Повезане вести
Алармантно је стање, није лако плаћати рачуне када не радите: Неда Украден добила понуду за Нову годину!
Мондо 23.11.2020
Певачица је прва тражила помоћ од државе, а сада се поново огласила. Певачица је прва тражила помоћ од државе, а сада се поново огласила. Певачица Неда Украден прва је из своје бранше која је тражила од државе да финансијски… »
Неда о понудама за дочек: Да певам тајно за 30 људи у затвореном простору? Не пада ми на памет!
Телеграф 23.11.2020
- Да идем у затворени простор и да певам тајно за 30 људи у затвореном простору не пада ми на памет - рекла је певачица о понудама за Нову годину. Певачица Неда Украден, која је међу првима апеловала да се помогне музичарима у… »
"Седам месеци не радите, а треба плаћати рачуне. Људи трпе" Неда Украден открила какву понуду је добила: "Не пада ми на…
Блиц 23.11.2020
Певачица Неда Украден, која је међу првима апеловала да се помогне музичарима у доба короне, у јутарњем програму на Првој телевизији се укључила и открила да је и даље тешка ситуација у њиховој бранши. - Говорила сам у име… »
Вести дана »
(Видео) Нова ескалација сукоба у Либану, израелски дронови засули југ земље, убијен градоначелник
Блиц пре 38 минутајош 32 повезане
Хапшење на Хвару: Група од 14 планирала напад на сезонске раднике из Србије
Бета пре 1 сатјош 21 повезана
Дубаи освојио прву титулу АБА лиге, Партизан завршио сезону без трофеја и уз промене у тиму
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних
Да ли сте знали за овај податак на Мундијалу? Многе је изненадио, ово никада досад није виђено
Нова пре 18 минутајош 41 повезана
Временска прогноза за недељу 14. јун 2026: Сутра претежно сунчано и топлије
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних