Повезане вести

Постала је мајка и иде на ЕП: “Делује немогуће да се игра”

Постала је мајка и иде на ЕП: “Делује немогуће да се игра”

Нова 24.11.2020
Капитенка рукометне репрезентације Србије, Катарина Крпеж Шлезак, изјавила је да је веома тешка ситуација што тим иде на Европско првенство, а да годину дана није одиграо ниједну утакмицу. Изабранице Љубомира Обрадовића од 3. до… »
Катарина Крпеж-Шлезак: Недостајале су ми девојке

Катарина Крпеж-Шлезак: Недостајале су ми девојке

Спортски журнал 24.11.2020
Капитен Катарина Крпеж-Шлезак, после одсуства због најлепших обавеза, поново је у најдражем дресу. Катарина Крпеж-Шлезак, десно крило репрезентације, због порођаја је пропустила претходно Светско првенство у Јапану, али је сада… »
Рукометашице Србије иду на Европско без меча у овој години: Делује неизводљиво да се све одигра

Рукометашице Србије иду на Европско без меча у овој години: Делује неизводљиво да се све одигра

Телеграф 24.11.2020
Стварно ће бити тешко свим екипама, не само нама, тврди Крпеж. Капитенка рукометне репрезентације Србије Катарина Крпеж Шлезак изјавила је да је веома тешка ситуација што тим иде на Европско првенство, а да годину дана није… »
Србија се спрема за еуро, селектор пита све - зашто се САД игра? "Хоће на силу и по сваку цену!"

Србија се спрема за еуро, селектор пита све - зашто се САД игра? "Хоће на силу и по сваку цену!"

Мондо 24.11.2020
Компликован период за репрезентацију Србије. Компликован период за репрезентацију Србије. Како сада ствари стоје, женска рукометна репрезентација Србије играће у данском граду Колдинг утакмице прве фазе Европског првенства… »
"Мене нико и не: Пита!" Рукометашице Србије се окупиле пред шампионат Европе, а селектор Обрадовић грми!

"Мене нико и не: Пита!" Рукометашице Србије се окупиле пред шампионат Европе, а селектор Обрадовић грми!

Спортал блиц 23.11.2020
Женска рукометна репрезентација окупила се данас у центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови на старту припрема за Европског првенства, које ће бити одржано у Данској од 3. до 20. децембра. Влада Данске дала је "зелено… »

Вести дана »