Povezane vesti
Poruka Ane Bekute pokrenula LAVINU KOMENTARA: Dajte mi neku lepu vest, neki dobar nalaz iz bolnice...
Prva 24.11.2020
Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" podelila je na svom Instagramu ono što joj već neko vreme leži na duši. Ana Bekuta ne krije da joj je dosta loših vesti u jeku pandemije korona virusa. A post shared by Ana Bekuta… »
"Najdraža moja Srbijo… Kad ćemo da se grlimo i ljubimo? Kao da danima nisam čula lepe vesti"
Telegraf 24.11.2020
- Pišite mi lepe vesti u komentarima, ajde da se nečemu radujemo večeras - napisala je pevačica. Ana Bekuta oglasila se na Instagramu, pri čemu se požalila da odavno nije čula neku lepu vest. Pevačica se u svom emotivnom statusu pitala kada će se vratiti… »
Vesti dana »

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: najtopliji dan u godini praćen promenom vremena i upozorenjima
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 36 povezanih

EPS najavljuje poskupljenje struje i finansiranje iz sopstvenih sredstava uz stabilan rad kapaciteta
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 19 povezanih

(VIDEO) Kamenovan autobus sa srpskim turistima u Grčkoj, troje lakše poveđenih
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana

"Sve je proteklo mirno, bez ijednog incidenta": Dačić: "u 49 mesta okupilo se 33.000 ljudi, najviše u Pančevu"
Blic pre 25 minutajoš 20 povezanih

Izraelska vojska započela ofanzivu na grad Gazu i mobilizovala rezerviste
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 18 povezanih