Povezane vesti

Predao se muškarac, držao šestoro dece kao taoce

Predao se muškarac, držao šestoro dece kao taoce

Politika 24.11.2020
MOSKVA – Muškarac koji je u predgrađu Sankt Peterburga Kolpinu držao šestoro dece kao taoce, predao se policiji, javljaju ruske agencije. Izvor agencije TAS u hitnoj službi rekao je da je muškarac otvorio vrata stana i predao se. Dopisnik agencije… »
Rešena talačka kriza u Rusiji: Napadač koji je zarobio decu se predao policiji!

Rešena talačka kriza u Rusiji: Napadač koji je zarobio decu se predao policiji!

Mondo 24.11.2020
Prema prvim informacijama, on je bio i pijan. REDAO SE POLICIJI MUŠKARAC KOJI JE U STANU U SANKT PETERBURGU DRŽAO KAO TAOCE ŠESTORO DECE. Prema prvim informacijama, on je bio i pijan. REDAO SE POLICIJI MUŠKARAC KOJI JE U STANU U SANKT PETERBURGU… »
Okončana talačka kriza u Sankt Peterburgu: Naoružan sekirom se zatvorio u stanu sa šestoro dece i pretio da će da ih ubije

Okončana talačka kriza u Sankt Peterburgu: Naoružan sekirom se zatvorio u stanu sa šestoro dece i pretio da će da ih ubije

Blic 24.11.2020
U stanu u predgrađu Sankt Peterburga Kolpino muškarac naoružan sekirom držao je kao taoce šestoro dece, prenose ruske agencije. Izvor u snagama bezbednosti rekao je za agenciju RIA Novosti da je muškarac pijan, a da je policiju kontaktirala njegova… »
Završena talačka kriza u Sankt Peterburgu: Muškarac koji je držao šestoro dece u stanu sam se predao! (video)

Završena talačka kriza u Sankt Peterburgu: Muškarac koji je držao šestoro dece u stanu sam se predao! (video)

Kurir 24.11.2020
Muškarac, koji je oteo i držao u stanu šestoro dece u predgrađu Sankt Peterburga, izašao je iz stana i predao se, izjavio je izvor u Ministarstvu za vanredne situacije. „On je sam otvorio vrata i predao se“, navedeno je. Prema rečima… »
Kraj talačke krize: Predao se muškarac koji je oteo decu

Kraj talačke krize: Predao se muškarac koji je oteo decu

Nova 24.11.2020
Muškarac, koji je oteo i držao u stanu šestoro dece u predgrađu Sankt Peterburga, izašao je iz stana i predao se, izjavio je izvor u Ministarstvu za vanredne situacije. „On je sam otvorio vrata i predao se“, rekao je sagovornik agencije. Prema… »
Muškarac sa sekirom drži šestoro dece u stanu u Peterburgu

Muškarac sa sekirom drži šestoro dece u stanu u Peterburgu

Nova 24.11.2020
Naoružani muškarac drži šestoro dece kao taoce u stanu u predgrađu Sankt Peterburga Kolpino, rekao je Sputnjiku izvor u snagama bezbednosti. Prema njegovim rečima, napadač je naoružan sekirom i u alkoholisanom stanju. Oko podneva je u policiju… »

Vesti dana »