Povezane vesti

Uhapšena još tri osumnjičena za ubistvo Mirkovića u Belvilu

Dnevnik 24.11.2020
BEOGRAD: Beogradska policija uhapsila je sinoć Beograđanina L.T. (22), osumnjičenog da je neposredni izvršilac ubistva Bojana Mirkovića (34), 12. novembra u naselju Belvil. Pored njega, u toku noći su uhapšeni i D.K. iz Beograda i F.I. crnogorski… »

Osumnjičeni za ubistvo u Belvilu sutra kod tužioca

RTV 24.11.2020
BEOGRAD - L.T. (22), osumnjičeni da je neposredni izvršilac ubistva Bojana Mirkovića (34), 12. novembra u naselju Belvil, sutra popodne će biti saslušani u Višem javnom tuzilaštvu u Beogradu. Pored njega, saslušani će biti i osumnjičeni D.K. iz… »

Osumnjičeni za ubistvo u Belvilu u sredu kod tužioca

Dnevnik 24.11.2020
BEOGRAD: L.T. (22), osumnjičeni da je neposredni izvršilac ubistva Bojana Mirkovića (34), 12. novembra u naselju Belvil, sutra popodne će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Pored njega, saslušani će biti i osumnjičeni D.K. iz… »

Policija pronašla dva pištolja u savi: Da li je ovo oružje korišćeno za likvidaciju u Belvilu?

Mondo 24.11.2020
Policija je pronašla dva pištolja u rukavcu kod reke Save. Policija je pronašla dva pištolja u rukavcu kod reke Save. Za sada nije poznato da li je to oružje korišćeno za ubistvo Bojana Mirkovića u Belvilu. Veštačenjem će biti utvrđeno da li… »

Preti im doživotna robija: U sredu saslušanje osumnjičenih za ubistvo Bojana Mirkovića u Belvilu

Kurir 24.11.2020
L.T. (22), osumnjičeni da je neposredni izvršilac ubistva Bojana Mirkovića (34), 12. novembra u naselju Belvil, sutra popodne će biti saslušani u Višem javnom tuzilaštvu u Beogradu. Pored njega, saslušani će biti i osumnjičeni D.K. iz Beograda i… »

Novosti saznaju: Policija pronašla dva pištolja u Savi, korišćena u likvidaciji u Belvilu?

Večernje novosti 24.11.2020
KAKO "Novosti" saznaju, policija je pronašla dva pištolja u rukavcu kod reke Save. Za sada nije poznato da li je to oružje korišćeno za ubistvo Bojana Mirkovića u Belvilu. Veštačenjem će biti utvrđeno da li je to oružje upotrebljeno u Belvilu i… »

Pronađeno oružje ubistva Bojana Mirkovića: Ronioci iz vode izvukli 2 pištolja korišćena pri likvidaciji u Belvilu

Kurir 24.11.2020
Ronioci su danas pronašli dva pištolja za koje se pretpostavlja da su korišćena za ubistvo u Belvilu kada je likvidiran Bojan Mirković. Kako se saznaje, oružje je pronađeno u kanalu pored reke Save na Novom Beogradu. Da podsetimo, danas je uhapšen… »

Ubici iz belvila majka pomagala pri bekstvu: Posle likvidacije Bojana danima se krio u Beogradu i pripremao beg u BiH! Kobna…

Kurir 24.11.2020
Policija privela još trojicu osumnjičenih za likvidaciju Bojana Mirkovića (34), među kojima je i direktni izvršilac iz Beograda. Lazar T. (22), koji se sumnjiči da je 12. novembra u naselju Belvil na Novom Beogradu ubio Bojana Mirkovića (34)… »

Pronađeno oružje kojim je ubijen Mirković: Ronioci našli pištolj u kanalu pored Save, pretpostavlja se da je korišćeno…

Blic 24.11.2020
Ronioci su danas pronašli dva pištolja za koje se pretpostavlja da su korišćena za ubistvo u Belvilu kada je likvidiran Bojan Mirković. Kako nezvanično saznaje " 24sedam", oružje je pronađeno u kanalu pored reke Save na Novom Beogradu.… »

Rešeno ubistvo u belvilu: Uhapšen zbog likvidacije Bojana Mirkovića

Mondo 24.11.2020
Njega je tokom noći presrela jedinica UKP-a. Njega je tokom noći presrela jedinica UKP-a. Muškarac L. T., koji je osumnjičen da je u beogradskom naselju Belvil 12. novembra ubio Bojana Mirkovića, uhapšen je, saopštio je MUP. On je, kako se sumnja… »

Ubicu iz Belvila odali saučesnici

Nova 24.11.2020
Muškarac L. T. (20), koji je osumnjičen da je u beogradskom naselju Belvil 12. novembra ubio Bojana Mirkovića, uhapšen je, posle desetak dana potrage. Policija je prethodno uhapsila njegove saučesnike Ivana N. iz Nikšića, kao i Bojana K. iz… »

Uhapšen ubica iz Belvila; MUP objavio snimak VIDEO

B92 24.11.2020
Beograd -- MUP saopštio da je u kratkom roku razrešeno ubistvo Bojana Mirkovića u Belvilu i da je osumnjičeni L.T. uhapšen. Mirković je, podseća MUP, ubijen u beogradskom naselju Belvil, 12. novembra, a reč je, kako se navodi, o mafijaškoj… »

Presreli ga usred noći i izvukli iz automobila! Osumnjičeni za ubistvo se krio u žbunju, pogledajte akciju hapšenja

Mondo 24.11.2020
On je osumnjičen da je 12. novembra u naselju Belvil ubio Bojana Mirkovića. On je osumnjičen da je 12. novembra u naselju Belvil ubio Bojana Mirkovića Pripadnici UKP uhapsili su posle sinoćne potrage osumnjičenog za brutalnu likvidaciju Bojana… »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

RTS 24.11.2020
Policija je u ponedeljak uveče uhapsila L. T. koga osnovano sumnjiči da je neposredni izvršilac ubistva koje se dogodilo u naselju Belvil na Novom Beogradu. Pre njega uhapšena su i dvojica osimnjičenih sa saizvršilaštvo, kao i za pomaganje jer su… »

Uhapšen ubica iz “Belvila”

Nova 24.11.2020
Muškarac L. T., koji je osumnjičen da je u beogradskom naselju Belvil 12. novembra ubio Bojana Mirkovića, uhapšen je, saopštio je MUP. U pitanju je mladić koji ima 20 godina, ozbiljan kriminalni dosije i već je bio u zatvoru. Beogradska policija… »

MUP: Uhapšen ubica iz Belvila i njegovi pomagači

Novi magazin 24.11.2020
Policija je uhapsila L.T. (22) iz Beograda, osumnjičenog za ubistvo Bojana Markovića (34) u novobeogradskom naselju Belvil, 12. novembra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). Kako je saopšteno, pored L.T. uhapšena je još jedna… »

(Video) Presreli ga usred noći: Pogledajte kako je uhapšen ubica iz belvila

Blic 24.11.2020
L. T. (22), koji je osumnjičen da je u beogradskom naselju Belvil 12. novembra ubio Bojana Mirkovića, uhapšen je sinoć u Beogradu. MUP je objavio video akcije hapšenja ubice za kojim se intenzivno tragalo desetak dana. SNIMAK HAPŠENJA: Policija je… »

MUP: Uhapšen ubica iz Belvila i njegovi pomagači

Danas 24.11.2020
Policija je uhapsila L.T. (22) iz Beograda, osumnjičenog za ubistvo Bojana Markovića (34) u novobeogradskom naselju Belvil, 12. novembra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). Kako je saopšteno, pored L.T. uhapšena je još jedna… »

Razrešena likvidacija u belvilu: Uhapšen ubica Bojana Mirkovića!

Blic 24.11.2020
Muškarac L. T. (22), koji je osumnjičen da je u beogradskom naselju Belvil 12. novembra ubio Bojana Mirkovića, uhapšen je, saopštio je MUP. Bojan Mirković likvidiran je kada se vraćao iz prodavnice u garaži u naselju Belvil. Prethodno su u ovom… »

(VIDEO) Pojavio se snimak hapšenja ubice iz “Belvila”

Nova 24.11.2020
Pripadnici UKP uhapsili su posle sinoćne potrage osumnjičenog za brutalnu likvidaciju Bojana Mirkovića koja se pre nepune dve nedelje nedelje dogodila u podzemnoj garaži novobeogradskog naselja Belvil. U pitanju je mladić koji ima 20 godina, ozbiljan… »

Pogledajte: Snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo Bojana Mirkovića u Belvilu (video)

Večernje novosti 24.11.2020
MUNjEVITOM akcijom policije, uhapšen je muškarac L. T, koji je osumnjičen da je u beogradskom naselju Belvil 12. novembra ubio Bojana Mirkovića, uhapšen je, saopštio je MUP. Podsećamo, u naselju Belvil, 12. novembra, desila se mafijaška… »

Vesti dana »