Повезане вести
Алармантно је стање, није лако плаћати рачуне када не радите: Неда Украден добила понуду за Нову годину!
Мондо 23.11.2020
Певачица је прва тражила помоћ од државе, а сада се поново огласила. Певачица је прва тражила помоћ од државе, а сада се поново огласила. Певачица Неда Украден прва је из своје бранше која је тражила од државе да финансијски… »
Неда о понудама за дочек: Да певам тајно за 30 људи у затвореном простору? Не пада ми на памет!
Телеграф 23.11.2020
- Да идем у затворени простор и да певам тајно за 30 људи у затвореном простору не пада ми на памет - рекла је певачица о понудама за Нову годину. Певачица Неда Украден, која је међу првима апеловала да се помогне музичарима у… »
"Седам месеци не радите, а треба плаћати рачуне. Људи трпе" Неда Украден открила какву понуду је добила: "Не пада ми на…
Блиц 23.11.2020
Певачица Неда Украден, која је међу првима апеловала да се помогне музичарима у доба короне, у јутарњем програму на Првој телевизији се укључила и открила да је и даље тешка ситуација у њиховој бранши. - Говорила сам у име… »
Вести дана »
РХМЗ објавио какво време нас чека у новогодишњој ноћи и за дане празника
Морава инфо пре 50 минутајош 25 повезаних
Објављен линк за подршку студентима: Дијаспора може да се потпише у наредна 24 сата
Време пре 1 сатјош 44 повезане
Уклоњени шатори испред Народне скупштине, радници постављају монтажне објекте за Нову годину (ФОТО)
Данас пре 3 сатајош 18 повезаних
"Сертификација и званични резултати се очекују крајем јануара": Радаковић упозорава на изазове који следе
Еуроневс пре 36 минутајош 52 повезане