Povezane vesti
Aco Pejović sa suzama u očima pred kamerama progovorio o supruzi: Rekao sam deci da možemo da ostanemo bez mame
Mondo 23.11.2020
Drhtavim glasom pričao o najtežim trenucima. Drhtavim glasom pričao o najtežim trenucima. Pevač Aco Pejović u dugogodišnjem je barku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke - Magdalenu, Mariju i Ivu. On je sada gostovao u emisiji "Preživeli"… »
Aco Pejović plakao u emisiji: Supruga mi je jedva preživela
Nova 23.11.2020
Pevač Aco Pejović, govorio je u jednoj domaćoj emisiji o nekim najpotresnijim trenucima u životu, među kojima je i onaj kada mu je supruga bila teško bolesna. “Rekli su mi da od hiljadu samo jedno preživi kad pukne aneurizma. Lekar koji je vodio… »
Vesti dana »

Studenti, đaci i profesori marširaju ka Beogradu – kolone iz gradova širom Srbije
RTS pre 22 minutajoš 40 povezanih

Završena blokada ulaza u zgradu Televizije N1; Vulin: Članovi PS blokirali N1 da im pokažu da može da im se desi ono što rade drugima
RTV pre 5 satijoš 47 povezanih

Deset godina od pada helikoptera u Surčinu: Bez odgovora, odgovornih i obeležja na mestu stradanja sedam osoba (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih

Vučić: Zamolio "studente koji žele da uče" da u subotu odu kući iz Pionirskog parka
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane