Povezane vesti
Alarmantno je stanje, nije lako plaćati račune kada ne radite: Neda Ukraden dobila ponudu za Novu godinu!
Mondo 23.11.2020
Pevačica je prva tražila pomoć od države, a sada se ponovo oglasila. Pevačica je prva tražila pomoć od države, a sada se ponovo oglasila. Pevačica Neda Ukraden prva je iz svoje branše koja je tražila od države da finansijski pomognu i pevačima koji ne… »
Neda o ponudama za doček: Da pevam tajno za 30 ljudi u zatvorenom prostoru? Ne pada mi na pamet!
Telegraf 23.11.2020
- Da idem u zatvoreni prostor i da pevam tajno za 30 ljudi u zatvorenom prostoru ne pada mi na pamet - rekla je pevačica o ponudama za Novu godinu. Pevačica Neda Ukraden, koja je među prvima apelovala da se pomogne muzičarima u doba korone, u jutarnjem… »
"Sedam meseci ne radite, a treba plaćati račune. Ljudi trpe" Neda Ukraden otkrila kakvu ponudu je dobila: "Ne pada mi na…
Blic 23.11.2020
Pevačica Neda Ukraden, koja je među prvima apelovala da se pomogne muzičarima u doba korone, u jutarnjem programu na Prvoj televiziji se uključila i otkrila da je i dalje teška situacija u njihovoj branši. - Govorila sam u ime branše, ovo je vreme koje… »
Vesti dana »
Počeo sastanak predsednika Vučića sa timovima za energetsku stabilnost
Sputnik pre 26 minutajoš 31 povezana
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 51 minutajoš 33 povezane
Počelo prijavljivanje nelegalnih objekata u Srbiji: Dva meseca roka, legalizacija košta od 100 do 1.000 evra
Serbian News Media pre 25 minutajoš 23 povezane