Povezane vesti
Tramp čestitao BiH
Vesti online 23.11.2020
Odlazeći američki predsednik Donald Tramp čestitao je Predsedništvu BiH 25. godišnjicu Dejtonskog sporazuma i Dan državnosti BiH. Sreda, 25. novembar se kao praznik obeležava samo u Federaciji BiH, u znak sećanja na Prvo zasedanje Zemaljskog… »
Tramp čestitao 25. Godišnjicu dejtona: Jasno je da je mir pobedio test vremena! Iskrene čestitke!
Kurir 23.11.2020
Američki predsednik Donald Tramp čestitao je Predsedništvu BiH 25. godišnjicu Dejtonskog sporazuma i Dan državnosti BiH, 25. novembar, koji, inače, Republika Srpska ne priznaje. "U ime Sjedinjenih Američkih Država, primite moju iskrenu čestitku na Dan… »
Tramp čestitao Dan državnosti BiH i godišnjicu Dejtona
RTV 23.11.2020
SARAJEVO - Odlazeći američki predsednik Donald Tramp čestitao je Predsedništvu BiH 25. godišnjicu Dejtonskog sporazuma i Dan državnosti BiH, 25. novembar, koji, inače, Republika Srpska ne priznaje. "U ime Sjedinjenih Američkih Država, primite moju… »
Tramp čestitao Dan državnosti Predsedništvu BiH
N1 Info 23.11.2020
Američki predsednik Donald Tramp uputio je čestitku članovima Predsedništva Bosne i Hercegovine povodom Dana državnosti BiH, 25 novembra, prenela je Fena. U ime Sjedinjenih Američkih Država, primite moju iskrenu čestitku na Dan državnosti Bosne i… »
Vesti dana »
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 36 povezanih
Prebilič se u Novom Sadu sastao sa optuženima za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja
RTV pre 45 minutajoš 20 povezanih
Ministar Mali najavio kad se očekuje potpisivanje ugovora za NIS
Danas pre 11 minutajoš 19 povezanih