za navijače Partizana pred revanš sa Oleksandrijom
Danas pre 33 minutajoš 35 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih