Povezane vesti

Topalkovu ćerku povezuju s njim, otac je brani, a Helena na Instagramu napisala samo jednu reč!

Topalkovu ćerku povezuju s njim, otac je brani, a Helena na Instagramu napisala samo jednu reč!

Vesti online 24.11.2020
Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, u žižu je javnosti zbog navodne veze sa mužem srpske voditeljke Jelene Dimitrijević, Draganom Aleksićem. Pevač se posle prisanja medija o navodnoj vezi oglasio na društvenoj mreži i na Instagram… »
Topalko saznao da mu je ćerka sa oženjenim pa pobesneo na Instagramu: Pale sočne psovke, "možete samo da mi p..."

Topalko saznao da mu je ćerka sa oženjenim pa pobesneo na Instagramu: Pale sočne psovke, "možete samo da mi p..."

Mondo 24.11.2020
Burno je odreagovao zbog navodnih priča o ćerki Heleni. Burno je odreagovao zbog navodnih priča o ćerki Heleni. Pevač Milan Topalović Topalko oglasio se na Instagramu povodom navodnih priča da mu je ćerka u vezi sa navodno oženjenim dečkom. Priče su… »
Ćerka mu je u vezi sa oženjenim, i to mužem voditeljke, a Topalko se sad oglasio i uz psovke poručuje: "ona je moj ponos!"

Ćerka mu je u vezi sa oženjenim, i to mužem voditeljke, a Topalko se sad oglasio i uz psovke poručuje: "ona je moj ponos!"

Blic 24.11.2020
Milan Topalović Topalko oglasio se nakon što je obelodanjeno da je njegova ćerka Helena u vezi sa Draganom Aleksićem, mužem voditeljke Jelene Dimitrijević. Pevač je podelio objavu na društvenoj mreži Instagram, u kojoj je naveo da je, kako kaže, ponosan… »
Srbija bruji da je topalkova ćerka u vezi s mužem voditeljke! Helena ćuti, on izbrisao Instagram, evo šta je pevač uz psovku…

Srbija bruji da je topalkova ćerka u vezi s mužem voditeljke! Helena ćuti, on izbrisao Instagram, evo šta je pevač uz psovku…

Kurir 24.11.2020
Nakon što su beogradski mediji objavili da je ćerka folkera Milana Topalovića Topalka Helena Topalović navodno u vezi sa Draganom Aleksićem i objavili fotografiju na kojoj se vidi kako su zagrljeni na aerodromu i dremaju, oglasio se pevač i uz psovku… »
Otkrivamo: Topalkova ćerka je u vezi sa oženjenim! U braku je sa voditeljkom, sa njom ima dete, a evo šta je odalo da mu je…

Otkrivamo: Topalkova ćerka je u vezi sa oženjenim! U braku je sa voditeljkom, sa njom ima dete, a evo šta je odalo da mu je…

Blic 23.11.2020
Ćerka folkera Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, u vezi je sa Draganom Aleksićem, a njihova zajednička fotografija sa aerodroma pronašla je pre dva dana put do javnosti. Dragan je, kako saznaje "Blic", oženjen, i to voditeljkom rijalitija… »

Vesti dana »