Povezane vesti

Preminuo bubnjar Amadeus benda, Bojan Zlatanović!

Svet plus 24.11.2020
Bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend", Bojan Zlatanović poznatiji pod nadimkom Tokan preminuo je u 45. godini. Bojan je izgubio bitku sa korona virusom! Bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend", Bojan Zlatanović poznatiji pod… »

Umro bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović od korona virusa

Blic 24.11.2020
Bojan Zlatanović, bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend" umro je nakon borbe sa opakim korona virisom. Bojan je izgubio bitku u 45. godini života, a muzički svet ostao je u šoku nakon ove tužne vesti. Pevač Darko Filipović objavio je… »

Bojan Zlatanović Tokan izgubio bitku sa korona virusom, Leskovac ga oplakuje

Jugmedia 24.11.2020
Bubnjar popularnog muzičkog sastava „Amadeus bend“ Bojan Zlatanović iz Leskovca, poznatiji pod nadimkom Tokan, preminuo je u 45. godini. On se borio sa opakim korona virusom, i nažalost izgubio je najvažniju životnu bitku. Leskovčani se od… »

Pevač Amadeus benda za Kurir: Još sam u šoku, bio je u teškom stanju, sve je terapije primio

Kurir 24.11.2020
Bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović, poznatiji kao Tokan, preminuo je u 45. godini od posledica korona virusa. Pevač Bojan Tašić za Kurir je rekao da još ne može da veruje da Bojan više nije među nama. "Iskren da budem, još sam u šoku. To… »

(Video) Poslednji objavljen snimak preminulog: Muzičara"Kad me jednom ne bude, zauvek kad sklopim oči"

Blic 24.11.2020
Bubnjar Bojan Zlatanović, član "Amadeus benda", preminuo je danas u 45. godini od posledica korona virusa, a na jednom od poslednjih snimaka vidi se kako je svojim glasom dirao pravo u srce sve koji su ga slušali. Bojan je pre samo mesec dana podelio… »

Kao da je predosećao Bojan je pre mesec dana objavio snimak kako peva ove stihove: Kad me jednom ne bude, zauvek Kad sklopim…

Kurir 24.11.2020
Bubnjar Bojan Zlatanović, član "Amadeus benda", preminuo je u 45. godini od posledica korona virusa, a na jednom od poslednjih snimaka vidi se kako je svojim glasom dirao pravo u srce sve koji su ga slušali. Bojan je pre mesec dana podelio poslednji… »

Poslednji selfi Amadeus benda: Fotografija članova muzičkog sastava tera suze na oči (foto)

Večernje novosti 24.11.2020
BOJAN Zlatanović Tokan, bubnjar "Amadeus benda", preminuo je nakon borbe sa opakim korona virusom. Bojan nije imao drugih hroničnih oboljenja, a hospitalizovan je u KBC Dragiša Mišović, gde je i izgubio bitku sa opakim virusom. Pre samo nekoliko… »

Kad me jednom ne bude, zauvek Kad sklopim oči: Bojan Zlatanović ovim stihovima kao da je predosećao smrt (video)

Večernje novosti 24.11.2020
BUBNjAR Bojan Zlatanović, član "Amadeus benda", preminuo je u 45. godini od posledica korona virusa, a na jednom od poslednjih snimaka vidi se kako je svojim glasom dirao pravo u srce sve koji su ga slušali. Bojan je pre mesec dana podelio poslednji… »

Bubnjar Amadeus benda preminuo od posledica koronavirusa

Nova 24.11.2020
Bubnjar popularne muzičke grupe Amadeus bend, Bojan Zlatanović, poznatiji pod nadimkom Tokan preminuo je nakon borbe sa koronavirusom. Bojan je izgubio bitku u 45. godini života, a muzički svet ostao je u šoku nakon ove tužne vesti. Od Tokana se… »

PREMINUO U 45. GODINI OD POSLEDICA KORONA VIRUSA: Član grupe "Amadeus bend" izgubio najvažniju bitku

Prva 24.11.2020
Nažalost, izgubio je bitku sa Kovidom... Mediji prenose da je bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend", Bojan Zlatanović poznatiji pod nadimkom Tokan preminuo je u 45. godini. Pevač Darko Filipović objavio je tužne vesti i oprostio se od… »

Frontmen Amadeus benda o smrti kolege: On za mene nije umro

Nova 24.11.2020
Aleksandar Aca Stanimirović, frontmen Amadeus benda, za Nova.rs je izrazio neizmernu tugu zbog gubitka kolege iz benda i prijatelja, Bojana Zlatanovića, koji je preminuo od posledica koronavirusa. “Zahvalio bih se celom osoblju Dragiše Mišović… »

"Prerano nas je napustio, nastaviće da živi kroz nas": Članovi Amadeus benda se oprostili od kolege, duša im se kida od…

Blic 24.11.2020
Bojan Zlatanović, bubnjar "Amadeus benda", preminuo je danas u 45. godini od posledica korona virusa, a njegove kolege iz benda emotivnom porukom oprostile su se od preminulog prijatelja. - Dragi prijatelji, sa velikim bolom i neizmernom tugom u srcu… »

Bubnjar "Amadeus benda" preminuo od posledica korone u 45. godini

N1 Info 24.11.2020
Bubnjar muzičkog sastava "Amadeus bend" Bojan Zlatanović Tokan preminuo je od posledica koronavirusa, a vest o smrti potvrđena je na zvaničnoj Instragram stranici grupe. "Dragi prijatelji, sa velikim bolom i neizmernom tugom u srcu obaveštavamo vas… »

Amadeus bend se oprostio od bubnjara tokana: Vole te zauvek tvoji...

Mondo 24.11.2020
Bend je potvrdio tužnu vest. Bend je potvrdio tužnu vest. Bubnjar Amadeus benda Bojan Zlatanović Tokan preminuo je danas 24. novembra, nakon borbe sa korona virusom. Preminuo je u 45. godini, a ovu tužnu vest potvrdili su i članovi benda na… »

Nastaviće da živi kroz Amadeus i sve nas: Gitarista benda se oprostio od Bojana, njegove reči kidaju dušu!

Kurir 24.11.2020
Bubnjar muzičkog sastava "Amadeus bend" Bojan Zlatanović Tokan preminuo je u 45. godini posle borbe sa opakim korona virusom. Na Instagramu se od njega oprostio i Milan Kordulup, gitarista Amadeus benda, koji je obavestio javnost da nas je Bojan… »

"Dali su sve od sebe da preživi": Muzičar iz Amadeus benda skrhan bolom zbog smrti kolege Bojana Zlatanovića

Blic 24.11.2020
Bojan Zlatanović, bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend" umro je u 45. godini nakon borbe sa korona virisom, a njegov kolega Aleksandar Stanimirović poznatiji kao Aca Amadeus skrhan je bolom zbog smrti kolege. - U bolnici Dragiša Mišović… »

Sale Tropiko slomljen od bola, plače za bojanom: Otišao je moj prijatelj i brat, slava mu

Kurir 24.11.2020
Bubnjar muzičkog sastava "Amadeus bend" Bojan Zlatanović Tokan preminuo je u 45. godini posle borbe sa opakim korona virusom. Prijatelji i kolege opraštaju se od bubnjara, a Sale Tropiko od bola nije mogao da progovori. Njih dvojica su stari… »

Ovo je poslednji put da su bili svi na okupu: Tada je nastao selfi benda koji će vam naterati suze na oči (foto)

Kurir 24.11.2020
Bojan Zlatanović Tokan, bubnjar "Amadeus benda", preminuo je nakon borbe sa opakim korona virusom. On je bio nekoliko dana u veštačkoj komi, nakon što su mu otkazala oba plućna krila, a sada je ovu borbu nažalost izgubio. Pre samo nekoliko meseci… »

Ti živiš kroz nas: Članovi “Amadeusa” oprostili se od Tokana

Nova 24.11.2020
Članovi Amadeus benda potresnim rečima su se oprostili od svog kolege i prijatelja Bojana Zlatanovića putem zvanične Instagram stanice muzičkog sastava A post shared by AMADEUS BAND-OFFICIAL PAGE (@amadeus.band.official) “Dragi prijatelji, sa… »

Ova korona kosi i ne bira: Estrada slomljena zbog smrti bubnjara Amadeus benda, kolege se opraštaju od Tokana

Kurir 24.11.2020
Bojan Zlatanović, bubnjar "Amadeus benda", preminuo je danas u 45. godini od posledica korona virusa, a njegove kolege iz benda opraštaju se od njega emotivnim porukama na društvenim mrežama. Pored muzičara iz popularnog benda, mnogi pevači su se… »

Nastaviće da živi kroz Amadeus bend: Aleksandar Stanimirović slomljen zbog smrti Bojana Zlatanovića

Večernje novosti 24.11.2020
BUBNjAR muzičkog sastava "Amadeus bend" Bojan Zlatanović (45) preminuo je od virusa korona. Bojan nije imao drugih hroničnih oboljenja, a hospitalizovan je u KBC Dragiša Mišović, gde je i izgubio bitku sa opakim virusom. - Bio je na respiratoru 8, 9… »

Iza sebe je ostavio sina (6), bio je lud za motorima: Sve o preminulom bubnjaru Amadeus benda

Telegraf 24.11.2020
Preminuo je od korona virusa u 45. godini. Bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović Tokan preminuo je danas, u utorak 24. novembra, od posledica korona virusa, u 45. godini. Bojan je poslednjih dana bio na respiratoru, a lečio se u KBC "Dragiša… »

"Takvi kao moj pobratim nikada ne umiru...": Bojan iz Amadeus benda neutešan nakon smrti bubnjara

Telegraf 24.11.2020
- Živeće večno kroz Amadeus bend - rekao je Stanimirović. Bojan Stanimirović teškim rečima oprostio se od pokojnog bubnjara Amadeus benda Bojana Zlatanovića koji je danas, 24. novembra, preminuo od posledica korona virusa. - Otišao je najbolji… »

Bubnjar Amadeus benda bio na respiratoru! Bojanu otkazala oba plućna krila, lekari se borili za njegov život

Kurir 24.11.2020
Bojan Zlatanović, bubnjar muzičkog sastava "Amadeus bend", poznatiji pod nadimkom Tokan, preminuo je nakon borbe sa opakim korona virusom. Bojan je, kako saznajemo, bio u veštačkoj komi, na respiratoru jer su mu otkazala oba plućna krila. Iako su se… »

Dali su sve od sebe da ga spasu, takvi kao moj pobratim nikad ne umiru: Bojan Stanimirović slomljen zbog smrti Tokana

Kurir 24.11.2020
Bojan Zlatanović, bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend" umro je nakon borbe sa opakim korona virisom. Tim povodom oglasio se klavijaturista Amadeus benda Bojan Stanimirović koji je slomljen zbog smrti kolege. "Otišao je najbolji bubnjar i… »

Aca Amadeus za kurur: Bojanu nije bilo pomoći, 9 dana je bio na respiratoru, živeće kroz nas

Kurir 24.11.2020
Bubnjar grupe Amadeus bend Bojan Zlatanović preminuo je od posledica korona virusa u bolnici "Dragiša Mišović", a Aca Amadeus je za Kurir rekao da će Bojan nastaviti da živi kroz njih. "Istina je da je Bojan preminuo. On je bio na respiratoru već… »

Član Amadeus benda van sebe zbog smrti bubnjara: "Nije imao nijedan zdravstveni problem"

Telegraf 24.11.2020
- On će živeti sa nama dok god postoji Amadeus bend. Bio je sa nama od početka, od 1997. godine - kaže nam Stanimirović. Aca Stanimirović neutešan je nakon smrti bubnjara Amadeus benda Bojana Zlatanovića. Zlatanović je u 45. godini izgubio bitku… »

Vesti dana »