Повезане вести

Предао се мушкарац, држао шесторо деце као таоце

Предао се мушкарац, држао шесторо деце као таоце

Политика 24.11.2020
МОСКВА – Мушкарац који је у предграђу Санкт Петербурга Колпину држао шесторо деце као таоце, предао се полицији, јављају руске агенције. Извор агенције ТАС у хитној служби рекао је да је мушкарац отворио врата стана и предао се… »
Решена талачка криза у Русији: Нападач који је заробио децу се предао полицији!

Решена талачка криза у Русији: Нападач који је заробио децу се предао полицији!

Мондо 24.11.2020
Према првим информацијама, он је био и пијан. РЕДАО СЕ ПОЛИЦИЈИ МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ У СТАНУ У САНКТ ПЕТЕРБУРГУ ДРЖАО КАО ТАОЦЕ ШЕСТОРО ДЕЦЕ. Према првим информацијама, он је био и пијан. РЕДАО СЕ ПОЛИЦИЈИ МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ У СТАНУ У… »
Окончана талачка криза у Санкт Петербургу: Наоружан секиром се затворио у стану са шесторо деце и претио да ће да их убије

Окончана талачка криза у Санкт Петербургу: Наоружан секиром се затворио у стану са шесторо деце и претио да ће да их убије

Блиц 24.11.2020
У стану у предграђу Санкт Петербурга Колпино мушкарац наоружан секиром држао је као таоце шесторо деце, преносе руске агенције. Извор у снагама безбедности рекао је за агенцију РИА Новости да је мушкарац пијан, а да је полицију… »
Крај талачке кризе: Предао се мушкарац који је отео децу

Крај талачке кризе: Предао се мушкарац који је отео децу

Нова 24.11.2020
Мушкарац, који је отео и држао у стану шесторо деце у предграђу Санкт Петербурга, изашао је из стана и предао се, изјавио је извор у Министарству за ванредне ситуације. „Он је сам отворио врата и предао се“, рекао је саговорник… »
Завршена талачка криза у Санкт Петербургу: Мушкарац који је држао шесторо деце у стану сам се предао! (видео)

Завршена талачка криза у Санкт Петербургу: Мушкарац који је држао шесторо деце у стану сам се предао! (видео)

Курир 24.11.2020
Мушкарац, који је отео и држао у стану шесторо деце у предграђу Санкт Петербурга, изашао је из стана и предао се, изјавио је извор у Министарству за ванредне ситуације. „Он је сам отворио врата и предао се“, наведено је. Према… »
Мушкарац са секиром држи шесторо деце у стану у Петербургу

Мушкарац са секиром држи шесторо деце у стану у Петербургу

Нова 24.11.2020
Наоружани мушкарац држи шесторо деце као таоце у стану у предграђу Санкт Петербурга Колпино, рекао је Спутњику извор у снагама безбедности. Према његовим речима, нападач је наоружан секиром и у алкохолисаном стању. Око поднева… »

Вести дана »