Povezane vesti

Bajden: Zadovoljan sam što su nam dozvolili prenos vlasti

Politika 24.11.2020
VILMINGTON - Izabrani predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je zadovoljan da je njegovoj administraciji zvanično dozvoljeno da počne prenos vlasti u procesu formiranje nove vlade, preneo je AP. Bajden se obratio javnosti u Vilmingtonu, u državi… »

Potvrđena izborna pobeda Džozefa Bajdena u Mičigenu

Glas Amerike 24.11.2020
LENSING — Izborni zvaničnici Mičigena potvrdili su pobedu demokratskog kandidata Džozefa Bajdena na predsedničkim izborima u toj američkoj državi. Državni birački odbor, koji čine po dva predstavnika republikanca i demokrata, sa tri glasa… »

Pensilvanija i Nevada formalno potvrdile Bajdenovu pobedu

Glas Amerike 24.11.2020
Pensilvanija je potvrdila rezultate predsedničkih izbora, održane 3. novembra, čime je okončala proces proglašenja demokrate Džoa Bajdena za pobednika u toj državi, saopštio je u utorak guverner Tom Vulf. "Državni sekretarijat danas je potvrdio… »

Trumpova administracija počinje prenos vlasti

Slobodna Evropa 24.11.2020
Agencija za opšte poslove (GSA) obavestila je novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Joea Bidena 24. novembra da je administracija Donalda Trumpa spremna da započne formalni proces tranzicije, navodi se u pismu šefice Agencije Emily… »

Bajden zadovoljan; "Amerika se vratila, spremna da vodi svet"

B92 24.11.2020
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je zadovoljan jer je njegovoj administraciji dozvoljeno da počne prenos vlasti u procesu formiranja nove vlade. Bajden se obratio javnosti danas u Vilmingtonu, u državi Delaver. "Trancizija vlasti će… »

Bajden: Zadovoljan sam što su nam dozvolili prenos vlasti

RTV 24.11.2020
VAŠINGTON - Izabrani predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je zadovoljan da je njegovoj administraciji zvanično dozvoljeno da počne prenos vlasti u procesu formiranje nove vlade, preneo je AP. Bajden se obratio javnosti danas u Vilmingtonu, u državi… »

„Amerika se vratila“

Vesti online 24.11.2020
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je zadovoljan jer je njegovoj administraciji dozvoljeno da počne prenos vlasti u procesu formiranja nove vlade. Bajden se obratio javnosti danas u Vilmingtonu, u državi Delaver. – Trancizija vlasti će… »

Tramp: GSA ne određuje ko će biti predsednik SAD

Politika 24.11.2020
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp ponovo se oglasio povodom vesti da je američka Agencija za opšte poslove (GSA) obavestila izabranog predsednika Džoa Bajdena da je Trampova administracija spremna da započne proces tranzicije, odnosno… »

Bajden pobedio u još jednoj državi, Tramp: "Zapamtite"

B92 24.11.2020
Pensilvanija -- Potvrđeno je - Džo Bajden je pobednik na predsedničkim izborima u Pensilvaniji, napisao je na svom nalogu na Tviteru guverner te američke države Tom Volf. On je naveo da je Pensilvanija potvrdila rezultate izbora održanih 3. novembra… »

Priprema se proces prenosa vlasti u SAD, Bajden imenovao članove svog kabineta

N1 Info 24.11.2020
Američki predsednik Donald Tramp odobrio je pokretanje procesa prenosa vlasti na administraciju izabranog predsednika Džozefa Bajdena. Bajden je o tome obavešten danas, prenosi CNN. Izvor: N1 / Agencije Predsednik Tramp još nije priznao izborni poraz… »

Bajden potvrđen za pobednika na izborima u Pensilvaniji

Nova 24.11.2020
Demokrata Džo Bajden potvrđen je za pobednika na predsedničkim izborima u Pensilvaniji, napisao je danas na svom Tviter nalogu guverner te američke države Tom Volf. Elektori iz svih saveznih država sastaju se 14. decembra na izbornom kolegijmu kada… »

Pensilvanija: Bajden potvrđen kao pobednik u toj državi, tvrdi demokratski guverner Tom Volf

Kurir 24.11.2020
Demokrata Džo Bajden potvrđen je za pobednika na predsedničkim izborima u Pensilvaniji, napisao je danas na svom Tviter nalogu guverner te američke države Tom Volf. On je naveo da je Pensilvanija potvrdila rezultate izbora održanih 3. novembra za… »

Pobeda u ključnoj državi: Pensilvanija potvrdila trijumf Bajdena

Blic 24.11.2020
Pensilvanija je sertifikovala rezultate glasanja na predsedničkim izborima, čime je potvrđena pobeda kandidata Demokratske stranke DŽozefa Bajdena u ključnoj saveznoj državi SAD, saopštio je guverner Pensilvanije Tom Vulf. On je naglasio da je… »

Bajden potvrđen za pobednika na izborima u Pensilvaniji

Dnevnik 24.11.2020
VAŠINGTON: Demokrata Džo Bajden potvrđen je za pobednika na predsedničkim izborima u Pensilvaniji, napisao je danas na svom Tviter nalogu guverner te američke države Tom Volf. On je naveo da je Pensilvanija potvrdila rezultate izbora održanih 3… »

Pensilvanija potvrdila pobedu Bajdena na predsedničkim izborima

Novi magazin 24.11.2020
Američka savezna država Pensilvanija danas je potvrdila pobedu Džozefa Bajdena (Joseph Biden) na predsedničkim izborima nakon što je u ponedeljak država Mičigen takođe potvrdila pobedu kandidata demokrata. Guverner Pensilvanije Tom Volf (Wolf)… »

Tramp: Ne određuje Agencija za opšte poslove predsednika SAD

Nova 24.11.2020
Američki predsednik Donald Tramp ponovo se oglasio povodom vesti da je Agencija za opšte poslove (GSA) obavestila Džoa Bajdena da je Trampova administracija spremna da započne proces tranzicije, odnosno prenosa vlasti, poručivši da ta agencija ne… »

Pobeda u ključnoj državi: Oglasio se guverner Pensilvanije

Večernje novosti 24.11.2020
PENSILVANIJA je sertifikovala rezultate glasanja na predsedničkim izborima, čime je potvrđena pobeda kandidata Demokratske stranke Džozefa Bajdena u ključnoj saveznoj državi SAD, saopštio je guverner Pensilvanije Tom Vulf. On je naglasio da je… »

Tramp dao zeleno svetlo za prenos vlasti

Politika 24.11.2020
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp objavio je da dozvoljava pokretanje procesa prenosa vlasti na administraciju Džoa Bajdena. Odlazeći republikanski predsednik u objavi u ponedeljak uveče na Tviteru nije direktno priznao pobedu Bajdena… »

Tramp: GSA ne određuje pobednika

Dnevnik 24.11.2020
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp ponovo se oglasio povodom vesti da je američka Agencija za opšte poslove (GSA) obavestila izabranog predsednika Džoa Bajdena da je Trampova administracija spremna da započne proces tranzicije, odnosno… »

Trampov kontraudar: Ne priznajem ništa! Ne odlučuje GSA ko će biti predsednik!

Pravda 24.11.2020
Samo što su globalistički mediji počeli da slave zbog objave Donalda Trampa da je podržao nameru Uprave opštih službi (GSA) da formalno počne postupak prenosa predsedničkih ovlašćenja na Džoa Bajdena, usledio je kontraudar aktuelnog predsednika… »

Krupan potez Donalda Trampa: Bajdenov tim zadovoljan posle nove objave predsednika SAD

Večernje novosti 24.11.2020
AMERIČKI predsednik Donald Tramp objavio je da dozvoljava pokretanje procesa prenosa vlasti na administraciju Džoa Bajdena. Odlazeći republikanski predsednik u objavi u ponedeljak uveče na Tviteru nije direktno priznao pobedu Bajdena, obećavajući da… »

Proces tranzicije vlasti u SAD: Korak po korak do Bele kuće

Nova 24.11.2020
Američka agencija za opšte poslove (GSA) proglasila je izabranog predsednika Džoa Bajdena pobednikom predsedničkih izbora, otvorivši tako put zvaničnoj predaji dužnosti administracije Donalda Trampa Bajdenovoj. GSA je juče utvrdila da je Bajden… »

Tramp dao zeleno svetlo za prenos vlasti

Novi magazin 24.11.2020
Američki predsednik Donald Tramp objavio je da dozvoljava pokretanje procesa prenosa vlasti na administraciju Džoa Bajdena. Odlazeći republikanski predsednik u objavi u ponedeljak uveče na Tviteru nije direktno priznao pobedu Bajdena, obećavajući da… »

Da li je ovo Trampov kraj?

Vesti online 24.11.2020
Donald Tramp odobrio je prenos vlasti na demokratskog kandidata Džoa Bajdena, ali je kasnije napisao da nikada neće odobriti rezultate izbora za koje i dalje tvrdi da su pokradeni. Tramp je na svom Tviter profilu podržao nameru Uprave opštih službi… »

Tramp dao zeleno svetlo za prenos vlasti: Ključna agencija u SAD priznala Bajdenovu pobedu na izborima

Kurir 24.11.2020
Američka Agencija za opšte poslove (GSA) obavestila je izabranog predsednika Džoa Bajdena da je Trampova administracija spremna da započne proces tranzicije, odnosno prenosa vlasti, preneo je sinoć CNN. Bajdenov tranzicioni tim je u ponedeljak dobio… »

CNN: Trampova administracija spremna za formalnu tranziciju vlasti

N1 Info 24.11.2020
U pismu administratora Emili Marfi, Američka uprava za opšte poslove (GSA) obavestila je u ponedeljak po lokalnom vremenu novoizabranog predsednika Džoa Bajdena da je administracija Donalda Trampa spremna da pokrene formalni tranzicioni proces, objavio… »

Tramp: Preporučujem

B92 24.11.2020
Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp objavio je da dozvoljava pokretanje procesa prenosa vlasti na administraciju Džoa Bajdena. Odlazeći republikanski predsednik u objavi u ponedeljak uveče na Tviteru nije direktno priznao pobedu Bajdena… »

Tramp dao zeleno svetlo za prenos vlasti

Danas 24.11.2020
Američki predsednik Donald Tramp objavio je da dozvoljava pokretanje procesa prenosa vlasti na administraciju Džoa Bajdena. Odlazeći republikanski predsednik u objavi u ponedeljak uveče na Tviteru nije direktno priznao pobedu Bajdena, obećavajući da… »

Bajden obavešten da može da počne prenos vlasti

RTS 24.11.2020
Američka Agencija za opšte poslove obavestila je izabranog predsednika Džoa Bajdena da je Trampova administracija spremna da započne proces tranzicije, odnosno prenosa vlasti, javlja Si-En-En. Bajdenov tim je dobio pismo od direktorke Agencije Emili… »

Prvi korak ka priznavanju poraza "CNN": Trampova administracija spremna da započne proces tranzicije

Blic 24.11.2020
Američka Agencija za opšte poslove (GSA) obavestila je izabranog predsednika Džoa Bajdena da je Trampova administracija spremna da započne proces tranzicije, odnosno prenosa vlasti, preneo je CNN. Bajdenov tranzicioni tim je danas dobio pismo od… »

Tramp: Počinje proces tranzicije vlasti, ali borba još traje

Nova 24.11.2020
Američka Agencija za opšte poslove (GSA) obavestila je novoizabranog predsednika Džoa Bajdena da je Trampova administracija spremna da započne formalni proces tranzicije, navodi se u pismu šefice Emili Marfi, javio je CNN. Ubrzo je usledila i… »

Bajden zvanično proglašen za novog američkog predsednika

Telegraf 24.11.2020
Tramp najavio kooperatvnost u procesu prenosa vlasti. Emili Marfi, šefica ključne savezne agencije SAD-a koja mora da odobri predsedničku tranziciju nakon američkih izbora i prizna Džoa Bajdena za pobednika, poslala je u ponedeljak pismo adresirano… »

Vesti dana »