Povezane vesti
Tramp čestitao BiH
Vesti online 23.11.2020
Odlazeći američki predsednik Donald Tramp čestitao je Predsedništvu BiH 25. godišnjicu Dejtonskog sporazuma i Dan državnosti BiH. Sreda, 25. novembar se kao praznik obeležava samo u Federaciji BiH, u znak sećanja na Prvo zasedanje Zemaljskog… »
Tramp čestitao 25. Godišnjicu dejtona: Jasno je da je mir pobedio test vremena! Iskrene čestitke!
Kurir 23.11.2020
Američki predsednik Donald Tramp čestitao je Predsedništvu BiH 25. godišnjicu Dejtonskog sporazuma i Dan državnosti BiH, 25. novembar, koji, inače, Republika Srpska ne priznaje. "U ime Sjedinjenih Američkih Država, primite moju iskrenu čestitku na Dan… »
Tramp čestitao Dan državnosti BiH i godišnjicu Dejtona
RTV 23.11.2020
SARAJEVO - Odlazeći američki predsednik Donald Tramp čestitao je Predsedništvu BiH 25. godišnjicu Dejtonskog sporazuma i Dan državnosti BiH, 25. novembar, koji, inače, Republika Srpska ne priznaje. "U ime Sjedinjenih Američkih Država, primite moju… »
Tramp čestitao Dan državnosti Predsedništvu BiH
N1 Info 23.11.2020
Američki predsednik Donald Tramp uputio je čestitku članovima Predsedništva Bosne i Hercegovine povodom Dana državnosti BiH, 25 novembra, prenela je Fena. U ime Sjedinjenih Američkih Država, primite moju iskrenu čestitku na Dan državnosti Bosne i… »
Vesti dana »
Premijer i ministri položili vence na godišnjicu atentata na Zorana Đinđića
NIN pre 12 minutajoš 52 povezane
Bitcoin slabi dok nafta ponovo skače iznad 100 dolara zbog rata sa Iranom
Bloomberg Adria pre 43 minutajoš 32 povezane
UN objavio podatke: Ogroman broj raseljenih lica od početka izraelsko-američkog rata
Večernje novosti pre 8 minutajoš 39 povezanih
Ovaj dan je prekretnica i vrlo je blizu: RHMZ objavio tačan datum! Slede pljuskovi i pad temperature
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih