Повезане вести

Душица после стављања силикона: Нису мале, имам две нове цимерке

Душица после стављања силикона: Нису мале, имам две нове цимерке

Вести онлине 24.11.2020
Водитељка Душица Јаковљевић изашла је из приватне болнице у којој је имала операцију уградње силикона у груди. Иако многе жене након таквог захвата остану у болници неколико дана, она је 15 сати након исте напустила клинику и… »
Осећам се супер, немам болове: Душица за мондо после повећања груди открила када се враћа на мале екране!

Осећам се супер, немам болове: Душица за мондо после повећања груди открила када се враћа на мале екране!

Мондо 24.11.2020
Водитељка Задруге јутрос је напустила клинику у којој је оперисана. Водитељка Задруге јутрос је напустила клинику у којој је оперисана. Душица Јаковљевић испунила је своју дугогодишњу жељу и повећала груди, а након… »
Душица Јаковљевић увећала груди: Напустила клинику насмејана, ево како сада изгледа! (фото, видео)

Душица Јаковљевић увећала груди: Напустила клинику насмејана, ево како сада изгледа! (фото, видео)

Мондо 24.11.2020
Водитељка је јуче примљена у клинику, а већ данас је изашла. Водитељка је јуче примљена у клинику, а већ данас је изашла. Водитељка Душица Јаковљевић напустила је овог преподнева једну београдску клинику клинику на којој је… »
(Видео): Овако Душица Јаковљевић изгледа после операције груди, није прошло ни 24 сата: "Не сећам се првог буђења, ударала…

(Видео): Овако Душица Јаковљевић изгледа после операције груди, није прошло ни 24 сата: "Не сећам се првог буђења, ударала…

Блиц 24.11.2020
Водитељка Душица Јаковљевић пре мање од 24 сата оперисала је и увећала груди, а ми смо је јутрос сликали и снимили испред клинике у којој је обавила захват. Душица је била видно расположена и насмејана, као да није оперисана… »
Душица Јаковљевић "побегла" из болнице, а ево како се осећа након операције! (фото/видео)

Душица Јаковљевић "побегла" из болнице, а ево како се осећа након операције! (фото/видео)

Ало 24.11.2020
Водитељка се супер осећа, а стезнике скида у суботу. Како “” ексклузивно сазнаје, водитељка најгледанијег ријалити програма “” имала је јуче интервенцију повећања груди! Она је ову информацију поделила са медијима пре неколико… »
Водитељка задруге отишла под нож Душица Јаковљевић ставила силиконе а ево како се осећа после операције и шта мора да пази…

Водитељка задруге отишла под нож Душица Јаковљевић ставила силиконе а ево како се осећа после операције и шта мора да пази…

Курир 24.11.2020
Душица Јаковљевић одлучила је да стави силиконе. Водитељка телевизије Пинк частила је себе новим грудима за 40. рођендан, који је недавно прославила, па је јуче запуцала у једну приватну клинику за пластичну хирургију, где јој… »
Душица напустила болницу само 15 сати после уградње силикона: "Нису мале, имам две нове цимерке"

Душица напустила болницу само 15 сати после уградње силикона: "Нису мале, имам две нове цимерке"

Телеграф 24.11.2020
- Стварно није ништа страшно, ја сам то хтела да урадим - рекла је водитељка Задруге. Водитељка Душица Јаковљевић изашла је из приватне болнице у којој је јуче, 23. новембра, имала операцију уградње силикона у груди. Иако… »

Вести дана »