Повезане вести

Ускочила му у крило, љубила га и тепала му: Јањуш терао Мају од себе, поцепао јој чарапе! (видео)

Ускочила му у крило, љубила га и тепала му: Јањуш терао Мају од себе, поцепао јој чарапе! (видео)

Мондо 23.11.2020
Користи сваку прилику да буде са њим! Користи сваку прилику да буде са њим! Помирење Маје Маринковић и Марка Јањушевића нема није шокирало, поготово када су завршили у истом кревету. Све је очигледније да Маја не може да живи… »
У шоку сам због свега: Отац Маје Маринковић не оправдава ћеркино помирење са Јањушем!

У шоку сам због свега: Отац Маје Маринковић не оправдава ћеркино помирење са Јањушем!

Мондо 23.11.2020
Њихово помирење после свих скандала изненадило је све. Њихово помирење после свих скандала изненадило је све. Помирењу Маје Маринковић и Марка Јањушевића Јањуша није се надао ни отац учеснице Задруге, којем је ово најтеже… »
Јањуш и Маја се помирили, њен отац Таки ван себе: "у шоку сам због свега што се десило"

Јањуш и Маја се помирили, њен отац Таки ван себе: "у шоку сам због свега што се десило"

Блиц 23.11.2020
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш су се помирили, а овај њихов потез нимало није обрадовао старлетиног оца Такија. Наиме, иако су Маја и Јањуш по уласку у ријалити „Задруга“ истицали да немају намеру да се помире, чини… »
У шоку сам због односа моје ћерке с тим човеком! Огласио се Мајин отац након што се помирила са Јањушем: Задала му нови…

У шоку сам због односа моје ћерке с тим човеком! Огласио се Мајин отац након што се помирила са Јањушем: Задала му нови…

Курир 23.11.2020
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш обдновили су своју везу пред камерама, али су убрзо наишли на бројне свађе и расправе, па тако су сада поново у неразјашњеном односу. Наиме, иако су обоје по уласку у ријалити „Задруга“… »
Јањуш поцепао маји чарапе, она се узбудила: Маринковићева се више не одваја од дечка, њему није добро, цео се презнојио…

Јањуш поцепао маји чарапе, она се узбудила: Маринковићева се више не одваја од дечка, њему није добро, цео се презнојио…

Курир 23.11.2020
Марко Јањушевић Јањуш и Стефан Шебез су седели у дворишту и њима се придружила Маја Маринковић која не може да издржи да буде без Јањуша. "Мајо, склони се од мене", рекао је Јањуш када је Маја кренула да му седне у крило… »

Вести дана »